Arta și cultură

Monumente de artă și monumente istorice; Biblioteci; Muzee; Teatre; Susținerea artiștilor independenți; Evenimente culturale cu scop caritabil; Producții artistice și culturale cu scop caritabil.

Projects

Status Fundraising

Proiectul asociației Home of Strings pe anul 2020.

500 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Iris Alexandra Vavilov este o tânără din Tulcea, născută în anul 2004. Iris a publicat prima ei carte cu povești, carte pe care o poți comanda și plăti contra unei donații de o valoare la alegere: http://bit.ly/PIATRA-DE-ZAHĂR_comandă

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

„Ambulanța pentru monumente”, a cărui principal susținător este ASR Printul de Wales își propune salvarea, într-o cursă disperată împotriva timpului, a unui număr cât mai mare din cele peste 600 de monumente periclitate din România, prin punerea în siguranță a acestora.

3,155 RON Raised:
22 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Prin campania SIMBOLURI ROMÂNEȘTI ne dorim să păstrăm vii elementele definitorii pentru istoria țării. Cu ajutorul artizanilor din diferite colțuri ale țării, vom readuce în cotidian simboluri ce ne-au dat contur ca nație de-a lungul timpului.

976 RON Raised:
6 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

De 11 ani dezvoltăm la nivel național programul Tinere Talente care oferă burse, mentorat și oportunități de promovare pentru tinerii talentați care provin din familii cu venituri reduse și riscă să-și abandoneze cariera artistică din cauza lipsurilor materiale și financiare.

România pierde în fiecare an talente. Tinerii talentați din familii cu venituri mici care urmează, adeseori cu rezultate remarcabile, o instituție de învățământ cu profil artistic, se află în imposibilitatea de a se dezvolta în acest mod și, astfel, nu au șanse reale de afirmare. Este un efort financiar pe care familiile acestora nu și-l pot permite astfel încât copiii lor să-și mențină sau dezvolte nivelul performanței.

 

 

3,035 RON Raised:
25 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Campanie de strângere de fonduri pentru reconstrucţia Palatului Episcopal Greco-Catolic Oradea

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

"Govora - premisele unui oraș ideal" pornește de la ideea de a implica autoritățile locale și alți factori decizionali din zona Băilor Govora în procesul de dezvoltare locală durabilă, prin punerea în valoare a patrimoniului cultural local. În proiect: o masă rotundă cu stakeholderii, prelegeri și ateliere, storytelling, expoziție de fotografie, tururi virtuale 360 ale principalelor clădiri, tururi ghidate tematice alături de harta atracțiilor din Govora.

1,852 RON Raised:
15 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Grivita 53 isi porpune sa fie PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA de la zero.

1,681 RON Raised:
23 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Ne propunem promovarea actelor artistice de calitate, atât în sectorul independent local, cât și la nivel național, susținând artiștii independenți din diverse domenii creative. Mizăm pe varietatea ofertei culturale, din dorința de a atrage un public cât mai numeros. Proiectul marchează un deceniu de activitate unteatru, promovând spațiul cultural independent aflat în vizibilă dezvoltare.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Ne dorim sa putem ajuta cei 60 de copii din cadrul asociatiei noastre, sa beneficieze de ore de terapie prin muzica gratuite. 

Orele de piano terapie, au scopul de a le dezvolta copiilor cu autism motricitatea, limbajul si atentia. Aceste sedinte se desfasoara individual , intr-un mediu vesel, placut si motivant.

Resursele financiare pot reprezenta o piedica in recuperarea copiilor cu autism, de aceea ei si familiile acestora au nevoie de sustinerea noastra. Fiecare ora de terapie pe care le-o putem oferi gratuit, inseamna un pas inainte spre dezvoltare si integrare.

 

 

2,315 RON Raised:
20 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Asociația Moara de hârtie a inițiat și dezvoltă Ansamblul Moara de hârtie-Satul meșteșugurilor din Comana (județul Giurgiu, în imediata apropiere a Bucureștilor), ce găzduiește ateliere creative ce își trag seva din meșteșugurile practicate în satul tradițional românesc: țesut la război, prelucrarea stufului și papurii, fierărie, olărit și ceramică, lucru în lemn, bucătărie tradițională, moară pe piatră și brutărie, dar și realizarea de hârtie de mână, tipar manual și legătorie de carte.

8,531 RON Raised:
80 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

La 14 ani, Anastasia Bodan visează să devină cea mai mare balerină din istorie. Pentru Anastasia baletul a devenit o preocupare relativ târziu, la 8 ani. Dar a progresat foarte rapid, reușind să aibă rolul de solistă chiar de la primul ei spectacol oficial, unde a fost Clara, din Spărgătorul de nuci. Cu planuri legate de balet, atât în plan apropiat, cât și pe termen lung, Anastasia vede în pasiunea căreia îi oferă tot timpul și energia sa, un stil de viață, o artă ce a devenit parte din propria persoană.

8,730 RON Raised:
86 Donations:
16 Supporters:
Status Fundraising

Vrem să oferim artiștilor respect, bunătate, medium optim de a se dezvolta și de a trăi în această țară cu pasiunea lor, aceea de a dărui publicului iubire.

Distribuție:

Constanze- Andreea Blidariu. Debut

Blonda-Maria Ungheanu. Debut

Belmonte- Paul Lungu. Debut

Pedrillo- Daniel Andrei Găină. Debut

Osmin- Iustinian Zetea. Debut

Pașa Selim-Cătălin Seimeanu. Debut

Pian: Tudor Scripcariu

                                                    

We want to offer to the artists the respect, kindness, optimal environment to develop and live in this country with their passion, that of giving love to the public.

650 RON Raised:
4 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Artistii, prin natura lor aduc bucurie in sufletele celor care le apreciaza munca.

A fi artist, nu este doar un hobby. Este o profesie care are in spate o munca enorma de cunoastere, de autocunoastere, de cercetare  si ca orice profesie, trebuie rasplatita.

Intr-o perioada in care nimic nu este sigur, iar job-urile sunt incerte, artistii au nevoie de ajutorul tau mai mult decat oricand pentru a putea sa urce din nou pe  scena si sa daruiasca - ce stiu sa faca ei mai bine. 

Suntem unii ai altora. Ei, ne ofera noua bucuria talentului lor, noi le oferim lor suportul de care au nevoie. Candva, se multumeau doar cu aplauze. Acum, e nevoie de ceva mai mult decat atat. Un mic suport financiar. 

Tu esti singurul sef, client si sustinator al artistului.

Da, virusul i-a pus la pamant si le-a luat scena de sub picioare. Au nevoie sa se ridice, sa performeze din nou si sa iasa la aplauze in fata ta.

Daca esti artist si ai nevoie de sustinere, poti sa vii oricand alaturi de noi impreuna cu proiectul tau si sa-ti faci propria campanie. 

Inscriidu-te ca si  galantom in campanie, devii automat si beneficiarul acesteia acceptand termenii si conditiile. 

Daca esti spectator, poti sustine printr-o donatie oricand unul sau mai multi galantomi ai proiectului.

Fiecare donatie, inseamna o mana intinsa de care ne putem sprijini unii pe altii

Fiecare galantom-artist duce mesajul nostru mai departe. 

Ne sustinem reciproc si ne ridicam impreuna.

Si unii si ceilalti, actori sau spectatori, avem doar de castigat. 

1,710 RON Raised:
26 Donations:
6 Supporters:
Status Financed

Gentle Violence cuprinde o serie de expoziții multimedia dedicate corpului și chirurgiei, reinterpretate prin instrumentele artei contemporane. 

1,151 RON Raised:
13 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Spațiul Reactor (Cluj) are nevoie de 35.000 de lei pentru achiziționarea unui autoturism de calitate pentru deplasările spectacolelor de teatru și operă.

1,186 RON Raised:
12 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Intenția noastră este să amenajăm un spațiu de învățare complementar și creativ. Spațiul va fi destinat în primul rând repetițiilor de teatru; de asemenea, în sala respectivă se vor putea juca piese de teatru pentru un public de 25-30 de persoane. Dotările sălii vor permite și realizarea de filmări (scurtmetraje), de montaj video și de ateliere de film. Nu în ultimul rând, sala va putea servi, prin dotările menționate, la repetiții pentru public speaking și la desfășurarea de concursuri în acest domeniu.

 

 

2,040 RON Raised:
11 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Copii titrați în muzică, dans, teatru, poezie sau pictură, vor oferi momente speciale în cadrul unui eveniment festiv de Mărțișor.

2,300 RON Raised:
34 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

La 2 luni a fost abandonat de părinți, dar a crescut cu pasiune pentru fotografie. În prezent este în clasa a X-a la o școală profesională specială, iar in timpul liber (după ore și inclusiv în vacanță) este curier la Glovo. David își doreste să se dedice fotografiei wild life și are nevoie de un obiectiv adecvat ca să treacă la următorul nivel de performanță în fotografie.

300 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

De șapte ani, Drumul Lung spre Cimitirul Vesel este un proiect de identificare și promovare a valorilor tradiționale ale României. 

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Atelierul de film documentar DOCROADS Romania 2019 este un proiect dedicat tinerilor realizatori de film interesați de filmul documentar. DOCROADS este un workshop de proiecte de documentare creative și o inițiativă de training destinată tinerilor profesioniști din domeniul audio-vizual. 

 

480 RON Raised:
6 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Arta nu a fost niciodata terminata ci doar abandonata” - Leonardo Da Vinci. Este unul din motivele pentru care noi Asociatia ATELIERUL DE SANSE impreuna cu Clubul Transilvania 216 , ne-am propus sa sprijinim in anii urmatori tinerii artisti.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters: