Copii și tineret

Adopție; Protecția copilului; Organizații studențești; Schimburi interculturale între tineri; copii și tineri abandonați sau aflați în centrele de plasament.

Projects

Status Fundraising

Mihaela Tudor are 15 ani și este elevă la Colegiul Național "Ion Creangă" din București, în clasa de japoneză. Visul ei este să devină primul autor de nuvele ilustrate din România.

2,405 RON Raised:
14 Donations:
6 Supporters:
Status Fundraising

Principalul obiectiv al strategiei de dezvoltare a Asociației Filantropice „Sfântul Onufrie” pentru următorii ani este continuarea construirii și darea în folosință a Așezământului pentru Copii „Sfântul Onufrie” Case de Tip Familial pentru Ocrotirea Copiilor aflați în Dificultate. 

1,685 RON Raised:
15 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Scopul proiectului este asigurarea stabilității financiare pentru anul 2021 pentru Familia AMURTEL.

Familia AMURTEL se bazează pe ajutorul sponsorilor pentru a putea asigura masa de zi cu zi a copiilor și pentru a dispune de resursele materiale necesare ca aceștia să beneficieze de cele mai bune oportunități.

310 RON Raised:
6 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Echipa Fundației Inocenți și-a propus în ultimii ani ca zilele de naștere ale micuților din medii defavorizate să nu treacă neobservate.

8,389 RON Raised:
96 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Iris Alexandra Vavilov este o tânără scriitoare din Tulcea. Iris are 16 ani și este elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic "Grigore Moisil" (Tulcea). Unul dintre visurile pe care le are Iris este acela de a-și lansa propria carte cu 57 de povești.

2,445 RON Raised:
29 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Scopul  proiectului este de a sprijini și a croi un drum în viață copiilor lipsiți de dragostea și susținerea părintească. 

18,289 RON Raised:
118 Donations:
9 Supporters:
Status Fundraising

Erik și Antonio Borcan (9 & 10 ani), sunt 2 frați din Comișani, Dâmbovița, cu perspective foarte bune de a-și dezvolta o viitoare carieră ca boxeri profesioniști, sub coordonarea antrenorilor Alexandru și Gheorghe Stan, la Club Sportiv Târgoviște. În prezent, nevoia de a se deplasa zilnic pentru antrenamente de la Comișani la Târgoviște (aprox. 30 km distanță dus-întors), limitează accesul copiilor la antrenamente. La aceasta se mai adaugă necesarul meselor calde și două burse sportive pentru a acoperi nevoia de vitamine și echipament sportiv.

405 RON Raised:
4 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul nostru isi propune sa ofere unui numar de 30 de copii o bucurie cu ocazia sarbatorilor de iarna.

930 RON Raised:
6 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Centrul Delfinul pentru copii cu autism din Bacău oferă din anul 2005 servicii specializate atât copiilor cu tulburări de spectru autist (TSA) și alte tulburări de dezvoltare cât și familiilor acestora.

1,680 RON Raised:
16 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

La 13 ani, Darius Râpă, component al Alpin Club Carpatic București și al Lotului Național de Escaladă Copii, este unul dintre cei mai promițători sportivi români.

Darius Râpă este născut în 2006, iar până în prezent a câștigat de 7 ori titlul de campion național la escaladă-copii.

David provine dintr-o familie monoparentală cu 4 copii și în prezent se antrenează pentru a-și face trecerea la juniori confirmând rezultatele naționale și în cadrul competițiilor internaționale (Campionatele Europene și Mondiale), dar și pentru a reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris, în 2024.

1,790 RON Raised:
25 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Născuți în Inimă este un proiect al Fundatiei Noua Generație, dedicat copiilor adoptați.

Prin intermediul lui Sarah am reușit să pătrundem în această lume, să le cunoaștem mai bine nevoile și ne dorim să venim în sprijinul lor.

 

17,806 RON Raised:
171 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim categoriile de persoane cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

Una dintre categoriile pe care le susținem sunt copiii. De aceea am inițiat proiectul TOTUL PENTRU COPII, prin care dorim să ajutăm cu rechizite, cărți, haine, încălțăminte, jocuri sau servicii educaționale (cursuri), servicii recreative, copiii care au nevoie de susținere.

1,895 RON Raised:
22 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Mirabela Albu s-a născut în 2006, este elevă de gimnaziu la Liceul de Arte Nicolae Tonitza, iar visul ei este să devină artist digital. A început să deseneze de la vârsta de 4 ani, iar la calculator de la vârsta de 6-7 ani, în programul Paint. Din cauza provocărilor financare ale familiei, visul ei de a-și continua studiile este amenințat.

1,470 RON Raised:
16 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Asigurarea imbracamintei si incaltamintei necesare pentru sezonul copiilor din mediile vulnerabile din Ferentari.

Bugetul proiectului: 25000 RON

5,071 RON Raised:
46 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Mădălin Dincă are 16 ani, este elev în clasa a X-a la liceul din Bolintin Vale (aflat la 30 de kilometri de casa părintească). Ambii părinții suferă de parapareză spastică, iar asta înseamnă că au nevoie de ajutor pentru a face lucruri care celor mai mulți li se par banale. Mădălin vrea să devină medic chirurg pentru a-i ajuta pe cei aflați în situația părinților lui. 

240 RON Raised:
6 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Pe măsură ce pandemia și criza economică se adâncesc, copiii vulnerabili sunt și mai expuși riscului de a fi separați de familie, în lipsa condițiilor de trai decente. În România, 1,38 milioane de copii se află la risc de sărăcie sau excluziune socială, iar dintre aceștia peste 700.000 trăiesc în condiții de sărăcie extremă.

9,435 RON Raised:
92 Donations:
12 Supporters:
Status Fundraising

Anul acesta ne dorim să fim alături de copiii pe care iepurașul nu îi va vizita decât prin mobilizarea forțelor oamenilor de bine.

Așadar, lansăm provocarea ca tot mai mulți iubitori ai copiilor să fie alături de ei cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Media unui cadou este de 100 de lei și ne propunem să ajungem la 100 de copii.

BUGET TOTAL: 10.000 LEI

10,165 RON Raised:
114 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Copii cu deficiențe fizice, utilizatori de scaun rulant și însoțitorii lor vor beneficia gratuit de toate condițiile unei tabere cu scop aplicat și practic de a oferi cele mai actuale și eficiente sfaturi utile de viață prin intermediul specialiștilor dedicați 

7,630 RON Raised:
65 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Campania ,,Cutia cu zâmBine” se adresează celor care vor să umple cu zâmbete  sufletele dascălilor printr-un mesaj de Crăciun și o cutie cu,, zâmBine” pentru copiii din mediul rural.

585 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Sfântul Nicolae a făcut minuni chiar din timpul vieţii sale. Datorită minunilor pe care le-a făcut, Sfântul Nicolae este considerat ocrotitorul copiilor. Vrem să păstrăm tradiția și de Moș Nicolae, cum i se spune astăzi, să ajungem la cât mai mulți copii cu ocazia acestei sărbători.

 

555 RON Raised:
7 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Centrul Comunitar Obor este un loc în care educația se transformă în discuție, dezbatere, creație și joacă, un loc care susține crearea unor noi metode de îmbunătățire a calității vieții copiilor proveniți din medii defavorizate.

3,645 RON Raised:
23 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Pentru a deveni adulți responsabili, copiii din centrele de plasament au nevoie de sprijin constant.

27,607 RON Raised:
125 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Prin MagicTICKET, un proiect al Asociației Magic, copiii bolnavi de cancer
primesc gratuit o vacanță pentru a se reconecta cu familiile lor după lungile perioade de tratament.

9,985 RON Raised:
84 Donations:
12 Supporters:
Status Fundraising

Anul acesta ne dorim sa pregatim din timp sarbatori de vis pentru 150 de copii din centre de plasament. Sunt copii care nu au parintii alaturi, asa ca noi, toti ceilalti, avem ocazia sa le daruim caldura, bucurie si cadoul la care viseaza. 

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Ajuta-ne sa sustinem alimentatia copiilor din familii defavorizate! 

30,634 RON Raised:
211 Donations:
12 Supporters:
Status Fundraising

Vara aceasta Asociația de Poveste isi doreste sa organizeze excursii in Muntii Apuseni pentru 150 de copii din centrele de plasament din judetul Sibiu.

4,405 RON Raised:
19 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Scopul acestui proiect este reducerea sentimentului de abandon prin sărbătorirea zilei de naștere într-un mod personalizat și unic pentru 50 de copii și tineri proveniți din centre de plasament de stat.

 

5,775 RON Raised:
74 Donations:
10 Supporters:
Status Fundraising

Credem cu tărie într-o lume în care niciun copil nu ar trebui să crească singur, fără dragostea părinților! Tocmai de aceea, la SOS Satele Copiilor oferim o familie copiilor abandonați sau orfani, sau care din diferite motive nu mai au părinții lângă ei.

 

21,741 RON Raised:
156 Donations:
26 Supporters:
Status Fundraising

"Casuta CURCUBEU - Centru multidisciplinar de interventii specializate in autism - APCA Galati" este locul in care copiii cu autism au parte de tot sprijinul pentru a se RECUPERA si INTEGRA.

6,808 RON Raised:
40 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Scopul nostru este să ajungem la cât mai mulți copii. Pentru aceasta, avem nevoie de ajutorul tău.

 

550 RON Raised:
3 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Tăcere, izolare, stigmatizare? Merită un copil să treacă prin asta?

Mai mult de 1 din 54 de copii este diagnosticat azi cu tulburare de spectru autist, o afecțiune ce il tine departe de lumea noastră, captiv în propria sa lume . captiuvul izolarii, al lipsei de comunicare și socializare.... Cu terapii sustinute si interventii rapide, peste 80% din copii pot dezvolta abilități, pot învăța să vorbească și pot deveni autonomi și astfel să poată trăi o viață cât mai aproape de normalitate. 

Toate aceste programe de intervenție li recuperare presupun mii de ore de terapie derulate zilnic - ABA, logopedie, kinetoterapie, psihoterapie precum și participarea la grupuri de socializare și dezvoltare personală. 

Cât costă lunar programele de recuerare ale acestor copii?

Un copil  diagnosticat cu autism are nevoie  lunar de:

40 ore de terapie ABA, terapie ocupațională  20 ore de logopedie 20 ore integrare sociala 10 ore psihoterapie 10 ore kinetoterapie

Totalul acestor programe depășește suma de 7.000 lei lunar, un efort aproape imposibil pentru orice familie din România

Urmare a crizei sanitare petrecute în anul 2020, criză ce încă își arată colții la nivel mondial, sub 15% dintre familiile copiilor cu autism isi permit susținera acestor costuri ce ar putea da o șansă reală la recuperare și integrare acestor copii 

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Aveam câțiva ani când lumea a început să se răstoarne cu susul în jos… Eram înconjurat de o mulțime de chipuri, o grămadă de copii în acea cameră parcă prea strâmtă. Unii plângeau, alții țipau, alții dormeau,  iar unii se uitau cu privirea în gol așteptând ca cineva să intre pe acea ușă imaginară. Asta era lumea mea, lumea pe care o văzusem încă de la început… Unii mai înalți veneau din când în când la noi… Noi le spuneam ADULȚII. Uneori vedeam un zâmbet pe chipul lor, alteori preocupare. Dar am văzut și supărare și mânie… Zi după zi aceeași rutină: trezirea, masa, joacă, masa, somn, joacă, masă, timp de somn. Poate astăzi aș spune că sună a zile minunate de concediu…. Dar nu pentru mine și nu pentru ani de zile. Ceva lipsea parcă, ceva striga din ce în ce mai tare în inima mea dar nu știam ce… și nu știam după cine…

9,558 RON Raised:
76 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care ajutăm ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus. Este vârsta la care ei își formează visurile și vrem să înțeleagă că prin determinare și o educație solidă și ei pot ajunge exact ce își doresc.

530 RON Raised:
9 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Lions D 124 Romania deruleaza programul international Lions Youth Camps&Exchange. Acesta presupune un schimb de tineri intre tarile in care Lions International este prezent, cu scopul de a le permite acestora sa viziteze, sa cunoasca, sa isi imbogateasca bagajul de informatii si sa isi faca prieteni peste tot in lume.

2,555 RON Raised:
21 Donations:
9 Supporters:
Status Fundraising

Fiecare copil merita o Zi de Nastere Fericita! Every child deserves a Happy Birthday!

 

45,900 RON Raised:
381 Donations:
65 Supporters:
Status Fundraising

În comunitățile rurale din județul Iași sunt mulți copii aflați în aceeași situația ca Raluca! Dorim să oferim sprijin pentru 50 de copii din mediul rural care se confruntă cu atât cu lipsuri materiale, dar și cu lipsa de afecțiune și grijă părintească.

2,905 RON Raised:
24 Donations:
10 Supporters:
Status Fundraising

Speranțele și visele prind culoare în familie. Ajută-ne să le protejăm și să le încurajăm!

10,338 RON Raised:
102 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Misiunea Centrului este creşterea şi dezvoltarea personală a acestor copii, într-un mediu asemănător celui familial, în vederea integrării lor sociale reale.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Viața este o cursă. Unii pierd startul, alții nu. Însă, alături de voi, putem ajunge învingători în cursa vieții, indiferent de cum am luat startul. La Mia’s Children suntem 40 de copii care am învățat să privim trecutul dureros cu înțelepciune și să creștem oameni mari!

 

18,028 RON Raised:
143 Donations:
18 Supporters:
Status Fundraising

În România există mii de copii care au mai puține șanse încă de la startul în viață: fie sunt bolnavi, fie se nasc într-o familie fără posibilități materiale, fie într-o zonă defavorizată, fie... fără familie.

Prin proiectul BEBELUȘI FERICIȚI ne dorim să oferim resurse de bază (precum hăinuțe, scutecele sau lapte praf) micuților care iau startul în viață cu un dezavantaj față de restul copiilor.

280 RON Raised:
4 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Centrul EDFORSO – EDUCAȚIE, FORMARE, SOCIETATE, un program destinat copiilor străzii.

650 RON Raised:
4 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Tinerii din categoriile vulnerabile (cu precădere cei care au părăsit sau urmează să părăsească sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani), se confruntă cu o serie de probleme precum: nivel scăzut de educație, slaba dezvoltare sau chiar lipsa abilităților de viață independentă, probleme emoționale și de comportament, lipsa competențelor necesare integrării pe piața muncii, lipsa locuinței.

Pe baza unui program complex, personalizat pe nevoile și specificul fiecărui tânăr, facilităm o serie de intervenții: educație formală și non-formală (facilitare meditații, traininguri,programe de mentoring), consiliere psihologică și vocațională, integrare pe piața muncii (job shadowing, internship, practică, ateliere sau cursuri de formare).

Acordându-le timp și implicare, tinerii dobândesc aptitudinile necesare tranziției către viața adultă și asigurarea independenței.

 

6,788 RON Raised:
88 Donations:
9 Supporters:
Status Fundraising

Taberele sunt destinate copiilor care provin din familii defavorizate, copiilor și tinerilor cu dizabilitati, dar și copiilor cu rezultate școlare deosebite din programul „Un sat, un copil!”

25,072 RON Raised:
183 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Fundația Inimă de Copil asigură, din anul 2001, 3 locuințele protejate pentru 10 tineri cu dizabilități.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Din anul 2000 Centrul Daniel a oferit sustinere pentru aproape 100 de tineri, majoritatea abandonați de familiile lor, care și-au petrecut viața în îngrijirea statului. 

23,226 RON Raised:
201 Donations:
26 Supporters:
Status Fundraising

Din 2001, în fiecare vară, Fundaţia Cuvântul Întrupat organizează tabăra pentru copiii vulnerabili susținuți prin proiectele sale din Galați și din comuna Tudor Vladimirescu.

4,095 RON Raised:
38 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Alin are 3 frati si locuiesc impreuna intr-o casuta de chirpici in chirie. Nu au locuinta lor proprie si sunt in pragul de a ramane in strada. 

1,500 RON Raised:
8 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

In Romania, 400.000 de copii nu sunt inscrisi la scoala, au abandonat sau merg foarte rar la scoala. Dincolo de statistici, e viata. Copiii renunta la scoala sau nu merg niciodata pentru ca nu au haine, carti si rechizite, pentru ca trebuie sa aiba grija de fratii mai mici sau sa munceasca in gospodarie sau la camp. 

8,645 RON Raised:
92 Donations:
21 Supporters:
Status Fundraising

Asociatia Hai sa ajutam si-a propus sa ajute copiii bolnavi , prin realizarea a 30 de locuri de joaca in spitale si policlinici din intreaga tara.

2,295 RON Raised:
16 Donations:
9 Supporters:
Status Fundraising

Sute de copii cu dizabilități de pe raza județului Bistrița-Năsăud iau parte anual la Olimpiada Inocenților, un eveniment organizat de către Fundația Inocenți. 

Devenită deja o tradiție, Olimpiada cuprinde o înlănțuire de momente emoționante în care copilăria, bucuria și egalitatea de șanse se prind într-o "horă" a prieteniei :). Anul acesta, Olimpiada Inocenților, ajunsă la a XII-a ediție, se va desfășura în data de 10 mai în fața Palatului de Cultură Bistrița și zona parcului municipal.   

Și de această dată, vor fi organizate numeroase activități sportive și artistice în care vor fi antrenați toți copiii prezenți, alături de voluntari. 

***

Fundația Inocenți Bistrița sprijină zeci de copii cu dizabilități prin activități zilnice menite să le îmbunătățească starea de sănătate, să le dezvolte o serie de abilități și competențe de viață independentă, dar și să le faciliteze integrarea socială. Bucuria și razele de speranță și de mai bine pe care reușim să le aducem în viețile acestor micuți ne inspiră și ne dau puterea de a continua împreună această călătorie a binelui! 

Devino GalantOm Inocenți, sprijină programele dedicate copiilor cu dizabilități și scriem împreună o pagină importantă din viețile micilor Inocenți! 

5,193 RON Raised:
51 Donations:
6 Supporters:
Status Fundraising

Fiecare copil ar trebui sa aiba amintiri frumoase din vacanta, alaturi de cei dragi! Sa aiba parte de activitati care sa ii hraneasca imaginatia, sa cunoasca locuri si oameni noi, sa aiba parte de experiente care sa il ajute sa se dezvolte. Copiii care cresc in SOS Satul Copiilor Hemeius au nevoie de ajutorul tau pentru a avea amintiri frumoase alaturi de Mama SOS si de fratii din casa.

 

2,040 RON Raised:
22 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Stiai ca multi copii cu dificultati comportamentale creeaza probleme la nivel de grupa si deranjeaza lectiile, obosesc cadrele didactice si ajung sa fie marginalizati de colegi, evitati in jocuri? Acestia devin deprimati si se simt singuri, dar si neputinciosi sa lege prietenii noi deoarece nu au dezvoltate abilitatile sociale adecvate.

Ajuta-ne sa continuam lupta pentru incluziunea lor in invatamantul de masa sustinand si alti 5 copii asemeni lui R.

1,030 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

În Casele Ronald McDonald din București și Timișoara, ținem familiile împreună pe durata internării copiilor.

9,087 RON Raised:
103 Donations:
13 Supporters:
Status Fundraising

În România există zeci de mii de copii care învață bine și provin din familii fără posibilități, care nu pot trimite copiii să vadă măcar o dată muntele sau marea.

Pentru acești copii și viitoarele lor amintiri, am creat proiectul PRIMA TABĂRĂ, prin care ne propunem ca anual minim 40 de copii să aiba acces la prima (și sperăm nu ultima!) lor tabără.

5,110 RON Raised:
40 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Dacă există o perioadă în care visurile pot deveni realitate, aceasta este Crăciunul. De Crăciunul acesta ne dorim să încurajăm cât mai mulți copii să ne spună care este cel mai mare vis al lor, să îl facem cunoscut și mai ales... să ajutăm la îndeplinirea lui prin intermediul tău! 

Pentru Crăciunul 2019 ne-am propus să strângem fonduri din care să oferim cadouri  copiilor care au o pasiune și dorința de a o urma. 

 

19,629 RON Raised:
215 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Andreea are sapte ani si este din Adamclisi, judetul Constanta. A invins leucemia, dar a ramas cu grave probleme neurologice. Acum nu poate vedea si nici sa vorbeasca. Speranta ei sta intr-un tratament revolutionar, biologic, de detoxifiere a organismului si in sedinte zilnice de kinetoterapie, care depaseste o mie de euro. Totoata, Andreea este programata la Spitalul Meyer, din Florenta, Italia, unde va fi examinata de unul dintre cei mai buni profesiori neurologi.

 

 

2,415 RON Raised:
38 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Terenul de sport din satul SOS din București are aproape 25 de ani de utilizare. Sute de copii au alergat, s-au jucat cu mingea sau au învățat să meargă pe role pe acest teren. Terenul de sport este locul unde copiii îşi petrec timpul liber, locul unde învaţă şi se dezvoltă prin joc, unde leagă noi prietenii cu alți copii și tineri de la SOS sau din comunitate. Sportul este o terapie extraordinară pentru copiii care au pierdut sprijinul familiilor biologice și au găsit un camin și o nouă familie la SOS.

 

4,180 RON Raised:
55 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

După ce în 2015 România a avut prima participare la o competiție internațională de paraclimbing cu cei doi sportivi juniori de la Climb Again, Flavius și Alin, anul acesta ne pregătim să cucerim Marea Britanie cu un lot cât mai numeros.

6,246 RON Raised:
87 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Datorită minunilor pe care le-a făcut, Sfântul Nicolae este considerat ocrotitorul copiilor.

Vrem să păstrăm tradiția și de Moș Nicolae, cum i se spune astăzi, să ajungem la cât mai mulți copii cu ocazia acestei sărbători (6 decembrie).

9,180 RON Raised:
81 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

De sarbatori, toti pregatim daruri pentru cei dragi! Copiii pregatesc diverse decoratiuni pentru Craciun, se pregatesc pentru Serbarea de Craciun si astepata sa primeasca daruri.

De ce sa fie diferit pentru copiii care sunt internati in spital? Si copiii internati pe Sectia de Recuperare a Spitalului de Psihiatrie Dr. Gh. Preda, Sibiu, au aceleasi dorinte ca toti ceilalti copii.

928 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Ajută-ne să cumpărăm un microbuz care să rezolve problema transportului copiilor cu nevoi speciale de la centru către casă și invers! Orice donație ne apropie de suma necesară achiziționării unui minibus la mâna a doua, de 8+1 locuri. Donați și dați mai departe apelul nostru către prieteni și cunoștințe. Acești copii își doresc să ducă o viață normală și au mari șanse să fie așa!   

160 RON Raised:
3 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Împodobirea bradului de Crăciun este unul dintre cele mai aşteptate obiceiuri ale Sărbătorilor de Iarnă. Pe 7 decembrie, un grup de aprox. 30 de copii va avea ocazia de a pătrunde în universul fascinant, colorat și sclipitor al globurilor de Crăciun. Organizăm o excursie de 1 la cu vizite la diferite obiective din județul Dâmbovița. Atracția principală o va constitui însă atelierul de la Fabrica de globuri din Pucioasa, unde copiii vor asista la întregul proces de fabricație, de când se suflă aer în sticla incandescentă şi până la decorul final al globuleţelor, gata să fie puse în brad. 

2,573 RON Raised:
16 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Anul acesta poti face un copil sa zambeasca, sa se lase cuprins de magia Craciunului si sa creada ca minunile sunt posibile. 

3,640 RON Raised:
36 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Cei 20 de copiii ce stau acolo permanent își doresc 6 paturi supraetajate, 2 dulapuri mari, o bibliotecă și 3 birouri.

2,007 RON Raised:
20 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

În România există o comunitate de peste 2.000 de elevi de liceu care practică Dezbaterile Academice. Din acești 2.000 de elevi, sunt aleși anual 5 dintre cei mai buni din țară, pentru a forma Lotul României pentru Campionatul Mondial de Dezbateri Academice. Această competiție aduce împreună debateri de peste tot din lume (aprox. 70 de țări) și pentru aproximativ 2 săptămâni are loc cea mai mare competiție din lume de dezbateri pentru elevi.

4,395 RON Raised:
50 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Proiectul nostru își propune să vină în sprijinul a 50 de copii prin implementarea de activități în Vacanta de vara la Centrul de sprijin si asistenta specializata pentru copii Piatra Neamt.

5,270 RON Raised:
20 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Copiii cu autism din APCA Galati isi doresc tare mult sa participe, pentru al treilea an consecutiv, la tabara de schi pentru copii cu nevoi speciale "Zambete pe schiuri", editia a IV-a!

1,508 RON Raised:
20 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

90,399 RON Raised:
778 Donations:
67 Supporters:
Status Financed

Râmnicu Vâlcea nu dispune actualmente de un spațiu public care să ȋncurajeze comuniunea şi
interacțiunea tinerilor, dincolo de ecranele digitale, prin evenimente culturale, recreative, civice,
antreprenoriale sau comunitare, ce pot deveni un punct focal de ȋntâlnire.


În ȋntâmpinarea acestei nevoi, ȋnființarea Youth Hub, inițiativă a trei asociații din Râmnicu Vâlcea (Youth
on the Move, AIDE şi Avangarde), este susținută şi de dorința celor peste 100 de repondenți care au
completat chestionarul cu privire la oportunitatea unei astfel de locații destinate tinerilor.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1RQcgUuIO3dutVfORndOZVEMOInPtueDXhU_OMfEPjdW5ew/viewform

975 RON Raised:
11 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Scopul proiectului:
Promovarea sănătații fizice, mentale şi emoționale a copiilor, educarea acestora spre autocunoaştere şi dezvoltare personală şi sprijinirea lor pentru optimizarea performanțelor personale. Psihoterapeuții îşi propun înfiinţarea unui grup de dezvoltare personală pentru adolescenţii proveniti din familii monoparentale, care au un părinte decedat.


Echipa proiectului este formata din doi psihoterapeuți:

• Laţiu Andreea Iuliana - psihoterapeut cu formare in psihoterapie experientiala a unificarii: copil-adult-cuplu-familie

• Bălteanu Claudia - psihoterapeut cu formare in psihoterapie experientiala a unificarii: copil-adult-cuplu-familie

955 RON Raised:
13 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Vrem sa ducem 20 de copii din fundația Joyo într-o tabără la munte, cu drumeții, multă joacă, foc de tabără și distracție cât cuprinde.

3,680 RON Raised:
20 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

88,242 RON Raised:
852 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Donează online cu cardul 20, 50, 100 sau câți lei simți tu pentru a oferi unui copil care a pierdut recent unul dintre părinți un loc gratuit într-o Tabără de sprijin pentru familii monoparentale!

Și e cel mai frumos "La mulți ani!" pe care mi-l oferi mie! Mulțumesc mult! 

2,870 RON Raised:
20 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Alergăm ca să construim locuri de joacă pentru copii.

Vrem să ajutăm copiii să se bucure de cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor, copilăria. Ne propunem să creăm locuri de joacă, pentru început în Bucureşti, locuri simple şi frumoase, cu topogan, leagăne şi mese numai bune de folosit la desenat. Un loc în care copiii să se întâlneasca, să se joace şi în care să fie în siguranţă.

 

3,438 RON Raised:
34 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Ne dorim sa le facem o surpriza copiilor ingrijiti de HOSPICE Casa Sperantei in centrul din Bucuresti, organizadu-le o petrecere de 1 Iunie.  

485 RON Raised:
6 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

26,224 RON Raised:
300 Donations:
1 Supporters: