Educație

Accesul la educație pentru persoanele cu dizabilități sau persoane din categorii defavorizate; Educație non-formală; Școli și grădinițe sociale; Burse de studii pentru tineri și persoane defavorizate.

Projects

Status Fundraising

Mai mult de 50% din copiii din Romania si mai mult de 60% din copiii din Romania rurala sunt lasati pe dinafara ​de societate si de sistem (ex. traiesc in saracie; nu au acces la servicii esentiale pentru viitorul lor - educatie de calitate, sanatate, locuinte si servicii sociale; sistemul de invatamant ii defavorizeaza pe defavorizati ceea ce duce la abandonul scolar al multora dintre ei; lipsa posibilitatii de a participa si de a-si exercita drepturile, etc.)

610 RON Raised:
6 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Știai că în România lipsa educației menstruale și a accesului la produse sigure de igienă reprezintă o reală problemă în rândul adolescentelor vulnerabile?

Înscrie-te ca fundraiser iele-sânziene pentru a face o diferență în comunitățile lor! 

3,953 RON Raised:
54 Donations:
9 Supporters:
Status Fundraising

Haideți să fim împreună familia extinsă a bunicii, a lui Elisei și a Oanei - și să-i ajutăm și fie oameni mari și buni

47,258 RON Raised:
246 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Cunoașterea științifică este fundamentală pentru dezvoltarea și evoluția unei societăți. Cu toate acestea, în țara noastră, din păcate, știința este adesea percepută drept obositoare și plictisitoare, iar nivelul general scăzut de educație științifică are consecințe nefaste în toate aspectele societății noastre.

505 RON Raised:
7 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

În fiecare an, ASUR editează, tipărește și distribuie gratuit în școli un calendar cu informații științifice - câte una pentru fiecare zi a anului.

990 RON Raised:
12 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Abandonul școlar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă țara noastră. În familiile sărace, marginalizate, există mulți copii care ar vrea din tot sufletul să meargă la grădiniță sau la școală, dar nu pot din cauza faptului că nu au un ghiozdan, nu au rechizite sau măcar o pereche de pantofi cu care să se încalțe. De uniformă nici nu se pune problema.

5,985 RON Raised:
45 Donations:
8 Supporters:
Status Fundraising

Special Olympics încurajează incluziunea socială și implicarea activă a elevilor și profesorilor din școlile din România. Prin intermediul parteneriatelor cu aceste școli, aducem sportul și beneficiile acestuia mai aproape viața comunității, cu și pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.

6,679 RON Raised:
45 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

30 de copii , copii proveniti din categorii dezavantajate si care se află in familii cu o situație materială precară  au nevoie de:

30 PUZZLE

30 CARTI DE CITIT 

30 CARTI COLORAT

30 CREIOANE    

30 HARTIE GLASATA

30 LIPICI

30 FOARFECE

30 TEMPERA /ACUARELE

30 BLOC DESEN

DONATIILE SE POT FACE PRIN:

ASOCIATIA COPII DARUITI

Banca TRANSILVANIA:

RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON

RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO

RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

 

REVOLUT 0730445511

www.paypal.com/paypalme/Forchildrens  

detaliu JUCARII ,RECHIZITE VRANCEA

 

Ps pentru orice detalii suplimentare sau incheiere CONTRACTE SPONSORIZARE , ne puteti scrie pe adresa [email protected] sau ne puteti contacta 0730445511

Sa avem o zi pe suflet!

Ana-fondatoare Asociatia Copii Daruiti

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Analfabetismul în România, fie el unul autentic sau functional, a devenit principala moștenire lăsată de către părinți copiilor, în special în mediul rural. Mai mult de jumătate din copiii României sunt analfabeți sau analfabeți functional. Unui analfabet i se asociază, in 10 ani, alti 2 analfabeti, acestia lasand scoala pe ultimul loc in grijile zilnice. Aceastia nu coreleaza sărăcia cu lipsa de educatie, vazand-o ca pe o responsabilitate a  celorlalti.

Proiectul SAD (STOP analfabetismului drept moștenire) își propune să crească anual numărul de copii alfabetizati și de profesori care să inspire dragostea de învățătură, în timp să stopeze astfel fenomenul de analfabetism lăsat moștenire urmașilor.

2,120 RON Raised:
12 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile.

Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții.

HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

6,807 RON Raised:
69 Donations:
10 Supporters:
Status Fundraising

Ana Oană este precum argintul viu. Fără stare. De câte ori o întâlnești, poartă după sine setul de tricotat. Are multe fire colorate, perechi de andrele și cel puțin o lucrare începută. Tricotează gratuit jucării pentru a ajuta tinerii beneficiari ai asociației TOTUL ESTE POSIBIL, dar are nevoie de materiale pentru a continua să lucreze. 300 de lei lunar este o sumă suficientă pentru a-și alimenta stocurile de fire și accesorii.

255 RON Raised:
3 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Încă de la începutul activității noastre am transmis copiilor din centrele de plasament cu care lucrăm că educația este extrem de importantă, ea fiind cheia care le va deschide uși către oportunități neimaginate. Anul aceste avem 3 fete cu care am lucrat timp de 5 ani de zile care au intrat la facultate și încă 2 care vor merge la facultate în toamna anului 2022, momentan le pregătim pentru acest pas. Acest program se adresează acestor 5 fete care provin din centre de plasament și care își continuă studiile, vrem să fim un sprijin pentru ele și să le oferim acces la o viață de calitate prin oferirea unei burse universitare anuale pe durata anilor de studiu.

2,080 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

MyPDP ( My Personal Development Plan ) este prima platforma de Dezvoltare Personala care poate insoti parcursul unui elev de la gradinita la studii universitare, ajutandu-l sa se dezvolte la nivel personal.Aceasta platforma a fost implementata in licee din tara cu rezultate foarte bune si acum dorim sa testam eficienta ei pentru fiecare ciclu de invatamant: prescolar, primar, secundar inferior, secundar superior, universitar prin echipe de Consilieri Scolari.Scopul final este acela de a avea un instrument online adaptat fiecarei varste pentru lucrul in domeniul Dezvoltarii Personale.

Conform cercetărilor realizate in tari care folosesc această procedura de lucru, realizarea si urmarirea unui plan de dezvoltare individuala, a condus la cresterea nivelului de:
-motivare si implicare in randul acestora;
-intelegere a optiunilor pe care le au dupa finalizarea facultatii si importanta obiectivelor pe termen lung;
-constientizare a punctelor forte si slabe;

- interes pentru parcurgerea materiilor care ii ajuta sa-si indeplineasca obiectivele stabilite.
In plus, a fost demonstrat ca persoanele care au stabilite obiective, dar nu in scris (aprox. 13%) castiga in medie de două ori mai mult decat 84% din cei care nu isi stabilesc niciun fel de teluri. Iar persoanele care au obiective clare, scrise (aprox. 3%), castiga in medie de zece ori mai mult decat restul de 97%, luati impreuna. Singura diferenta dintre grupuri consta in claritatea telurilor propuse (Mark McCormack).

 

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Prin campania “Școlari fericiți în Zlagna,  un loc de joacă în curtea scolii”  Asociația Job în Sibiu își propune să construiască un loc de joacă în curtea școlii.

Susține și tu zâmbetul copilului de azi și al adultului de mâine!

12,434 RON Raised:
108 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Știai că 225.000 de copii din România merg seara la culcare flămânzi,* iar numărul lor este în continuă creștere?

Anul acesta vrem să fim siguri că 500 de copii săraci primesc o masa caldă, 5 zile pe săptămână. Lucrul acesta se va întâmpla după orele de curs, în 12 centre Școală după Școală coordonate de noi. Aici, sub îndrumarea profesorilor, copiii își fac temele, își dezvoltă abilitățile, sunt ajutați să nu abandoneze școala și să își găsească un drum în viață.

Pentru unii dintre ei, masa oferită la centru este singura pe care o mănâncă în ziua respectivă.

7,174 RON Raised:
49 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Obiectivul principal al campaniei Pe urmele lui Moş Crăciun este acela de a ajunge la 250 de elevi din comuna Drăguşeni (Jud. Galati) pentru a le face o supriza de sarbatori.

50 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

În contextul în care in multe sate sau mici orașe numărul locurilor de joacă sau al ofertelor de educație nonformală este mic, Pop-Up Playbike este un loc de joacă mobil care aduce cu sine activități educative și distractive in orice mediu social.

 

 

37,501 RON Raised:
349 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

de completat

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Ajută-ne să extindem centrele gratuite de performanță la matematică, informatică și fizică în toată țara!

29,475 RON Raised:
45 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Instruim anual 34 de profesori și specialiști în educație care se implică în activitățile de la cele 12 centre de tip „Școală după Școală” coordonate prin programul „Investiție în mediul rural”.

Misiunea acestor dascăli este dificilă, mai ales aici, în zona rurală, unde copiii din medii defavorizate au responsabilități de oameni mari și participă la muncile din gospodării în detrimentul timpului pe care ar trebui să îl aloce studiului. 

Din păcate, în mediul rural, 40% dintre profesori sunt nevoiți să facă naveta, doar 3% sunt cadru didactic I* iar numărul copiilor care abandonează școala este îngrijorător.

1,685 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Ne ocupam, in prezent, de 30 de copii din familii defavorizate din zona. Acestia beneficiaza de o masa calda pe zi, au la dispozitie calculatoare performante, un pedagog dedicat si profesionist si sunt asistati medical. Scopul nostru este in mod principal prevenirea abandonului scolar si a marginalizarii.

385 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

YOU este un program complex de suport și orientare personală și
profesională pentru adolescenții și tinerii din România, îngrijit de asociația Varyafin.

Suportul de consiliere și serviciile Call-Center-ului YOU și ale centrului YOU sunt disponibile și tinerilor cu vârste până la 18 ani, conform legislației în vigoare privind drepturile minorilor și protecția datelor cu caracter personal, doar cu acordul unui părinte sau tutore. 

Cum poți susține viitorul tinerilor?

Contextul social curent și repercusiunile sale economice au afectat și activitatea Centrului YOU.

Peste 1200 de tineri au beneficiat până acum, gratuit, de suportul Call-Centerului.

Demersul centrului YOU. înseamnă sute de ore în fiecare lună în care alocăm empatie, dedicare, compasiune și suport specializat pentru vulnerabilitățile tinerilor, cauzate de abuz, depresie, anxietate, bullying, hărțuire sexuală sau neglijență parentală.

Pentru a ne putea continua activitatea de a susține constant adolescenții și tinerii, avem nevoie de ajutorul tău. 

Donează 2 Euro cu textul VIITOR la 8836 și susține activitatea YOU.

111 RON Raised:
4 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Academia de Leadership și Management Școlar este primul program de dezvoltare și creștere a abilităților de leadership și management creat special pentru directorii de școli și grădinițe, care vor să îmbunătățească rezultatele educaționale din instituțiile lor.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

10,844 RON Raised:
63 Donations:
6 Supporters:
Status Fundraising

Împreună cu OvidiuRo, puteți aduce cărțile mai aproape de copiii defavorizați, la grădiniță și acasă. 

43,201 RON Raised:
30 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul "Vreau la teatru" se adreseaza copiilor din zone defavorizate teritorial (comune, zone din apropierea Bucurestiului) sau chiar copii cu dizabilitati ce isi doresc sa vada piese de teatru.

110 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Dezvoltam profesori puternici, calificati si motivati. Profesori care actioneaza ca lideri nu numai in salile de clasa, ci si in comunitatea lor; care aduc nu numai continut, ci si motivatie, entuziasm si inspiratie pentru elevii si colegii lor.

8,315 RON Raised:
12 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

PlayHood este o comunitate de copii și adolescenți mentorați și coordonați de către Mădălina Dorobanțu și Ionuț Oprea, actori profesioniști. Împreună au pus bazele unei trupe de teatru, pentru a identifica resurse și soluții educaționale alternative și pentru a adresa direct excluziunea școlară, analfabetismul funcțional și alte aspecte care împiedică dezvoltarea coerentă a tinerilor.

36,657 RON Raised:
260 Donations:
14 Supporters:
Status Fundraising

Scopul taberelor este de a oferi ocazia copiilor proveniți din familii defavorizate șă participe la tabere astfel să poată avea experiența de învățare în cadrul ei, prin care să îşi dezvolte aptitudinile de viaţă socială, de lucru în echipă, comunicare şi creşterea stimei de sine.           

238 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

-

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul „Un viitor mai sigur pentru copiii si tinerii din centre de plasament” vizeaza educatia, dezvoltarea personala si valorificarea inclinatiilor pentru 150 de copii si adolescenti din centre de plasament si apartamente sociale din sectorul 1.

300 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Pentru ca nu putem schimba cu totul infatisarea scolilor, acest proiect isi propune existenta unui spatiu in scoala in care copiii si chiar si profesorii sa poata intra cand vor sa-si inlature greutatea zdrobitoare a armurii pe care sunt nevoiti sa o poarte zilnic. Un spatiu in care sa poata respira linistiti, sa exploreze cine sunt ei cu adevarat, sa-si confrunte deschis vulnerabilitatea si sa-si linisteasca mintea.

3,931 RON Raised:
38 Donations:
8 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul "Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

17,820 RON Raised:
159 Donations:
18 Supporters:
Status Fundraising

Festivalul Egalităţii de Gen este o campanie anuală care aduce mai aproape de comunitate alternativa pozitivă la relațiile inegale de putere care produc nedreptate, abuz și discriminare. Află mai multe detalii aici. 

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Pentru că am vrea să trăim într-o lume în care luarea deciziilor la nivel local și regional din România implică și tinerii, liderii de tineret, profesorii și profesoarele atunci când vine vorba despre implementarea Agendei 2030, sustenabilitate și schimbări climatice.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Școala Pentru Părinți este singurul curs gratuit din România care oferă părinților un minim necesar de cunoștinte pentru a își educă armonios și sănătos copiii.

200 RON Raised:
3 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul „Un start bun în viaţă”, vizează organizarea unor servicii model de educaţie timpurie - antepreşcolară, susţinute prin: organizarea spaţiului educaţional în grădiniţe, astfel încât să se asigure un mediu educaţional centrat pe copil, formarea şi susţinerea echipei multidisciplinare lanivel local, dezvoltarea de competenţe şi materiale suport pentru asigurarea unui program educaţional de calitate.

5,910 RON Raised:
43 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Ziua ta de naștere are o semnificație specială pentru tine, iar acum poate deveni semnificativă și pentru alții. 

Începem să reconstruim chiar dacă timpurile încă ne plasează în defensivă. Dar nu avem timp de pierdut! 

Copiii care au nevoie de ajutorul nostru nu așteaptă. Viața lor curge mai departe, cu provocări la care și noi adulții găsim cu greu soluții. Educația lor, șansa la un viitor mai bun se află mai mult ca niciodată sub semnul întrebării. 

Împreună putem face mai mult, rămânând alături de ei, oferindu-le cele necesare: acces la sprijin educațional după școală online sau față în față (după cum ne permit vremurile), o masă caldă și/ sau alimente, rechizite și, mai mult decât atât, sprijin emoțional. Cuiva îi pasă!

 

1,160 RON Raised:
9 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Școala Bunătății este o campanie de fundraising cu și pentru copii și, totodată, un program educațional care promovează cultura blândeții, generozității și a compasiunii în rândul tinerilor.

2,420 RON Raised:
42 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

În România există o comunitate de peste 2.000 de elevi de liceu care practică Dezbaterile Academice. Din acești 2.000 de elevi, sunt aleși anual 5 dintre cei mai buni din țară, pentru a forma Lotul României pentru Campionatul Mondial de Dezbateri Academice. Această competiție aduce împreună debateri de peste tot din lume (aprox. 70 de țări) și pentru aproximativ 2 săptămâni are loc cea mai mare competiție din lume de dezbateri pentru elevi.

1,290 RON Raised:
15 Donations:
10 Supporters:
Status Fundraising

Conferintele BookLand Evolution (anual 24 conferinte in 23 orase) - le ofera gratuit liceenilor & studentilor o oportunitate excelenta de invatare & dezvoltare prin discutii libere cu profesionisti consacrati. In cele 6 editii implementate ne-am intalnit cu peste 100,000 liceeni + studenti pe care 2,000 speakeri i-au incurajat si motivat prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite in viata, accentuand importanta dezvoltarii personale prin studiu si practica.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Prin priectul "Impreuna ajutam 20 de tineri sa obtina cel mai bun job" ne propunem sa ajutam 20 de tineri sa obtina cel mai bun job.

 

4,505 RON Raised:
41 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Scopul proiectului este să ajutăm cât mai mulți copii din mediul rural să aibă acces la educație și să se dezvolte la potențialul maxim.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Prin proiectul "Rechizite pentru Zlagna" ne dorim ca școala din Zlaga să primească toate rechizitele de care are nevoie  pentru întregul an calendaristic 2020 - 2021. (prin Asociația Job în Sibiu), ca o completare la ce a putut face Statul până acum.

În școală studiază 15 elevi, de la clasa 0 la a IV-a. Totul  costă în jur de 2.500.

2,610 RON Raised:
25 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Prin proiectul "Vacanta pentru toti copiii" ne-am propus oferim tabere gratuite pentru trei sute de copii abandonati sau care provin din familii extrem de sarace. 

4,200 RON Raised:
26 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

940 RON Raised:
11 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

101,139 RON Raised:
890 Donations:
101 Supporters:
Status Fundraising

Fondurile strânse în cadrul ProiectuluiGimini Workshops – Vrem o casă online, vor fi folosite pentru crearea unui website nou: www.giminiworkshops.ro.

1,400 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

9,785 RON Raised:
115 Donations:
12 Supporters:
Status Fundraising

Scopul Ştiinţescu este de a apropia copiii de ştiinţe într-o manieră diferită, nouă, dezvoltând totodată abilităţi importante în viaţă, cum ar fi creativitatea, gândirea critică și lucrul în echipă.

9,705 RON Raised:
72 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Cristian pune bazele fondului ”Elisei si Oana”, la Reality Check. Cristian și cei care donează vor ajuta o bunică din Budila să îi crească pe Elisei (10 ani) și Oana (12 ani), doi copii buni la învățătură. Bunica și nepoții nu au surse de venit, iar Cristian le donează de câțiva ani în fiecare lună alocația copilului său. Acum vrea să facă mai mult: să ne asigurăm împreună că Elisei și Oana au un viitor decent și vor deveni oameni buni. Haideți să fim, împreună, familia extinsă a lui Elisei si Oanei! Vom demonstra să putem fi o familie pentru Elisei si Oana, iar Reality Check va extinde acest model și pentru alți copii.

1,450 RON Raised:
3 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Visăm înalt: să ne construim un Centru cultural pentru copii. Cu o bibliotecă vastă și spații dedicate unde să ne putem face lecțiile și multiple activități culturale și artistice necesare dezvoltării copilului. Azi, grație editurii Humanitas și directorului său general, Lidia Bodea, am improvizat o bibliotecă în dormitorul copilului, aici ne facem și lecțiile cu copiii din satul Scrioaștea, Teleorman. Aici visăm. Și visăm înalt. Poate prea.

 

 

11,730 RON Raised:
77 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

La cei peste 20 ani de la înființare, Asociația FDP Protagoniști in educație, rămâne fidelă misiunii sale, de a promova demnitatea umană a celor mai dezavantajate persoane din comunitățile noastre, pornind de la experiența fiecăruia dintre ei și implicându-i ca adevărați protagoniști ai vieții lor(www.fdpsr.ro, facebook- FDP Protagonisti in educatie)

Copii care trăiesc în familii sărace şi vulnerabile sunt cei mai afectaţi de recentele adaptări în furnizarea serviciilor educaţionale în online datorită pandemiei generată de COVID 19, deoarece au acces limitat la dispozitive IT şi la internet.

1,405 RON Raised:
15 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Vechea clădire a școlii din satul Săcădate, cu clasele sale goale și neamenajate, ar primi o nouă finalitate: aceea de a găzdui un club al copiilor, cu ateliere de informatică, de artă (pictură și desen), de muzică (pian, vioară, chitară, acordeon, fluier), de meșteșuguri (țesut, cusut, pielărie), de fotografie etc.

180 RON Raised:
3 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

IOAN, MICUL MATEMATICIAN (12 ani, cl a V a)

Centrul Star of Hope Botoșani

950 RON Raised:
6 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

In Romania exista multe scoli private sau de stat care stau bine la capitolul dotari si isi doresc sa implice elevii, parintii si profesorii in activitati de voluntariat sau fundraising pentru a ajuta alti copii. Solutia identificata este sa intermediem parteneriatul intre o scoala care vrea sa ajute si o scoala care are nevoie de ajutor. Aici puteti ajuta scolile donandu-va ziua de nastere pt acest proiect.

 

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Sub eticheta #CeMaiInvataOlga am adunat în ultimii doi ani activități educaționale pe care le-am desfășurat acasă cu Olga, fiica noastră diagnosticată cu întârziere cognitivă gravă și lipsa limbajului. Postate inițial pe facebook, în urma reacțiilor părinților din toată țara, am decis să demarăm un proiect educațional online în care să explicăm principiile educației nonformale ce dau roade în cazul copiilor cu afectare intelectuală mare, mai cu seamă în cazul celor ce nu au acces la școală sau terapii. 

 

2,785 RON Raised:
25 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

134 de copii de grădiniță și 143 din clasele I-IV, din Ponorâta, au început cursurile în septembrie, în condițiile impuse de pandemie, după 6 luni în care au stat acasă pentru că nu au avut acces la învățământ online.

S-au bucurat tare mult să revină la școală, iar acest lucru s-a văzut: rata de prezență a fost de peste 88%! Sperăm să fie tot așa!

Pentru ca acești copii și profesorii lor să își desfășoare activitatea în condiții optime, este important să aibă rechizite și materiale didactice pe care părinții nu și le pot permite. Astfel, au nevoie de rechizite: plastilină, foarfece, creioane colorate, caiete, lipici, blocuri de desen, acuarele, hârtie colorată și de xerox, cuburi din lemn, lego de plastic, cărți de povești și de colorat. În plus, mai au nevoie de măști de protecție și de produse de igienă. Pentru achiziționarea produselor avem nevoie de 6.000 de lei.

4,155 RON Raised:
39 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

În România există un număr mare de școli care au nevoie rapidă de modernizare. De la podele murdare și distruse, până la lipsa tablelor sau mobilierului adecvat, a materialelor didactice sau echipamentului tehnic, toate sunt lipsuri ce afectează calitatea educației și cresc riscul abandonului școlar.

Prin proiectul ADOPTĂ O CLASĂ! ne dorim să aducem decență, adică normalitate în clasele unde copiii au dreptul acceseze un proces educațional adecvat anului în care ne aflăm.

4,391 RON Raised:
43 Donations:
17 Supporters:
Status Fundraising

Într-o lume provocatoare, mereu în schimbare, există mereu un punct fix: TU. Cea mai bună investiție este aceea în tine. Însă nu mereu avem resursele necesare pentru a face această investiție.

Proiectul BURSELE PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ se adresează cu precădere tinerilor de până în 25 de ani și ajută cu resurse specifice precum: cărți, cursuri, înscrieri la evenimente de profil.  

 

 

355 RON Raised:
4 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Imagineaza-ti o tara in care pana si la sate gasesti scoli frumoase, curate si bine dotate, cu elevi care invata bine si aspira la studii superioare. O tara din care nu se mai pleaca la muncile de jos ale Europei. O tara in care parintii se intorc si au un trai decent alaturi de copiii pentru care ar face orice, numai sa duca o viata mai buna. O tara in care respectul fata de tanara generatie este apoi ‚intors’ de aceasta la maturitate. Numeste-ne naivi, nu ne suparam. Insa doar cu vise indraznete s-a schimbat lumea! Iar noi, Asociatia BookLand, suntem dovada vie ca se poate. Renovam si dotam 23 scoli de la sate, in 2021. 20 azi, 30 maine, 40 poimaine – si in timp se vor face mii. Ca natie, am stat si am asteptat indeajuns sa ni se dea. Acum e momentul sa punem cu totii umarul! Pentru ca NU cred ca vreti sa va imaginati o tara cu copii needucati... Anul trecut am renovat 14 institutii de invatamant din mediul rural, anul acesta vom reusi 23. Cele 23 de scoli selectate in urma campaniei de calificare din iarna trecuta se regasesc in urmatoarele judete: Arad, Arges, Bacau, Bistrita Nasaud, Brasov, Calarasi, Caras Severin, Galati, Hunedoara, Iasi, Neamt, Olt, Sibiu, Tulcea si Vrancea.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Fondul de Burse este fondul la care pot participa toți gălățenii care vor să schimbe semnificativ viața copiilor care învață excelent sau care vor să își continue studiile, dar familiile nu îi pot susține. Implicarea noastră pentru împlinirea lor va face ca ei să devină membri ai comunității generoase și active la care visăm cu toții. Fii gălățeanul care demonstrează că gesturile mici antrenează schimbări majore!

 

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

De 9 ani, Hero Afterschool, aflat la 15 km de București, în comuna Clinceni, dezvoltă proiecte pentru copiii aflați în situații vulnerabile, în pericol de abandon școlar, din cauza situației financiare precare, a abuzurilor sau abandonului familial.

1,695 RON Raised:
20 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Scopul este reducerea abandonului școlar și dorința/posibilitatea de a merge în clasa IX-a.

685 RON Raised:
6 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

AU NEVOIE DE NOI. O ȘANSĂ PENTRU RECUPERARE ȘI EDUCAȚIE

1,865 RON Raised:
15 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Pentru copiii care vor să studieze și pe parcursul vacanței, am creat campania ȘCOALA DE VARĂ. Proiectul propunere sprijinirea elevilor (cu precădere cei din mediul rural) cu un pachet educațional constând în cărți, rechizite, jocuri creative și articole hobby, pentru a continua să îşi mențină mintea activă și să înceapă în formă noul an școlar. 

4,070 RON Raised:
48 Donations:
32 Supporters:
Status Fundraising

Asociaţia United Cristian Aid Bunul Samaritean din comuna Nicoreşti, judeţul Galaţi a înființat în anul 2007 Centrul de Zi, dorind să diminueze abandonul şcolar.

15,540 RON Raised:
41 Donations:
7 Supporters:
Status Fundraising

Acest proiect are ca scop oferirea accesului la studiu independent, joburi noi și integrarea în societate pentru copiii nevăzători.

1,078 RON Raised:
10 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Scopul principal al proiectului este acela de a oferi copiilor cu CES și familiilor acestora acces facil și GRATUIT la materiale corecte metodologic, gândite de la bun început în limba română, în format digital și tipărit, pentru a le susține eforturile de a învăța să citească.

3,550 RON Raised:
23 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Ne dorim sa avem grija de potentialul lor. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.

290,123 RON Raised:
2,568 Donations:
398 Supporters:
Status Fundraising

Acest proiect național se desfășoară în 11 orașe din România și își propune să asigure accesul la educație pentru 180 de copii cu surdocecitate

2,165 RON Raised:
19 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Prin proiectul Ani de liceu, sustinem copiii fara posibilitati financiare atat din mediul rural, cat si din cel urban,ca sa isi continue studiile la liceu.

1,810 RON Raised:
18 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Costuri de functionare pentru anul 2021 ale celor 3 Centre ,,Ana si Copiii” din Bucuresti, Prahova si Calarasi

Conform Eurostat, 35,7% dintre copiii romani se afla in risc de saracie si excluziune sociala. Acum, in perioada pandemiei, situatia acestora a devenit mai delicata ca niciodata! Pandemia provocata de noul coronavirus adanceste decalajul educational dintre copiii vulnerabili si alti copii.

 

11,742 RON Raised:
170 Donations:
8 Supporters:
Status Fundraising

Prin proiectul "Cai și natura" ne dorim să susținem o mamă singură cu 2 fetițe gemene de a-și urma visul ei de-o viață cu si despre cai. 

Susținem startul proiectului ei de suflet "Cai și natura". Dorește să organizeze o petrecere în luna copiilor în zona Cisnădie, județul Sibiu, petrecere unde copiii și adultii pasionați de cai și de natură vor avea parte de cai, baloane, dulciuri, băuturi răcoritoare, plimbări demonstrative cu calul, masaj demonstrativ si alte activități pentru copii.

Obiectivul este terapia cu calul, să învățăm cât mai multe despre el în mediul lui natural.

Pentru a da startul acestui proiect, Nicoleta are nevoie să achiziționeze diverse accesorii pentru cai, pentru siguranța adulților și a copiilor și anume:

- zăbăluță – 50 lei, lesă pentru cai – 60 lei, șa, căpăstru, pieptar – 800 lei, chinga de voltija – 600, toca- 220 lei, vesta de protecție 219 lei, cort Pavilion pentru petrecere – 200 lei, set arc 3 săgeți teacă, țintă – 83 lei (preturile sunt orientative), plus cheltuieli pentru organizarea petrecerii.

Suma totală de care are nevoie pentru a da start proiectului “Cai și Natura” este undeva la 2500 lei.

Pentru acest proiect ne-am propus să strângem suma de 2000 lei. 

-------------------------------------------- 
Despre Asociația Job în Sibiu: 

- Pagina noastră web: http://www.jobinsibiu.ro
- Proiecte sociale: http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/event-projects/ 
- Comunitate on line de joburi (Sibiu): https://www.facebook.com/groups/jobinsibiu/ 
- Comunitate on line de joburi (Cluj): https://www.facebook.com/groups/1391850247699188

3,536 RON Raised:
29 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Copiii care citesc au rezultate mai bune la toate disciplinele școlare și abilitățile lor sociale sunt mult mai dezvoltate decât în cazul celorlalți.

Proiectele Asociației Curtea Veche se bazează pe colecția CĂRȚILE COPILĂRIEI, care cuprinde capodopere ale literaturii universale repovestite pe înțelesul celor mici, oferindu-le astfel acestora primele
noțiuni de cultură generală.

Totodată, oferim copiilor și cărți care le prezintă parcursuri profesionale remarcabile: eroii acestor volume pot fi polițiști, chimiști, campioni sportivi aflați în fața unor provocări dificile, dar
și artiști cunoscuți pe plan internațional sau designeri de modă.

 

33,607 RON Raised:
152 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Un an în Universitatea Alternativă poate reprezenta pentru un tânăr o oportunitate de a-și schimba viața într-un mod semnificativ, iar experiența oferită poate fi avântul de care are nevoie.

2,685 RON Raised:
44 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Anul acesta proiectul Allegro continuă să susțină educația, de data aceasta alături de Asociația Centru Comunitar Viscri.

 

1,565 RON Raised:
17 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Career Bus este un „autobuz educațional interactiv”, care oferă tinerilor ateliere de orientare în carieră. Prin intermediul unui board-game și a experiențelor multimedia, tinerii din gimnaziu descoperă cum ar putea să-și transfere pasiunile în realitate.

735 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

„De-a arhitectura în camera mea” este un workshop de 3 zile unde vor participa 20 de elevi, cu vârste cuprinse între  9-12 ani, care vor avea ocazia să își recreeze camera personală, alături de unul dintre părinți și de arhitecții Asociației De-a Arhitectura. Va fi un maraton de 18 ore de arhitectură, idei noi, muncă pe machetă și vise ce se pot materializa.

 

10 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

 MY SCHOOL CAN BE COOL (fostul DE-A ARHITECTURA ÎN ŞCOALA MEA) este un program educațional de arhitectură şi mediu construit pentru gimnaziu și liceu ( 12-18 ani), în implementare din septembrie 2015.

Elevii, cu ajutorul cadrelor didactice și al arhitecților (persoană-resursă) ajung la un set concret de obiective de intervenție. Prin consens, va fi ales și apoi detaliat un proiect care se va implementa efectiv prin resursele mobilizate. Pe parcurs, elevii devin mai conștienți de relația dintre mediului construit și starea de bine, aplică cunoștințele dobândite la diverse materii, își dezvoltă creativitatea, spiritul de inițiativă și îndemânarea. Toată echipa de proiect se va implica și în realizarea efectivă a intervențiilor.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Mamele din familiile pe care le ajutăm au mare nevoie de susținere. Aşa am înţeles nevoia imensă a acestor femei de a primi educație – chiar și la o vârsta mai înaintată – , de a comunica, de a se înţelege pe ele însele, de a găsi soluţii la problemele de zi cu zi care le apasă pe umeri şi de a avea pe cineva de încredere care să le ofere informaţia corectă. Am gândit astfel un proiect destinat mamelor care fac parte din familiile defavorizate ale căror cazuri le promovăm.

990 RON Raised:
9 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Fii de 10 este aplicația de management educațional gratuită. Folosind platforma, elevii au parte de o școală mai plăcută, unde tehnologia nu este împotriva educației.

105 RON Raised:
2 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Scoala Vocea Soarelui este o scoala de meserii profesionale, teoretice si digitale avand si adresabilitatea unui centru social pentru copii fara posibilitati materiale.

Misiunea: Scoala Vocea Soarelui este de a dezvolta și implementa o experiență educațională completă, prin atingerea unui echilibrului între realizările educationale și dezvoltarea socială, emoțională, fizică, spirituală.

Motto :   “Maretia ta este limitata doar de investitiile si educatia care le faci in tine “  

Valorile Scoala Vocea Soarelui   * Educație, nu profit   * Transparență   * Educație pentru construirea și întărirea caracterului   * Apartenența la comunitate   * Cadre didactice excepționale, rezultate excepționale   * Principii morale înalte       

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

15,457 RON Raised:
189 Donations:
11 Supporters:
Status Fundraising

"As vrea sa citesc niste carti cu zmei, balauri si alte personaje SF". "As vrea o carte cu povesti reale sa citesc si sa fie cartea mea (cu povesti reale, cu imagini si cam atat). Va multumesc din suflet" "Mie mi-ar placea sa citesc o carte despre dinozauri. Doresc aceasta carte pentru ca sunt curios sa stiu cum au trait"

Acestea sunt doar 3 dintre biletelele cu solicitari de carti primite de la copii lipsiti de posibilitati din mediul rural. Si am primit si onorat sute de asemenea biletele. Iar bucuria micutilor cititori este, de fiecare data, mai mare decat puteam spera, intr-o lume in care se repeta obsesiv lamentarea "copiii nu mai vor sa citeasca!" 

15,509 RON Raised:
85 Donations:
7 Supporters:
Status Fundraising

„Fii un altfel de Moș Crăciun în 2020!” reprezintă un vis sau o dorință împlinită pentru ca un copil de la țară să aibă parte de educație suplimentară în anul 2021. Poate fi șansa lui de a depăși sărăcia și neajunsurile din prezent! 

108,635 RON Raised:
279 Donations:
30 Supporters:
Status Fundraising

Scopul proiectului este de a identifica emotiile cu care se confrunta in ultimul an copii din centrele de plasament, a-i ajuta sa si le inteleaga/exprime si apoi sa treaca peste ele. Vrem sa educam copii echilibrati emotionali pentru a deveni adulti sanatosi.

4,788 RON Raised:
36 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Prin campaniile realizate pe site-ul Galantom, vom completa bugetul necesar construirii primului Centru de Excelenta in Educatie din Romania.

14,440 RON Raised:
106 Donations:
8 Supporters:
Status Fundraising

Scopul nostru este sa strangem cat mai multe ghiozdane care sa contina necesarul pentru scoala astfel incurajandu-i pe cei mici sa isi continue studiile și incercand sa diminuam cat mai mult abandonul scolar.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Dorința Asociației MGM în colaborare cu cadre didactice, este de a ajuta copiii, adolescenții și tinerii din România care, din motive bine întemeiate, nu își permit să studieze și să învețe într-o școală bună, să ajungă la un nivel mai înalt de cunoștințe generale.

1,511 RON Raised:
11 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising
Deși educația este fundamentul unei națiuni, cu toții observam un paradox nociv. Ȋn discursul personal suntem recunoscători și plini de emoție. Iar discursul public despre învățământ și breasla profesorală se compune dominant din exemple negative. Profesorii României luminoase, care și-au ales și-și fac meseria din pasiune și cu sufletul, se împuținează o dată ce meseria devine indezirabilă la nivel de societate.  
2,095 RON Raised:
20 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Asociația Lume Bună a mobilizat 125 de liceeni din București, dornici să-și ofere cunoștințele celor care au cea mai mare nevoie de ajutor:  copiii din 10 sate pentru care pandemia a îngreunat și mai mult procesul învățării.

Acești adolescenți, care ne dau un exemplu foarte frumos de responsabilizare și implicare, îi vor medita la română, matematică, engleză și desen, de acum și până la sfârșitul anului școlar - 131 elevi de gimnaziu din 10 sate- elevi din Drajna – Prahova, Piscu – Galați, Corlățel – Mehedinți, Faraoanele – Vrancea, Sinești – Iași, Liebling – Timiș, Vaideeni – Vâlcea, Șinca Veche – Brașov, Grojdibodu – Olt și Josenii Bârgăului – Bistrița-Năsăud 

Despre proiect in emisiunea Educatia XXI la Canal 33 https://www.youtube.com/watch?v=urN_BGeC9Lw&list=PLTviFxzTs0PSk37HvMINtmlZ5h8VjIGgo&index=2&t=9s

 

 

1,017 RON Raised:
15 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Foamea și lipsurile materiale sunt obstacole în calea educației. Copiii din medii vulnerabile au nevoie de hrană să poată învăța. Au nevoie de energie să-și poată face temele. Au nevoie de modele demne de urmat. Prin programul Pâine și Mâine, copiii din clasele primare primesc o masă caldă la prânz și două ore de ajutor la teme și lecții remediale. Tu îi poți ajuta să rămână la școală. World Vision România își propune ca prin acest proiect să hrănească 2500 de copii nevoiași din județele Vâlcea, Dolj și Vaslui oferindu-le o masă caldă în fiecare zi.

Masa va fi servită în cadrul școlii, unde copiii vor participa timp de 2 ore și la activități extrașcolare sub directa îndrumare a unui cadru didactic. Copiii își vor face temele şi astfel vor avea sansa să își îmbunătățească rezultatele școlare.

Hai să facem din educație o prioritate!

6,170 RON Raised:
58 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

30 de copii din sate românești și din diaspora unesc virtual 3600 de km într-un proiect care lansează platforma ROCultural

Educatie. Cultura. Refolosirea resurselor. Dezvoltare Comunitara. Rural.Diaspora

 

730 RON Raised:
7 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Ne-am propus ca, prin această campanie de strângere de fonduri, să susținem 200 de tineri din medii vulnerabile, care nu au posibilitatea de a participa in programul Award să aibă această șansă pentru un viitor mai bun. O șansă la dezvoltare, la descoperirea potențialului infinit și a unui nou drum către excelență.
Experiențele valoroase din adolescență schimbă traiectoria viitorului adult, aducându-l pe un făgaș mai drept, mai bun, mai sigur.

Vă provocăm să vă alegeți o provocare, un challenge100 sau să susțineți un galantom, pentru a atinge targetul de 10 000lei.

Dacă nu vă alăturați provocării, mai este o modalitate prin care puteți contribui: alegeți unul din galantomii organizației și susțineți provocarea aleasă de el.

9,033 RON Raised:
117 Donations:
36 Supporters:
Status Fundraising

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al aceluiași liceu a lansat programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul său de la Viena. Din anul 2013, absolvenții C.N. “Samuil Vulcan” Remus Sime si Adrian Ciorna, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile. Ei au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale ”Alerg pentru o cauză” sunt acordate elevilor claselor a X-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.  

17,984 RON Raised:
182 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Simona, Emi, Cristi, Adina, Nicoleta, Samara și Nina sunt o parte din copiii care în prezent au nevoie de sprjin financiar pentru a lua parte la programul de afterschool din zona Tamași - Corbeanca. Avem astfel 7 copii care de 2-3 ori pe săptămână merg la acest afterschool și se bucură de accesul la cunoaștere, ajutor la teme și o masă caldă. De ce nu fac asta acasă ? Deoarece copiii fac parte din familii defavorizate, iar părinții nu le pot oferi acces la niciuna din aceste activități.

1,800 RON Raised:
18 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ are ca scop construirea un model educațional sub forma unui concept replicabil integral sau parțial în rândul comunității locale craiovene.

3,065 RON Raised:
16 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Încă de la înființare , am ales prin Asociatia Copii Daruiti , sa dedicam luna Septembrie echipării cu rechizite a copiilor pe care noi ii cunoaștem.

Am ajuns la un total de 600 copii din Bucuresti-Ilfov,Călărași,Teleorman ,Galați și Iași. Dintre care aprox 300 ciclu gimnazial  ; 300 ciclu prima sau Grădinițe.

‼️Pentru acesta, va fi MARATON 3 luni de vara‼️

 In acest timp ,fiecare dintre voi ce doriți  sa  va alăturați o puteți face astfel:

1️⃣Printr-o campanie de foundraise unde Primești susținerea prietenilor atunci când alegi

➡️SA DARUISTI ZIUA de naștere/ onomastica,

➡️sa Renunțați la un viciu

➡️sa fiți susținut in a menține un obicei

2️⃣Donatii in produse ne scrieți pe [email protected]

 

3️⃣Donatii direct in conturile Asociatiei Copii  Daruiti

ASOCIATIA COPII DARUITI
BRD Group Societe Generale
RO43BRDE426SV78365354260 in RON
BANCA TRANSILVANIA
RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON
RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO
RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD
paypal.me/OngCopiiDaruiti

sau Revolut 0730445511 cu mențiunea rechizite

...pentru a cumpara urmatoarele🙌😇❤️🌈

 

1500 caiete A4 dictando  *3 lei

1500 caiete A 4 mate *3 lei

1500 A5 mate * 1 leu

1500 A 5 dictando * 1 leu

1500 caiete  biologie,geografie ,muzica* 1 leu

600 tempera /acuarele *9 lei 

600 bloc desen* 2lei 

300 creioane colorate *3 lei

300 hârtie glasata * 3 lei

300 hârtie creponata *3 lei

300 lipici *1 leu

600 penar * 5 lei

600 guma

2400 pixuri albastru 2 , verde ,roșu * 1 leu

300 stilou * 6 lei

300 trusa geometrica * 6 lei

300 linie * 1 leu

 

Sa avem o zi pe suflet 

Ana

Ps Activitatea noastră o regăsiți aici:

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747/

https://copiidaruiti.wordpress.com

 

 

 

 

 

 

 

 

328 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Facilitarea accesului la scoala in mediile defavorizate pentru copii si tineri care manifesta interes sporit catre invatatura, dar nu o pot face in conditii optime.

7,294 RON Raised:
40 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

95% din ceea ce învățăm, învățăm văzând și auzind. Imaginează-ți cum ar fi viața ta dacă nu ai vedea și nu ai auzi...

9,038 RON Raised:
68 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Scopul programului îl reprezintă menținerea în populația școlară a elevilor cu rezultate slabe la școală și susținerea lor pentru acumularea bagajului de cunoștințe necesar pentru promovarea examenului de Evaluare Națională cu medie peste 6.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Campania “Ajută un copil să meargă la şcoală” reprezintă încă un pas pe care Implică-te îl face pentru a asigura banii necesari continuării programelor de prevenire a abandonului şcolar si de reintegrare educaţională a copiilor care provin din familii nevoiașe.

Beneficiarii acestei campanii sunt copiii care au abandonat şcoala sau care nu au fost şcolarizaţi şi au nevoie de ajutor pentru a frecventa cursurile învăţământului obligatoriu, precum şi copii în risc de abandon şcolar, elevi în ciclul primar, gimnazial sau liceal de învăţământ.

619 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Punând cărămidă peste cărămidă, este atât de simplu să oferim un viitor mai bun acestor copii! 

35,253 RON Raised:
278 Donations:
22 Supporters:
Status Fundraising

Luna Septembrie  o dedicam echipării cu rechizite a elevilor din provincie .Multi copii au mare nevoie,de acest minim aport din partea noastră, pentru a nu abandona școala.

Acest proiect este dedicat elevilor școlii din Ursita, Jud Iași  Copii ce dorim sa ii sprijinim in fiecare an astfel , putem  contribui real la evoluția lor.Impreuna cu directorul școlii vom identifica pasiunile lor și ii vom sprijini cu materiale,cărți in domeniu,meditații..


Lista cu total necesar pentru cei 60 copii clasele 5-8

600 caiete A4 dictando  *3 lei

600 caiete A 4 mate *3 lei

300 A5 mate * 1 leu

300 A 5 dictando * 1 leu

360 caiete  biologie,geografie ,muzica* 1. 5lei

60 set (pictura tempera +bloc desen pensula) *12 lei 

60 penar * 24 lei

Poti alege unul dintre copii din lista de mai jos, și ne dai de veste cum îl poți sustine ,pentru orice ajutor suntem recunoscători🙌🌈❤️

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1w9ciwzKWE06qw3rcAibDcbq3fBeBsfUDQjxzrGfOVto/edit

Fiecare dintre voi ,ce doriți  sa va alăturați ,o puteți face astfel:

1️⃣Printr-o campanie de foundraise unde Primești susținerea prietenilor atunci când alegi

➡️SA DARUISTI ZIUA de naștere/ onomastica,

➡️sa Renunțați la un viciu

➡️sa fiți susținut in a menține un obicei

suna la nr 0730445511 sau scrie pe adresa scrieți pe adresa: asociatiacopii[email protected]  

‼️avem nevoie doar de acceptul tău și adresa mail/nr telefon ☀️🙏❤️🌈

 

2️⃣ Sponsorizări(in baza unui contract de sponsorizare )

scrieți pe adresa: asociatiacopii[email protected] sau 0730445511

3️⃣Donatii direct in conturile 

ASOCIATIA COPII DARUITI 
BRD Group Societe Generale 
RO43BRDE426SV78365354260 in RON
BANCA TRANSILVANIA 
RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON 
RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO 
RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

Activitatea noastră o regăsiți aici:

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747/

O vara pe suflet sa avem❤️
Ana 

500 RON Raised:
5 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Bogdan are nevoie de mai multe lucrări dentare, chiar proteză. Suma minim necesară este de 4.000 de lei pentru a rezolva aceste probleme. O să fie greu să găsim (împreună) un job, dar o să fie și mai greu dacă nu rezolvă problemele de sănătate.

Foarte pe scurt, Bogdan a fost lovit de o masină pe trecerea de pietoni în jurul vârstei de 14 ani. Din păcate, recuperarea nu a fost totală. Nu își mai poate folosi mâna dreaptă, având și o fractură de șold. Și-a petrecut o parte din viață în centre de plasament. Apoi a trăit zece ani în gara Sibiu sau împrejurimi (localuri), doar din 2018 are buletin de identitate cu domiciliu. 

 2,361 RON Raised:
21 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

391,855 RON Raised:
2,518 Donations:
283 Supporters:
Status Fundraising

Îți mai amintești prima ta zi de școală? Probabil purtai uniformă, aveai deja ghiozdanul în spate, florile pentru doamna învățătoare și erai înconjurat de o mulțime de copii pe care atunci îi vedeai pentru prima oară.

4,279 RON Raised:
30 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Scopul proiectului este să sprijine 67 de copii din Pirita să rămână conectați cu școala și comunitatea extinsă în condiții de pandemie și marginalizare socială.

18,525 RON Raised:
37 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

La Centru de zi Hercules sustinem educatia copiilor din familii defavorizate din Costesti si comunele limitrofe.

6,427 RON Raised:
80 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

In IULIE, la Zi de BINE, dam CARTILE PE FATA si facem BookTruck, o biblioteca mobilă care va împrumuta gratuit cărți în satele fără bibliotecă funcțională. Vom transforma o dubă obișnuită într-o bibliotecă modernă și prietenoasă. Pe interior vom monta rafturi care să poată găzdui 1000 de cărți, care vor fi gestionate cu un soft special de bibliotecă. Pe exterior BookTruck-ul va fi colorat, cu marchize pe ambele părți care să protejeze de soare și de ploaie, cu pouf-uri și cu rafturi mobile astfel încât doritorii să poată consulta cărți și fără să intre în biblioteca mobilă. BookTruck-ul va sta câte o zi într-un sat, la care va reveni lunar, astfel putând să servească 20+ comunități. Pe lângă cărți, vom duce în sate și ateliere, lecturi și activități interactive, plus "rafuri" cu biblioteca vie (human library): oameni de diverse profesii care să poată povesti tinerilor ce înseamnă să fii medic, IT-ist, mecanic, arhitect, actor. BookTruck-ul se adresează în primul rând copiilor și tinerilor, dar va avea cărți pentru toate categoriile de vârstă. Dorința noastră este ca pe termen mediu și lung să ajutăm la crearea unor biblioteci permanente la sat. Doar în județul Cluj sunt peste 300 de sate și poți număra pe degete câte dintre ele au bibliotecă publică funcțională (nu existentă doar teoretic). Oamenii vor putea împrumuta câte 4 cărți pentru o lună, le vor putea returna oricând într-o cutie specială amplasată într-un loc public din sat (de genul magazinul satului) și vor putea să ne comunice și ce alte titluri ar vrea să poată împrumuta din BookTruck. Estimăm că lunar 500 de copii și tineri vor beneficia de cărțile și activitățile BookTruck-ului. În fiecare sat biblioteca mobilă va sta într-un loc central și ușor accesibil (curtea școlii, în fața magazinului satului, lângă cămin cultural).

8,536 RON Raised:
66 Donations:
13 Supporters:
Status Fundraising

Asociația "Aura Ion" vă invită să faceți parte din echipa de spiriduși care ajută copii mai puțin privilegiați Crăciunul acesta.    

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

"Arta este o imensă deschidere spre tot ceea ce este posibil." -  Victor Hugo       

300 RON Raised:
3 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

CEPEC.ong  has proposed to engage and contribute to facilitating access to education for 45 children from Technology High School "Gheorghe Ionescu-SISESTI" Valea Călugărească

600 RON Raised:
4 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Fondul Științescu este un program de finanțare pentru proiecte care ajută profesorii și elevii să își redescopere pasiunea pentru științe și tehnologie. 

12,191 RON Raised:
99 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Poți oferi și tu momente de neuitat celor peste 200 de copii instituționalizați din județul Sibiu!

34,342 RON Raised:
161 Donations:
9 Supporters:
Status Fundraising

"Dacă nu aș fi descoperit plăcerea lecturii, aș fi fost doborâtă de stresul școlii și cu siguranță mi-aș fi petrecut timpul liber într-un mod neproductiv. Datorită personajelor minunate am învățat că totul este posibil dacă muncești destul de mult."

MIHAELA TUDOR, 14 ani 

Aceste rânduri ne-au inspirat proiectul prin care ne propunem ca în pușculița asociației să existe mereu un fond destinat cărților, cărți care vrem să ajungă la copii care vor să învețe, dar poate familiile din care ei provin nu îi pot susține de fiecare dată. 

7,855 RON Raised:
94 Donations:
26 Supporters:
Status Fundraising

În România 1 din 5 copii abandonează școala din cauza sărăciei și a condițiilor precare de trai. Lupta și speranța lor ne motivează și ne dau energia de a sprijini, în fiecare an, peste 1000 de copii să meargă la școală.

Fondul Special pentru Copii oferă ajutor de urgență în special acelor copii care riscă să abandoneze școala din cauza lipsurilor materiale și a problemelor sociale cu care se confruntă familiile lor.

Cu ajutorul oamenilor ca dumneavoastră, oferim ajutor de urgență acelor copii care riscă să abandoneze școala din cauza lipsurilor materiale și a problemelor sociale cu care se confruntă familiile lor.

Vă rugăm să fiți alături de ei. Suma strânsă va fi folosită cu responsabilitate, așa cum ați face-o chiar dumneavoastră. 

 

13,996 RON Raised:
276 Donations:
8 Supporters:
Status Fundraising

Prin proiectul ''Puterea bunatatii, pentru un viitor altfel'' Asociatia Job in Sibiu isi propune sa realizeze alte mici proiecte pentru scolarii din Zlagna.

Marius Ciuca isi doneaza ziua de nastere pentru a rezolva cat mai multe din obiectivele propuse. 

 

 

2,123 RON Raised:
28 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Punând într-o valiză la început cărțile din biblioteca personală în 2016 am început să colindăm satele mici de la munte pentru a citi împreună cu copiii în cadrul unor ateliere recreative și pentru a le oferi cărțile de care au atâta nevoie. 

4,445 RON Raised:
51 Donations:
6 Supporters:
Status Fundraising

Hello, my name is Jorge, I am a student at the EA in Bucharest, and I have created this campaign in collaboration with Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria in order to help Corbeanca Educational Center. They focus on helping underprivileged children with their studies during these difficult times, the only problem is that they are heavily underfunded.

The purpose of this fundraiser is to offer these children a warm daily meal, before the program starts, so that they can focus and calm their hunger through meals supplied by the local food producers. In plus, the money we raise will contribute to the aquisition of new school materials as well as insure the tranportation costs for the volunteers. 

4,168 RON Raised:
29 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Sustine dezvoltarea comunitatii profesorilor cu mentalitatea deschisa care schimba prin educatie Romania secolului 21.

Sustine organizarea conferintelor SuperTeach si a cursurilor gratuite de formare in mentalitatea deschisa in educatie.  

Detalii pe www.superteach.ro sau https://www.facebook.com/SuperTeachRomania/

Cateva imagini de la conferinte gasiti pe canalul nostru de youtube Super Teach

 

 

13,366 RON Raised:
43 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul „Scoala in natura” este un proiect inovator in Romania care isi propune amenajarea unui spatiu de invatare pentru activitati educationale in cadrul scolilor din intreaga tara care au o curte interioara si un spatiu de minim 200 mp, cu scopul de a creste numarul de activitati de educatie in aer liber si de a creste nivelul de wellbeing al profesorilor si al elevilor pe durata scolii.

4,314 RON Raised:
40 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul are ca scop sprijinirea copiilor si tinerilor in vederea cresterii increderii si stimei de sine pentru dezvoltarea personalitatii, stimularea motivatiei de autocunoastere si dezvoltare personala, de formare a unei imagini de sine cat mai aproape de realitate, de constientizare a propriilor posibilitati de ordin intelectual sau aptitudinal.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Prin donații ne poți susține activitatea și, astfel, te asociezi cu una dintre cele mai mari mișcări educaționale voluntare din lume și din România, recunoscută la nivel național atât de autoritățile publice naționale, cât și de mediul privat și comunitatea de părinți. Cu sprijinul tău, putem duce mai departe programul educațional cercetășesc în pandemie și dincolo de ea.

690 RON Raised:
9 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Pentru a avea un parcurs optim de dezvoltare, copilul cu cerinte educative speciale are nevoie de terapie constanta, programe adaptate si material adecvat nevoilor sale. Fara sa intrerupa terapia, el are o sansa in plus in drumul sau spre reusita.

       

910 RON Raised:
13 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Dorim sa renovam curtea scolii primare si a gradinitei din satul Macedonia, judetul Timis, pe 24 sau 30 august 2019. 

 

1,096 RON Raised:
11 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Actualizăm permanent ghidurile despre Munții Făgărașului, implicăm persoane care să continue și să amplifice cercetările de pe teren.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Intr-un spatiu prietenos, care indeamna la incredere, deschidere, creativitate, 45 de copii cu CES (cerinte educationale speciale) vor beneficia de terapii individuale si de grup gratuite, activitati de educatie nonformala, si vor experimenta activitati de socializare si recreere in afara casei sau a scolii asa cum rareori au ocazia sa o faca. Parintii vor fi ajutati sa inteleaga mai bine particularitatile copiilor lor si sa relationeze eficient cu ei. Toate acestea vor conduce la cresterea capacitatii de adaptare a celor 45 de copii la mediul scolar si social, valorificarea potentialului fiecarui copil, crearea si mentinerea fluxului motivational astfel incat ei sa nu abandoneze scoala.

610 RON Raised:
6 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

In sat MARIUTA,Jud Călărași învață la școala gimnaziala 36 copii .Pentru aceștia dorim sa cumpărăm rechizitele necesare pentru un nou an scolar.

 având in vedere ca și 1 leu = 1 caiet 

FIECARE DONATIE ESTE BINE VENITĂ

 -Aprox 45 lei/ Pachet /copil 

 In acest timp ,fiecare dintre voi ce doriți  sa  va alăturați o puteți face astfel:

1️⃣Printr-o campanie de foundraise unde Primești susținerea prietenilor atunci când alegi

➡️SA DARUISTI ZIUA de naștere/ onomastica,

➡️sa Renunțați la un viciu

➡️sa fiți susținut in a menține un obicei

https://obicei.galantom.ro/fundraising_pages/create?id_project=1408

 

2️⃣ Donatii direct in conturile Asociatiei Copii  Daruiti

ASOCIATIA COPII DARUITI
BRD Group Societe Generale
RO43BRDE426SV78365354260 in RON
BANCA TRANSILVANIA
RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON
RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO
RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD
paypal.me/OngCopiiDaruiti

sau Revolut 0730445511 cu mențiunea rechizite

...pentru a cumpara urmatoarele🙌😇❤️🌈

caiete A4 dictando  *3 lei 

caiete A 4 mate *3 lei

A5 mate * 1 leu

A 5 dictando * 1 leu

caiete  biologie,geografie ,muzica* 1 leu

tempera /acuarele *9 lei 

bloc desen* 2lei 

creioane colorate *3 lei

marker 3 culori *1

penar *  7lei

creion mina +rezerva mina *3

guma *1

pixuri albastru 2 , verde ,roșu * 1 leu

trusa geometrica * 6 lei

hartie glasata 3lei

hartie creponata 2 lei

lipici 2 lei

Activitatea noastră o regăsiți aici:

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747/

https://copiidaruiti.wordpress.com

Ps Putem incheia și Contracte de sponsorizare cu firme, ce pot dona cei 20%din impozit profit

Va rugam sa ne scrieti [email protected]

Sa avem un an pe suflet!

Ana

360 RON Raised:
5 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

100 copii nevoiași se luptă să continue școala!

9,320 RON Raised:
94 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Terapia prin arta ajuta copiii cu nevoie speciale sa-si dezvolte capacitatile de exprimare si creativitatea, sa exploreze si sa descopere culori, texturi, forme si astfel sa se intelega pe sine si lumea din jur. 

670 RON Raised:
8 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

ce inseamna lead?

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Un raspuns concret pentru intampinarea nevoilor educationale ale acestor copii, adolescenti sau tineri, care sunt inscrisi in invatamantul de masa sau care au abandonat scoala, temporar sau definitiv, exista doar in 4 spitale din Romania: doua programe in Bucuresti, implementate de doua asociatii neguvernamentale, si doua programe de educatie inclusiva si care au fost preluate ca model de autoritatile responsabile pentru educatie din anul 2015.

16,462 RON Raised:
152 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul se adreseaza copiilor din mediul rural pe care noi, cei de la ASOCIATIA COPII DARUITI ii vizitam anual .

Din totalul de 555 copii dorim sa oferim burse de merit celor ce au o situatie scolara buna. Astfel, dorim sa ii recompensam pe acestia ,dar si sa ii motivam pe ceilalti sa le urmeze exemplu.

BURSA DE MERIT  consta intr-un pachet cu:

-:rechizte  necesare pentru semestrul urmator

-carti de specialitate necesare

-o perche de adidasi(deoarece -stim ca o minte santoasa se afla intr-un corp sanatos).

Valoare bursa  150lei/copil

DONATIILE SE POT FACE PRIN:

ASOCIATIA COPII DARUITI

Banca TRANSILVANIA:

RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON

RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO

RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

paypal.me/OngCopiiDaruiti

REVOLUT 0730445511 detaliu BURSE DE MERIT

DETALII DESPRE NOI SI ALTE PROIECTE https://copiidaruiti.wordpress.com/

Ps pentru orice detalii suplimentare sau incheiere CONTRACTE SPONSORIZARE , ne puteti scrie pe adresa [email protected] sau ne puteti contacta 0730445511

Sa avem o zi pe suflet!

Ana

30 RON Raised:
1 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Dată fiind situația economică grea din România, familiile cu venituri mici au probleme mari atunci când vine vorba de asigurarea fondurilor pentru multe din nevoile de bază ale familiei. Copiii sunt probabil cei mai vulnerabili membri ai familiei. Este greu să îi explici unui copil de ce mama și tata nu îl pot trimite la școală și de ce nu pot să îi asigure cele minim necesare în ceea ce privește îmbrăcămintea, mâncarea și cele necesare pentru școală.

1,280 RON Raised:
14 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising
Atunci când pornim în viață, toți suntem dependenți de ajutorul și susținerea părinților noștri. Iar când ai parte de susținere poți realiza foarte multe în viață.

Dar ce faci atunci când părinții nu îți pot oferi mai mult decât condițiile minime de subzistență, hrană și adăpost, sau poate nici atât, iar tu îndrăznești să visezi la mai mult?

275 RON Raised:
3 Donations:
7 Supporters:
Status Fundraising

În aprilie 2016, am deschis primul Centru EDULIER de asistenţă pentru copiii cu dificultăţi de învăţare din România.

3,153 RON Raised:
46 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Vreau sa fiu profesor si doar profesor!

Acestea sunt cuvintele pe care Raluca ni le-a lasat scrise in suflet. Pentru ca ea iubea educatia, copiii si credea intr-o scoala buna pentru o Romanie buna.

Din dorinta ei de a duce educatia de calitate in fiecare colt din tara, intre 22 si 29 august, ne vom reuni la Sancel, locul copilariei, al bucuriei si al odihnei vesnice pentru Ralu. 

Aici vom fi impreuna, specialisti din educatie, profesori, elevi, voluntari, parinti, oameni care vorbesc aceeasi limba: cea a educatiei cu sens pentru fiecare. 

Intre traditie si tehnologie, foc, pamant, aer si vant, povesti, muzica, robotica, teatru, dans, fotografie si paine scoasa din cuptor, scoala de vara ne da prilejul de a ne conecta la valori si bucurie, vom defini invatarea autentica si vom descoperi al cincilea element: EDUCATIA

Scoala Paulina -o scoala in memoria prietenei, sorei, fiicei, profesorului, omului Raluca Ana Medesan

 

12,718 RON Raised:
79 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Oferirea unui kit format din rechizite și haine, util într-un an de grădiniță, pentru cei mai mici locuitori ai comunei Necșești, care au nevoie de susținere.

325 RON Raised:
7 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Credem cu tărie că toți copiii și tinerii, indiferent de mediul din care provin, au dreptul la educație și instruire de calitate. Acesta a fost crezul care ne-a îndrumat pașii în ultimii 10 ani, de când am înființat Școala de Meserii CONCORDIA. Acesta este crezul nostru și acum, când pornim la drum cu Școala Primară CONCORDIA.

Realitatea este însă dureroasă în țara noastră. Fiecare copil care nu are șansa la o educație de calitate ajunge să fie marginalizat social și devine parte a statisticilor triste: 13,8% din elevi renunță la școală până în clasa a VIII-a; 23% din copiii de etnie romă sunt neșcolarizați; 40 % dintre copii traiesc în sărăcie extremă; 25% dintre tineri nu sunt în sistemul educațional sau în piața muncii.

 

36,300 RON Raised:
197 Donations:
14 Supporters:
Status Fundraising

Ne propunem ca în 2021 să sprijinim 300 de profesori să înțeleagă sau să aprofundeze ce înseamnă dezbaterile (și metodele asociate) la clasă, organizând cursuri acreditate și o tabără de vară.
Asta înseamnă că anual, peste 30.000 ELEVI (300 profesori x minim 100 elevi/profesor/an) vor fi mai mult încurajați să gândească cu capul propriu, să-și pună întrebări, să citească pentru a înțelege și nu pentru a memora.

11,843 RON Raised:
102 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Scoala tuturor copiilor

0 RON Raised:
0 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul nostru "La mulți ani copilărie" își propune să ofere unui număr de 18 copii o bucurie cu ocazia sărbătoririi zilei de 1 iunie.
Fondurile strânse vor reprezenta cadouri sub formă de dulciuri și o fotocarte pentru fiecare dintre ei.
Copiii care vor beneficia de aceste daruri au vârste cuprinse între 7 ani și 15 ani și învață la școala din satul Zlagna (Sibiu).
Toți banii sunt folosiți pentru acest proiect, iar toți cei implicați sunt voluntari.
--------------------------------------------
Despre Asociația Job în Sibiu:

- Pagina noastră web: www.jobinsibiu.ro
- Proiecte sociale: http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/event-projects/
- Comunitate on line de joburi (Sibiu): https://www.facebook.com/groups/jobinsibiu/
- Comunitate on line de joburi (Cluj): https://goo.gl/FmCBnP

1,900 RON Raised:
17 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Biblioteca ARTistica „Dimitrie Cuclin” este un proiect initiat de Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie -ARTE, pentru partenerul nostru, Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin” din Galati si reprezinta un prim semnal dat comunitatii, ca numai „Prin educatie schimbam o generatie! “.

640 RON Raised:
7 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Programele Lions Quest sunt concepute astfel încât să se bazeze pe o abordare educațională cunoscută sub denumirea Învățare Socială și Emoțională – Social and Emotional Learning (SEL). 

1,600 RON Raised:
12 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Campanie de Ziua Internațională a Copiilor. Un pachet cadou cu rechizite, jocuri și provocări de teme de vacanță pentru copiii care provin din familii fără posibilități. Pe fondul limitării accesului la educație din cauza pandemiei coronavirus, ne dorim să le oferim copiilor acces la resurse educaționale care nu îi condiționează de accesul la internet sau tablete.

Cadoul conține: cărți, rechizite, jocuri educaționale.

5,705 RON Raised:
55 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Acest nou si inedit program propus, de asemenea, de Guvernatorul Dan Sain, are ambitia de a promova voluntariatul in randul copiilor si tinerilor romani. 

4,860 RON Raised:
35 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Lions D 124 romania are in derulare 2 tabere de matematica.

2,980 RON Raised:
25 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

La inițiativa Alexandrei, strângem bani pentru Denisa Todiriță din comuna Săvinești (jud. Neamț), o fată care, deși a crescut în ghetou într-o familie numeroasă și foarte săracă, a fost prima la școală și acum a intrat prima la liceul pedagogic din Piatra Neamț (oraș aflat la o distanță de 12 km de casă). Visul ei e să ajungă profesoară de limba și literatura română.

13,631 RON Raised:
90 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

"Arta este o imensă deschidere spre tot ceea ce este posibil." -  Victor Hugo

1,990 RON Raised:
18 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Ajutam 80 de copii din mediul rural sa nu abandoneze scoala

1,233 RON Raised:
16 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Scopul nostru este să contribuim, prin educație de calitate, la dezvoltarea tinerilor cu situații dificile, în zona noastră. Prin acest proiect urmărim: creșterea gradului de implicare a tinerilor în activități de promovare a culturii; creșterea capacității de relaționare a tinerilor; promovarea ideii de voluntariat și creșterea gradului de informare privind beneficiile mișcării și împortanța unei vieți sănătoase și armonioase.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Scopul proiectului: să oferim celor care au dorința de a se implica mai mult în viața copiilor instituționalizați oportunitatea de a o face într-un mod plăcut și de impact, într-un loc de vis.

65,746 RON Raised:
350 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Şcoala Socială Sportivă din Bucureşti are drept scop integrarea socială prin sport a celor 90  de copii cu risc de abandon şcolar, cu vârste între 6 şi 14 ani, din instituţii de învăţământ aflate în zone defavorizate ale Sectoarelor 2, 3 şi 6 din Bucureşti

130 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Peste 150 de copii din lista isi asteapta ghiozdanelul complet echipat pentru clasa aferenta fiecarui copil. 

260 RON Raised:
3 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Toți copiii din centrele de plasament au dreptul la șanse egale la educație și viață. 

765 RON Raised:
13 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

43,938 RON Raised:
322 Donations:
32 Supporters:
Status Fundraising

În satul Șindrilița (Ilfov) sunt 35-50 de copii care își învață și se joacă într-o cameră de aprox. 10-12 mp. Nevoile copiilor sunt mari (în special în materie de lemne de foc și rechizite), iar cea care le coordonează activitatea, Gina Dobre, nu poate face de una singură tuturor cheltuielilor. Avem nevoie de tine pentru a reda dreptul la educație și joacă în bune condiții pentru acești copii!

 

2,015 RON Raised:
26 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

5,231 RON Raised:
33 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Scopul proiectului este de a creea o punte între generații, care aduce o îmbunătățire în viața copiilor dar și a vârsnicilor implicați în program.

3,560 RON Raised:
3 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

"Echipezi un Ghiozdănel, se educă un Prichindel"

Vrem să oferim ghiozdane și rechizite copiilor, care să le ajungă pentru tot anul școlar, nu doar la început de an. Prin urmare, intenționăm, cu ajutorul vostru, să strângem 300 de ghiozdănele pentru 300 de copii (si fratiorii lor) cu afectiuni oncologice sau alte boli grave.

Adresa de livrare: Brăila, Str. Magaziilor nr. 1A, jud. Brăila.

Vă rugăm să scrieți pe colet clasa pentru care ați făcut Bine și ați cumpărat rechizite.

Multumim!

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul „Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

13,115 RON Raised:
92 Donations:
10 Supporters:
Status Fundraising

Scopul proiectului este acela de a forma copii din ciclu primar, deschizând porțile cunoașterii non-formale/informale în paralel cu realizarea incluziunii tuturor copiilor, indiferent de abilități/dizabilități, ajutați de cadru natural pentru ca ei să devină adulți empatici, responsabili, prietenoși cu mediul și cu cei vulnerabili. 

75 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copiilor, împreună cu dumneavoastră, ne dorim să strângem 6.000 de lei, sumă cu care vom putea achiziționa tablete performante pentru 5 copii cu posibilități materiale reduse și probleme de sănătate, din București.

7,475 RON Raised:
38 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Cel mai frumos cadou ti-l poti face chiar tu, donandu-ti ziua de nastere unor copii care nu si-au sarbatorit-o niciodata!

55,331 RON Raised:
394 Donations:
36 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul se adresează copiilor și tinerilor care nu au posibilitatea de a frecventa școala în condiții decente, din cauza sărăciei extreme.

63,603 RON Raised:
566 Donations:
196 Supporters:
Status Fundraising

Alege acum un mărțișor creație originală, realizat manual de copiii beneficiari ai asociației TOTUL ESTE POSIBIL sau voluntarii acesteia, pentru a da o șansă concretă elevilor și școlilor!

1,670 RON Raised:
7 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul "Aripi sa putem zbura" isi propune sa ofere terapii gratuite pentru cei 34 de copii inscrisi in centrul nostru. Fiecare beneficiaza de ore de psihoterapie, ergoterapie, kinetoterapie, pedagogie si consiliere sociala.

1,380 RON Raised:
17 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

SUNT NATURĂ inseamna eco-educatie pentru toate varstele. Pregatim materiale pentru fiecare ciclu scolar, facem workshopuri online si din toamna mergem, speram, in scoli. 

Scopul programului educational Agent Green este inzestrarea elevilor din toate nivelurile de studiu, de la prescolari la liceeni si a studentilor cu acele cunostinte care sa genereze atitudini proactive pozitive fata de mediul inconjurator in ansamblul sau.

In prima luna am ajuns la peste 750 de elevi care stiu acum mai multe despre mediu, si ne pregatim pentru urmatorii 5000. Implica-te si tu daca esti de acord ca eco-educatia este solutia pe termen lung!

1,770 RON Raised:
16 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Copiii cu dizabilități psihomotorii, copiii nonverbali și cei cu deficiențe majore motorii au dreptul la educație și incluziune socială.Echipamentele asistile - mobilier si tehnologie le pot veni în ajutor fiind aproape esențiale în sprijinul copmunicării nevoilor lor.

34,330 RON Raised:
293 Donations:
92 Supporters:
Status Fundraising

Scopul nostru este ca 20 de adolescenți și 40 de copii să participe timp de 1 an la cursurile și activitățile Centrului Armonia, pentru a-și forma o rutină sănătoasă. Practicând, cresc adulți responsabili, devenind modele de viață sănătoasă pentru cei din jurul lor.

English:

Our goal is for 20 teenagers and 40 children to participate for 1 year in the courses and activities of the Armonia Center, in order to form a healthy routine. By practicing, they become responsible adults and role models of healthy living for those around them.

980 RON Raised:
13 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Ne propunem sa achizitionam dispozitive pentru scoala online, noi sau second-hand, pentru a le distribui copiilor din familii sarace, dar si in centrele de plasament unde sunt 2-3 calculatoare vechi pentru zeci de copii.

Devino fundraiser si strange fonduri pentru a ajuta un copil sa aiba acces la educatie si la un viitor mai bun.

19,768 RON Raised:
136 Donations:
14 Supporters:
Status Fundraising

Pentru copiii care vor să studieze și pe parcursul vacanței, am creat campania ȘCOALA DE VARĂ. Proiectul propunere sprijinirea elevilor (cu precădere cei din mediul rural) cu un pachet educațional constând în cărți, rechizite, jocuri creative și articole hobby, pentru a continua să îşi mențină mintea activă și să înceapă în formă noul an școlar. 

2,645 RON Raised:
37 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Prin proiectul YES: Educație pentru inovație vom organiza o serie de workshopuri despre inovație pentru tineri (liceeni și studenți). 

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Tot sperăm să se întâmple ceva bun cu școala în care copiilor noștri le cam sunt cotonogite curiozitatea, creativitatea, bucuria de a întreba și de a afla. Tot sperăm ca școala la care merg cam cu nefericire copiii noștri să facă un spectaculos în timp și să ajungă dintr-un trecut deja prea îndepărtat într-un prezent promițător.

Dacă am aștepta  miracole, probabil c-am aștepta mult și bine. Slavă cerului că există oameni miraculoși. Profesori minune!

În Septembrie mergem în Valea Doftanei să facem laborator de robotică la liceul în care se întâmplă deja minuni, pentru că o profesoară a pus mâna pe bagheta magică a invovației. Nu, n-a rostit vrăji și abracadabre, a adus argumente, a pus cunoștințe pe masă și în proiectoare și le-a arătat tuturor cam ce poate să însemne școala în vremurile noastre. La liceul din sat, 90% dintre profesori au urmat module avansate de formare a competențelor digitale. La liceul din sat, abandonul școlar este 0%!

Acum, facem împreună următorul pas spre viitor: un laborator de robotică! Investim in VIITOR!

1,584 RON Raised:
10 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising
 

56% dintre elevi nu își continuă studiile după terminarea clasei a 8-a din cauza situației materiale în care se află. Deși educația este gratuită, costurile de susținere a acestora la liceu sunt foarte greu de acoperit de către părinți, lucru care îi determină pe copii să renunțe.Elevii de liceu din zone vulnerabile au visuri la fel ca cei de la oraș. Însă de multe ori, aceste visuri se lovesc de prea multe piedici în drumul lor spre a deveni realitate. Mai mult de jumătate dintre elevii din mediul rural care abandonează școala după clasa a 8-a, o fac din cauza costurilor prea mari, pe care familia nu le poate acoperi. Și-ar dori să învețe, dar nu-și permit. Iar abandonul școlar duce la excluziune socială, sărăcie, probleme de sănătate și șomaj, efecte cu un impact negativ major în viața lor, dar și a noastră.

Anul acesta ne dorim să ajungem la și mai mulți elevi, să-i însoțim în drumul lor prin liceu și să-i susținem necondiționat să-și urmeze visele. Pentru că toți acești copii merită să își construiască viitorul pe care și-l doresc. Merită să fim alături de ei, împreună! Imposibilul poate deveni posibil pentru elevii de liceu din rural. De 13 ani, scriem împreună poveștile de succes ale acelor copii cărora le-a fost dată șansa să vadă viața cu alți ochi. Pentru fiecare dintre ei, programul are un impact diferit. Fiecare simte ajutorul altfel. Dar pentru toți, Vreau în clasa a 9-a este singurul mod prin care reușesc să își urmeze visele. În ultimul an, peste 800 de elevi de liceu din rural au fost bursieri în program. Anul acesta ne propunem să ajungem la peste 1500. Și putem face asta, cu ajutorul tău! Fii parte din viitorul acestor copii. Susține-i să-și îndeplinească visele.

Pentru ca peste câțiva ani să poți spune cu mândrie: A MERITAT! 

2,298 RON Raised:
34 Donations:
36 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul Allegro organizat de Asociația Paspartu are ca scop îmbinarea a două dintre cele mai imprtante componente sociale, sportul și cultura, printr-o serie de campanii de fundraising, organizate în jurul competițiilor urbane de atletism, ce au ca beneficiari tineri ce au neoie de sprijin pentru a studia diverse arte la nivel de performanță.

5,045 RON Raised:
56 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

La Centrul de zi pentru copii, clasele I-VIII, 25 de grozavi, care provin din familii în dificultate, sunt sprijiniți să rămână în școală.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Înființat în 2006, centrul are ca scop prevenirea abandonului școlar și a separării copilului de familie.

1,857 RON Raised:
21 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

În județul Suceava există comunități ce trăiesc în sărăcie extremă. Singurele venituri ale familiilor sunt din alocațiile sociale și muncile sezoniere. Adulții nu au loc de muncă, iar copiii adeseori abandonează școala, sau sunt la un pas să renunțe la studii, din cauza condițiilor dificile de trai. O intervenție temeinică și promptă se impune. 

 

 

7,340 RON Raised:
51 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul ”Un sat, un copil!”, este un proiect de burse inițiat în 2014 și care a început prin a încuraja fiecare comună din județul Galați să propună cel puțin un copil cu rezultate excepționale care provine dintr-o familie cu venituri mici. 

4,968 RON Raised:
38 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Împreună cu Together For Humanity ne dorim să ajutăm 135 de copii din Județul Călărași să poată să meargă la școală cu minimul necesar, respectiv un ghiozdan complet echipat.
Pe 11 septembrie vom ajunge la cei mici înarmați cu ghiozdane pline cu rechizite, vom face și party cu teatru de păpuși, torturi și foarte multă pizzaaa.
Fii alături de noi în campania de combatere a abandonului școlar.

950 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Reality Check ajută copiii din Castelu cu diferite proiecte educationale – de la campanii de înscriere a copiilor la grădiniță la educație prin joc, sporturi și tabere. 

10,465 RON Raised:
86 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

An de an, tineri studioși încheie un ciclu de învățământ cu medii aproape de 10.00 sau chiar 10.00. Asemenea performanțe sunt notabile. Vrem să le recompensăm, ca încurajare pentru ca absolvenții cu astfel de rezultate să continue studiul asiduu și pe viitor.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising
Ateliere muzicale pentru copii diagnosticați cu autism
0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Susține proiectul „Chimia altfel” și ajută mai mulți elevi români să descopere frumusețea științei!

Mulți dintre elevii români se simt descurajați când trebuie să învețe chimia, iar acest lucru se întâmplă adesea din cauza modului abstract și discursiv de predare.

16,847 RON Raised:
202 Donations:
8 Supporters:
Status Fundraising

Ne propunem să dotăm centrul pentru copiii cu autism „Bright Future” cu mobilier, echipamente electrocasnice, jocuri educative și materiale didactive interactive astfel, încât copiii care ne calcă pragul să aibă parte de un spațiu adecvat, care să le faciliteze șansa la o viață independentă.

910 RON Raised:
10 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Pentru copiii săraci, primii ani de şcoală sunt maratonul lor. Ei trebuie să depăşească limite care nu depind de ei, cum ar fi părinţi needucaţi sau absenţi care nu îi pot ajuta la teme, un mediu neadecvat lecturii sau scrierii (toti membrii familiei impart o camera, nu exista un birou de scris, etc), lipsa hainelor şi a rechizitelor necesare, o alimentaţie deficitară, si cel mai rău dintre toate: aşteptările scăzute ale celor din jur. Sprijină-i prin oferirea unor kit-uri educaţionale şi spune-le astfel: "Hai, că poţi!"

 

 

 

32,245 RON Raised:
221 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Noi vrem să prevenim abuzul în toate formele sale. Vrem să nu mai fie fete ucise de foști iubiți sau băieți care se sinucid, ca să scape de hărțuirea unor colegi. Așa că învățăm tinerii despre ce înseamnă o relație sănătoasă, ajutându-i să identifice și să evite comportamentele abuzive. Vrem să ajungem, mai ales, la adolescenții din mediul rural, unde sărăcia, violența și lipsa modelelor sunt prevalente

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul Artisty : FII CINE VREI SĂ FII al Asociației O Viață Altfel are ca scop creșterea și dezvoltarea comunității creative și muzicale prin accesul la educație continuă de înaltă calitate și ne-am propus să ne implicăm în procesul de descoperire a talentului muzical, transformând un proces de multe ori greoi într-o sesiune de evaluare cu oameni profesioniști care știu să observe rapid punctul în care se află un artist, îndrumându-l către următorul nivel al parcursului său artistic.

Prin parteneriatul cu Horia Brenciu și cu Academia de Arte Horia Brenciu, București aducem mai aproape șansa unui copil sau tânăr talentat din regiunea de Nord-Est să-și scrie mai ușor destinul muzical făcând primii pași cu costuri reduse și cu șanse reale de promovare pe termen lung prin intermediul proiectului și al Asociației.

Ca să aducem și mai multă valoare ne-am hotărât să ne implicăm în promovarea lor online oferindu-le suport timp de 1an de zile, precum și realizarea unui clip video și a unei ședințe foto profesionale.
Ajută-ne să facem bine, împreună!

775 RON Raised:
7 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising
Cu sprijinul tău, putem duce mai departe programul educațional cercetășesc în pandemie și dincolo de ea. Susține activitatea unui centru local.
1,960 RON Raised:
18 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Instruirea unui numar de 100 de educatoare de la gradinitele din Galati pentru a actiona in caz de cutremur si familiarizarea cu notiunile de prim ajutor in caz de nevoie

110 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising
In satul Ursita jud IASI sunt aprox 15copii clasa pregatitoare ce au nevoie de ghiozdan pret ghiozdan 25 lei ASOCIATIA COPII DARUITI RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO sau BT PAY /REVOLUT 0730445511 O zi pe suflet sa avem.
0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Învață să reușești! ”are ca scop prevenirea abandonului școlar atât prin servicii de suport de tip after school adresate celor peste 6500 de copii care provin din familii defavorizate cât și prin sprijin oferit acestora în vederea identificării intereselor profesionale. 

2,590 RON Raised:
30 Donations:
7 Supporters:
Status Fundraising

Punem bazele unei reviste dedicate TUTUROR adolescentelor, în special acelora din zone insuficient deservite care nu au acces la resurse educative în perioada pubertății. 

785 RON Raised:
12 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Ne alăturăm „Echipei Stan” pentru a sprijini educația Alexandrei.
Stanislav Georgiev – inițiatorul 1000 km Balkan Charity Challenge București-Sofia-București și al Pleven Friendship Marathon, alergător, pasionat de a cuceri munții, fund-raiser, prieten de nădejde, sursă de inspirație, donator, tată – a părăsit brusc această lume la sfârșitul lunii martie. Ne-am spus atunci că faptele sale necompletate au rămas cu noi.

4,385 RON Raised:
35 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Susține școala adolescenților cu autism din Centrul Învingem Autismul, ajutând în achiziționarea unor produse hight-tech cu scop educativ

45,956 RON Raised:
343 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Clubul de Educație Alternativă e un spațiu creativ și sigur conceput pentru a sprijini peste 300 de copii romi și ne-romi din comunitatea marginalizată din Ferentari, pentru a le spune că visele lor pot deveni realitate, pentru a crea o lume cât mai aproape de așteptările lor.

The Alternative Education Club is a safe and creative space designed to support more than 300 Roma and non-Roma children from the marginalized community of Ferentari, to tell them that their dreams can become reality and to create a world closer to their expectations.

 

74,624 RON Raised:
520 Donations:
16 Supporters:
Status Fundraising

Noi ,am intelesc ca nu doar cu rechizite ,vom face diferenta in viitorul lor , a copiilor din familii defavorizate ce merg la scoala.

Vrem sa ii facem constienti de darul ,pe care fiecare dintre noi , l-a Primit si sa  ii incurajam sa il foloseasca , pentru binele si bucuria tuturor .

Anul acesta Noi ,Ascociatia Copii DARUITI , ne propunem sa sutinem minim 6 copii  prin constant cu:

-rechizite si manuale scolare ,culegeri 

-mediatatii saptamanale

iar ,la finalul acestui an scoalr, acestia  sa fie premiati cu o  Tabara /EXCURSIE la mare ,daca rezulatatele la invataura sunt satisfactoare.

NECESAR 

voluntari matematica si romana

donatii lunare : min 30 lei * 30 omuleti

Asociatia Copii Daruiti

cont  deschis  la BRD:

RO43BRDE426SV78365354260    in LEI

sau BT PAY 0730445511

O zi pe suflet!

Activiatate noastra o regasiti aici:

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747

https://copiidaruiti.wordpress.com/

date contact:

0730445511

[email protected]

455 RON Raised:
6 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Pe timpul verii Humanitas Pro Deo, filiala Reșița organizează activități de educație non-formală pentru copii ce provin din cele mai sărace cartiere ale orașului cuprinzând: animare prin  jocuri și activități educaționale, excursii, vizite la muzee, cinema, Grădina Zoologică.

4,212 RON Raised:
11 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Vrem să producem schimbări vizibile la nivel educaționalional prin intervenții personalizate și specializate în rândul tuturor actorilor de la nivelul unităților de învățământ, prin aplicarea de metode deja testate în alte licee tehnologice din România.

1,255 RON Raised:
9 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

33,396 RON Raised:
388 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

O comunitate sănătoasă se construiește #împreună!

Am pornit Mișcăm Vâlcea în 2018 pentru a putea aduce în Râmnic și în județ proiecte și evenimente cu larg impact social pozitiv deja prezente în mare parte din orașele mari și centrele universitare din România.

 

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Prin acest proiect dorim să încurajăm pasiunea pentru domeniile STEM (știință, tehnologie, inginerie, matematică) în rîndul copiilor, prin implicarea profesorilor, părinților, antreprenorilor si angajatilor din companiile din județul Mureș interesați să transmită frumusețea științei către cei mai tineri membri ai comunității.

3,405 RON Raised:
47 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

201,988 RON Raised:
1,806 Donations:
646 Supporters:
Status Fundraising

Științele îi echipează pe copii cu un mod de a gândi; îi încurajează să pună sub semnul întrebării explicațiile primite de-a gata; îi învață să judece cu propria minte, pe baza faptelor observate; le cultivă discernământul și încrederea în sine.

Științescu este un fond de finanțare care oferă resurse și îndrumare pentru pasionații de științe, pentru ca ei să le arate copiilor acea latură a disciplinelor științifice pe care școala nu o predă. 

La București, în cele trei ediții ale Fondului Științescu am susținut financiar 18 proiecte din comunitate.

Ajută-ne să strângem bani pentru finanțarea a minim unui proiect, în următoarea rundă de finanțare. În medie, pentru asta avem nevoie de 4.000 de euro, iar Romanian-American Foundation dublează fiecare sumă pe care o strângem din comunitate*. 

*în limita a 15.000 USD

3,000 RON Raised:
23 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Fondul va fi folosit pentru a răspunde nevoilor comunității defavorizate din satul Dârvari cu scopul de a sprijini parcursul școlar al copiilor.

9,420 RON Raised:
81 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

La inceputul anului scolar am reusit cu ajutorul donatiilor  primite in contul ASOCIATIEI COPII DARUITI,sa daruim ghiozdane echipate  celor APROX 80 ELEVI ,SCOALA BELCIUGATELE ( clasa pregatitoare pana in clasa a 4-a).

Prin acest proiect ne dorim  sa cumparam cel putin 600 caiete necesare elevilor de gimnaziu din aceeasi scoala.

30 lei pentru fiecare elev

Donatiile se pot transfera catre conturile

Asociatiei Copii Daruiti BRD Group Societe Generale RO43BRDE426SV78365354260 in RON BANCA TRANSILVANIA RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO  

De asemenea , avem nevoie de VOLUNTARI  ce rezoneaza cu activitate noastra si doresc sa se implice de acasa sau pe teren.

 https://copiidaruiti.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747

  Ne puteti contacta pe adresa mail [email protected] sau nr tel 0730445511   O zi pe suflet sa avem!    

 

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Nicolas va merge la grădiniță din septembrie 2018 și are nevoie de sprijinul nostru!

767 RON Raised:
6 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Cu toții ne dorim o schimbare. Vrem să trăim mai bine, ne dorim o comunitate proactivă și o țară cu care să ne mândrim și în care să ne simțim bine. Asta vine prin acțiunea noastră și prin asumarea responsabilității pentru viitorul pe care ni-l dorim. Lucrurile nu se vor întâmpla de la sine.

Prin Vreau să fiu Antreprenor ne propunem să promovăm gândirea și acțiunea antreprenorială în rândul tinerilor din România. Vrem să îi sprijinim pe tineri să înțeleagă puterea acțiunii și că felul cum arată viața lor depinde de ei. Facem asta printr-o serie de evenimente la nivel național în care tinerii interacționează cu antreprenori care le inspiră gândirea și motivația ca să acționeze. Tinerii au nevoie de modele iar prin evenimentele VSFA au acces la informație, inspirație și modele de succes care au atins asta printr-o serie de principii și valori. 

Gândirea antreprenorială se aplică atât pentru cei care vor să fie antreprenori, pentru cei care își doresc să fie intraprenori (sau angajați cu o gândire antreprenorială) dar și la nivel de comunitate prin cetățeni activi.

 

2,000 RON Raised:
9 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Cautam prieteni de nadejde pentru noul inceput de an scolar al copiilor! 

Ajuta-ne sa echipam de scoala 1000 de copii sustinuti de Asociatia ,,Ana si Copiii" din judetele Bucuresti, Ilfov, Prahova si Calarasi! 

 

 

25,083 RON Raised:
138 Donations:
9 Supporters:
Status Fundraising

Încă de la înființare , am ales prin Asociatia Copii Daruiti , sa dedicam luna Septembrie echipării cu rechizite a copiilor pe care noi ii cunoaștem.(aprox 600 din Bucuresti,Ilfov,Călărași,Galați ,Teleorman Iași )

Acest proiect se adresează celor 130 elevi ,             comuna Belciugatele ,Jud Călărași.

Min  60 lei - MAX 90 lei/ Pachet /copil 

 Donatii direct in conturile Asociatiei Copii  Daruiti

ASOCIATIA COPII DARUITI
BRD Group Societe Generale
RO43BRDE426SV78365354260 in RON
BANCA TRANSILVANIA
RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON
RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO
RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD
paypal.me/OngCopiiDaruiti

sau Revolut 0730445511 cu mențiunea rechizite

De asemenea poți sa susțineti printr-o campanie prin care , voi ,mențineti un obicei 30 zile iar prietenii donează Pt încurajare

https://obicei.galantom.ro/fundraising_pages/create?id_project=1408

Activitatea noastră o regăsiți aici:

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747/

https://copiidaruiti.wordpress.com

Ps Putem incheia și Contracte de sponsorizare cu firme, ce pot dona cei 20%din impozit profit

Va rugam sa ne scrieti [email protected]

Sa avem un an pe suflet!

Ana  

 

 

1,540 RON Raised:
4 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Peste 600 de copii vor merge la școală sau la grădiniță cu ghiozdane noi, complet echipate, un întreg an școlar!

2,158 RON Raised:
25 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul "Un Crăciun cu bucurii pentru școlarii din Zlagna" își propune aducerea școlarilor din Zlagna la Târgul de Crăciun din Sibiu.

Costul estimat este de 1.500 de lei (18 copii de la ciclul I și II) și include: 

- un atelier educativ; 
- o masă caldă;
- participarea la activitățile din cadrul Târgului de Crăciun din Sibiu.

În cadrul acestor activități copiii vor primi și alte cadouri de Crăciun, lucruri care vor fi dăruite de prieteni ai Asociației Job în Sibiu.

2,861 RON Raised:
22 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Începând cu anul 2010, absolvenţii Colegiului Naţional ”Samuil Vulcan” Beiuş promoția 1985, în parteneriat cu această şcoală acordă burse de merit elevilor străluciţi din clasele a XII-a, burse care să încurajeze meritocraţia şi să ajute la achitarea unor costuri mai mari legate de accederea la universitate.

23,988 RON Raised:
162 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Gandește pentru tine este un atelier nonformal de învăţare experienţială, în care, timp de 2 zile elevii trec printr-un proces de autocunoaştere

1,783 RON Raised:
22 Donations:
2 Supporters:
Status Financed

Aflat la a V-a ediție, proiectul Tabăra din Pridvorul Satului este realizat prin intermediul Asociației Tineretul Ortodox Român Iași, cu scopul oferirii unui program educativ, cultural, artistic și interactiv tinerilor din 47 de comunități partenere din județele Neamț, Botoșani și Iași punând în valoare potențialul creator al acestora.

3,682 RON Raised:
35 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Vrem să ajutăm cu dotarea cu proiectoare a 2 școli din județele Botoșani si Suceava, pentru ca cei mici să poată viziona documentare și materiale educative.

 

4,000 RON Raised:
9 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Un inceput bun la liceu pentru Cosmin

7,693 RON Raised:
54 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

“Aceasta este frumuşeţea dezbaterii: dacă argumentezi corect, ai întotdeauna dreptate” ― Christopher Buckley

 

A argumenta este o artă. La fel şi luarea deciziilor potrivite fiecăruia. Sunt lucruri utile cu care ne confruntăm în fiecare moment din viaţă, dar care pot deveni obstacole dacă nu ştim cum să ne folosim de ele. Cum îţi alegi facultatea, de ce şi, mai ales, cum îi convingi pe cei din jur că e alegerea potrivită? Cum îţi împarţi timpul liber, cu ce te ajută în viitor şi cum le comunici parinţilor că asta e bine pentru tine?

2,731 RON Raised:
27 Donations:
5 Supporters:
Status Inchis

In cadrul Centrului de Zi pentru Copii cu Dizabilitati, mai sunt 6 copii in situatia Inei, care au nevoie de sustinere din punct de vedere educational.

2,885 RON Raised:
24 Donations:
3 Supporters:
Status Financed

Prin proiectul – "Împreună pentru Educație" – Asociația Femeilor Universitare își propune derularea de programe destinate susținerii psihologice și socio-emoționale a 1000 de elevi din învățământul gimnazial (clasele a 6-a si a 7-a), în contextul crizei create de trecerea la învățământul online.

1,005 RON Raised:
5 Donations:
2 Supporters:
Status Financed

Școala începe anul acesta într-un noian de incertitudini. Situația creată de pandemie, în care școlile trebuie să găsească soluții pentru a reuși să păstreze distanța socială, neavând spații suficiente și recomandarea medicilor de a evita statul în spații închise mai mult timp, ne-au făcut să căutăm soluții pentru spații de învățare în aer liber în curțile școlilor. În Septembrie facem 2 Clase din Curtea Școlii in judetele Suceava si Timisoara.

41,768 RON Raised:
362 Donations:
51 Supporters:
Status Inchis

Programul Bursa Chance for Life are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat proveniți din familii defavorizate social și/sau economic din Sectorul 6 și din Sulina, județul Tulcea. Acest program educațional urmărește să schimbe modurile tradiționale de abordare întâlnite în sistemul de învățământ obligatoriu și să îmbogățească nivelul de cunoștințe al elevilor la materiile de bază incluse în curriculum-ul școlar folosind diferite metode care au ca scop stimularea potențialului fiecărui copil. 

13,585 RON Raised:
140 Donations:
9 Supporters:
Status Financed

2020 a insemnat adaptare in online pentru proiectele noastre si astfel am asigurat continuitatea lor pentru comunitatile din rural la nivel national.

Proiectul "Călătorie educativă în lumea satului"  CELS din 2011 pana in prezent pentru peste 4000 de copii si 100 de cadre didactice la nivel national.

 

 

 

1,885 RON Raised:
20 Donations:
3 Supporters:
Status Financed

Vom sprijini 10 copii proveniți din medii defavorizate, dar care, prin rezultatele lor,  ne dau încredere că odată ajunși mari, vor contribui la îmbunătățirea calității vieții comunității.

4,555 RON Raised:
13 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Împreună, putem construi un spațiu cum nu mai e altul în România. Putem afla mai multe despre Pământ, despre Mediu, despre schimbările care au avut loc în istoria de mii de milioane de ani a planetei și putem monitoriza schimbările care au loc chiar acum, în jurul nostru.

3,790 RON Raised:
41 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Creativ la Sat -  proiecte prin care copiii beneficiari isi dezvolta atat inteligenta creativa cat si inteligenta emotionala.

Proiectul REVISTA CREATIV LA SAT - primul din aceasta serie - initiat si implementat in 2018, editia a2a realizata in 2019 si in 2020 editia a3a.

Coletul Creativ la Sat - implementat in 2019, editia a2a in 2020.

Scena Creativ la Sat - se implementeaza in 2020.

 

 

6,245 RON Raised:
33 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Prin proiectul "Un loc de munca ajuta o familie" Asociatia Job in Sibiu isi propune sa ajute 7 sibieni care sunt in cautarea unui loc de munca de ceva vreme,  prin participarea la un workshop intr-un cadru relaxant la o cabana (la munte) in imprejurimile Sibiului in vederea obtinerii unei claritati in ceea ce priveste aptitudinile lor, competentele si motivatia fiecaruia de a gasi jobul mult dorit.

610 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Prin proiectul “Mos Nicolae Secret” Asociatia Job în Sibiu impreuna cu Nicoleta Coman, isi propune sa aduca cateva zambete pe fetele scolarilor din localitatea Zlagna.

500 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Orice copil merita sa isi atinga maximul de potential.

2,235 RON Raised:
21 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Fiecare Copil în Grădiniță a fost lansat de Asociația OvidiuRo și Ministerul Educației în septembrie 2010 și a condus la o creștere spectaculoasă a înscrierii și prezenței copiilor săraci la grădiniță. În 2014, 1500 de copii săraci și marginalizați din 10 județe sunt sprijiniţi să frecventeze grădinița. 

31,339 RON Raised:
159 Donations:
3 Supporters:
Status Financed

Prin proiectul “O zi de vizite educative si recreative” Asociatia Job în Sibiu isi propune sa organizeze pentru scolarii din satul Zlagna, activitati educative si recreative, in vederea dezvoltarii si acumularii de noi cunostinte, constand in vizitarea unui muzeu din zona centrala a Sibiului, a unei fabrici de industrie alimentara si a unui serviciu de pompieri privat.

1,030 RON Raised:
15 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Ajută-ne să oferim unui copil tot ce are nevoie pentru un an întreg de școală, donându-ți cadoul de Crăciun în 2016 în favoarea celor care au mare nevoie de un An Nou Fericit! 

845 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

38,623 RON Raised:
347 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Cu un autobuz vechi, ruginit si fara roti nu poti ajunge prea departe.
Cum nici fara scoala, incurajare si oameni buni prin preajma, visurile nu prea trec de granita Augustinului, un sat lung de 5 km, nici aproape, nici departe de Brasov.
In Octombrie, Zi de BINE sustine…. Edubuzz!
Se incarca pe rampa un autobuz cu viata pe sfarsite, se adauga doi visatori, Natalia si Adrian, invatatori cu har si drag de copii si se da sfara-n tara cum ca-n matele ruginite ale fierataniei zac povesti care asteapta sa se scrie. Povesti cu copii adunati de pe ulitele satului care nu stiu socoti stelele si nici citi in ele. Sau macar in caietul dictando pe care fie l-au abandonat deja, fie nu l-au tinut niciodata in mana.
In Octombrie vom transforma un autobuz scos din circulație intr-un spatiu educational pentru copiii din Augustin.

29,674 RON Raised:
320 Donations:
37 Supporters:
Status Inchis

Educație, educație, educație :)

Pentru că rezultatele copiilor sunt din ce în ce în ce mai bune, anul acesta ne dorim să extindem programul cu meditații la Matematică și la Limba Română, pentru copiii de gimnaziu, astfel aceștia vor avea mai multe șanse să treacă evaluarea națională.

3,160 RON Raised:
20 Donations:
2 Supporters:
Status Financed

Proiectul “Învaţă să pedalezi!” îşi propune să le ofere copiilor instituţionalizaţi din sectorul 6 bucuria de a merge pe bicicletă.

2,955 RON Raised:
36 Donations:
6 Supporters:
Status Financed

Proiectul “Vacanţă (te face) Mare” îşi propune să ofere experienţa unei tabere la munte pentru 30 de copii din centre şi apartamente de plasament din sectorul 6.

6,934 RON Raised:
80 Donations:
10 Supporters:
Status Financed

Vrem să-i inspirăm pe liceeni să fie creativi și încrezători în propriile idei, așa că am lansat pentru ei iMKreative Camp, o tabără inedită. Prin ea susținem tinerii dornici să-și dezvolte o carieră în marketing, publicitate sau alte industrii creative, oferindu-le o experiență de învățare de 5 zile sub forma unei tabere de vară.

1,356 RON Raised:
25 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al aceluiași liceu a lansat programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul său de la Viena. Din anul 2013, absolvenții C.N. “Samuil Vulcan” Remus Sime si Adrian Ciorna, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile. Ei au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale ”Alerg pentru o cauză” sunt acordate elevilor claselor a X-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.  

23,749 RON Raised:
178 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

159,998 RON Raised:
1,586 Donations:
230 Supporters:
Status Financed

Fii tu Moș Crăciun pentru copiii din Clubul de Educație Alternativă

1,820 RON Raised:
16 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al C.N.“Samuil Vulcan” lansează programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul de la Viena. Din anul 2013, Remus Sime si Adrian Ciorna, absolvent al aceluiași liceu, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile, au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale sunt acordate elevilor claselor a IX-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.

17,257 RON Raised:
142 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Încă din anul 2012, Remus Sime – membru al Asociaţiei Alergotura, a alergat distanţe impresionante în încercarea de a strânge fonduri şi de a aduce în atenţia opiniei publice situaţia elevilor de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor.

12,449 RON Raised:
138 Donations:
20 Supporters:
Status Financed

Scopul proiectului este de a strânge fonduri destinate promovării lecturii în rândul copiilor din mediile defavorizate din România.

20,718 RON Raised:
118 Donations:
8 Supporters:
Status Inchis

Sustine un copil de la sat pentru a-si continua studiilor liceale. 

2,680 RON Raised:
27 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Earthquake Engineering Research Institute prin Student Leadership Council organizează în perioada 7-10 martie 2017 un concurs internațional de inginerie seismică numit ”2017 Undergraduate Seismic Design Competition”. Asociația Studenților la Construcții din București a integrat această acțiune în proiectul HUB UTCB pe axa 2 ”Sporirea activității de cercetare a studenților”, formând o echipă de șase studenți ai Universității Tehnice de Construcții București pentru a participa la acest concurs.

1,555 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

„Dă-ți pasiunea mai departe” - sedinte de pregatire si recuperare scolara si ateliere creative pentru copiii din centrele de plasament

Costurile pentru aceste activitati sunt de 500 lei/an/copil, timp – 3 ore/saptămână/ 12 luni/an.

14,021 RON Raised:
127 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis
55 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis
370 RON Raised:
4 Donations:
2 Supporters:
Status Financed

Asociaţia De-a Arhitectura, prin echipa de voluntari de la Vâlcea, pregăteste proiectul Aripi în Viitor pentru cei 20 de copii ai Casei Pinocchio din Băbeni. Pe lângă expunerea către domeniul arhitecturii, beneficiul major este că voluntarii vor fi pentru 6 luni o prezenţă statornică în viaţa lor, vor fi acolo cu o încurajare, o îmbrăţişare şi gata să le dea aripi. Prin expunerea către domeniul arhitecturii, proiectul îi ajută să îşi descopere noi abilităţi şi talente şi îi învaţă despre drepturile şi obligatiile de cetăţeni. Lucrând în echipă în cadrul atelierelor şi beneficiind de o expoziţie la finalul proiectului, copiii vor fi mai conştienţi de puterea grupului lor si de susţinere, precum într-o familie extinsă.

 

2,006 RON Raised:
16 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Campanie de Ziua Internațională a Copiilor. Un pachet cadou cu rechizite, jocuri și provocări de teme de vacanță pentru copiii care provin din familii fără posibilități. 

Cadoul conține: cărți, rechizite, jocuri educaționale, hăinuțe, dulciuri.

 

4,226 RON Raised:
38 Donations:
28 Supporters:
Status Inchis

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

18,350 RON Raised:
125 Donations:
18 Supporters:
Status Financed

Prin acest proiect ne propunem:

- responsabilizarea comunității și sporirea încrederii în propriile forțe prin satisfacerea unei nevoi locale;

- creșterea interesului elevilor de a participa la ore, reducând absenteismul și abandonul școlar.

Visăm la o școală în care orele sunt derulate (și) în natură, într-un cadru sigur și atractiv.

8,400 RON Raised:
73 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Este foarte important să te cunoști, să îți afli valorile, să îți cunoști limitele și să înveți să le depășești, să ai o idee mai clară despre direcția ta în viață, atât personal, cât și profesional. BootCamp pentru fete oferă aceste lucruri către 24 de tinere din toată țara, intr-o tabără de 5 zile, în această vară.

 

410 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

41,072 RON Raised:
434 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

SEXUL vs BARZA este prima platformă online de educație sexuală în format video în limba română. Producem videoclipuri de educație sexuală unice în România. 

1,700 RON Raised:
22 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Acest proiect este o campanie de strângere de fonduri în cadrul programului național de educație în leadership, Leadership Autentic.

1,642 RON Raised:
7 Donations:
11 Supporters:
Status Financed

Tu ai avut vreodată un obiectiv pe care nu l-ai putut îndeplini? Prin conferințele lunare marca TOTUL ESTE POSIBIL sprijinim oameni cu potențial să ajungă mai repede la visul lor. Și cu ajutorul tău! 

20 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Oana este pacienta HOSPICE Casa Sperantei, iar la cei 17 ani, ar fi putut fi o adolescenta ale carei cele mai mari probleme sa fie ce tinuta va purta a doua zi la scoala sau la ce petrecere va merge in weekend. Problemele Oanei sunt insa mult mai mari.

1,454 RON Raised:
17 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Deși suntem doar în clasa a III-a, de la începutul anului școlar muncim ca să strângem bani pentru o excursie adevărată. Trei-patru zile, departe de casă, cu activități frumoase în care să ne distrăm și să descoperim tot felul de lucruri noi. Până anul trecut, când am fost o zi la București, nici măcar nu știam ce este aia excursie. Auzisem, dar nu simțisem pe propria piele.

10,225 RON Raised:
57 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Tabăra de echitație de la Potcoava Mountain Hideaway (05-07 iunie a.c.) 3 zile, 2 nopți de cazare cu pensiune completă 3 sesiuni de echitație în interiorul fermei și pe traseele special amenajate 3 activități surpriză: gătim în aer liber, învățăm să ne orientăm prin pădure și cum să dăm mai departe cunoștințele descoperite

3,316 RON Raised:
25 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

26,114 RON Raised:
304 Donations:
46 Supporters:
Status Financed

Membrii Asociației de tineret Gutenberg Jugendverein Râmnicu Vâlcea își propun să introducă la nivel local educația sexuală, prin susținerea unor sesiuni de informare de către un personal avizat și a unor ateliere privind aspectele unei vieți sexuale sănătoase. Astfel, adolescentii care vor participa vor sti cum să reacționeze când cineva încearcă să le invadeze spațiul intim sau în cazul unui eventual abuz si cum să își respecte și sa isi protejeze corpul.

1,225 RON Raised:
9 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Atelierul de faurit lumi pune la dispozitie copiilor  cu deficienta de auz din scoala nr.1 din Bucuresti posibilitatea de a se exprima liber prin arta si prin joc. Ofera posibilitatea comunicarii libere, expresive, fara bariere.

1,930 RON Raised:
18 Donations:
2 Supporters:
Status Inchis

Cu toții întâmpinăm greutăți în aceste vremuri tulburi, marcate de instabilitate, ce ne pun în pericol viitorul, răpindu-le copiilor dreptul la educație. 

În zonele rurale din România, situația copiilor este mult mai dificilă, mai ales că tăiesc în familii ale căror venituri sunt insuficiente, posibilitățile de a participa la școala online sunt extrem de limitate.

 

 

2,990 RON Raised:
15 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Prin proiectul “Burse pentru elevi din mediu rural cu coeficient de inteligenta superior proveniti din familii defavorizate din mediul rural”, pentru prima data in Romania, comunitatea a participat, in mod direct, la rezolvarea unei probleme ce parea pana atunci, fara solutie: salvarea de la ignoranta a catorva dintre cei mai buni copii de la tara si facilitarea accesului lor la o educatie de calitate care, din cauza saraciei familiilor de provenienta, le era refuzata.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Asociația Kara Dog Search & Rescue desfășoară activități de creștere, îngrijire și instruire a câinilor utilitari, de căutare și salvare urbană și în mediu natural, de sub dărâmături și de sub avalanșe, precum și câini de companie și de însoțire pentru ajutorarea peroanelor cu dizabilități și aflate în nevoie.

225 RON Raised:
4 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

De completatProiectul isi propune sa ofere 3 burse pentru educatia a 3 copii cu afectiuni oncologice din tabara MagiCamp.

21,892 RON Raised:
102 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Avem de susținerea ta pentru a acoperi costurile de masă și cazare pentru 4 tineri selectați care nu își pot permite și pentru 5 antreprenori tineri din Incubatorul de Afaceri al Universității Alternative și ING Bank care vor îndruma câte o echipă de liceeni în aventura lor antreprenorială la "EX- Amsterdam”.

8,056 RON Raised:
38 Donations:
8 Supporters:
Status Inchis

Între 10 și 13 decembrie, vor avea loc 4 live-uri tip podcast alături de invitați speciali, care au un cuvânt de spus despre educația din România. Toți banii donați în timpul live-urilor se vor transforma în tablete și alte unelte educaționale, care vor ajunge la elevii defavorizați cu ajutorul asociației Your Educated Society.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Financed

Scopul acestui grup de dezvoltare psihosociala consta in dezvoltarea abilitatilor de socializare, intelegere a mesajului, organizare, adaptare, evaluare, creare, luare de decizii, exprimarea propriilor opinii, argumentare, empatizare la copiii cu Tulburari de Spectrul Autist.

1,105 RON Raised:
4 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Dăruim zâmbete de Crăciun!

Crăciunul este sărbătoarea tuturor și trebuie să fie un moment de bucurie și speranţă.

De aceea, Asociația "Aura Ion" vă invită să faceți parte din echipa de spiriduși care ajută alţi oameni, și să aduceți bucurie și multe zâmbete copiilor defavorizaţi, bătrânilor singuri dar și oamenilor străzii.

1,735 RON Raised:
54 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Scopul proiectului este de a organiza un training  pentru a aduce cunoștiinte în rândul ONG-iștilor privind dezvoltarea organizațiilor, dar și de a duce la închegarea relațiilor inter-ONG, de a uni ONG-urile pentru a crește împreună. 

457 RON Raised:
13 Donations:
2 Supporters:
Status Inchis

Încă de la înființare , am ales prin Asociatia Copii Daruiti , sa dedicam luna Septembrie echipării cu rechizite a copiilor pe care noi ii cunoaștem.(aprox 600 din Bucuresti,Ilfov,Călărași,Galați ,Teleorman Iași )

Acest proiect se adresează celor 72 elevi

clasele 1-4 din comuna Belciugatele ,Jud CL

45 lei/ Pachet rechizite  /copil 

Opțional 45 lei penar + ghiozdan(după ce vom acoperi rechizitele in valoare de 3300 lei)

 In acest timp ,fiecare dintre voi ce doriți  sa  va alăturați o puteți face astfel:

1️⃣Printr-o campanie de foundraise unde Primești susținerea prietenilor atunci când alegi

➡️SA DARUIESTI ZIUA de naștere/ onomastica,

➡️sa Renunțați la un viciu

➡️sa fiți susținut in a menține un obicei

https://obicei.galantom.ro/fundraising_pages/create?id_project=1408

 

2️⃣ Donatii direct in conturile Asociatiei Copii  Daruiti

ASOCIATIA COPII DARUITI
BRD Group Societe Generale
RO43BRDE426SV78365354260 in RON
BANCA TRANSILVANIA
RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON
RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO
RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD
paypal.me/OngCopiiDaruiti

sau Revolut 0730445511 cu mențiunea rechizite

Activitatea noastră o regăsiți aici:

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747/

https://copiidaruiti.wordpress.com

Ps Putem incheia și Contracte de sponsorizare cu firme, ce pot dona cei 20%din impozit profit

Va rugam sa ne scrieti [email protected]

Sa avem un an pe suflet!

Ana  

 

255 RON Raised:
3 Donations:
4 Supporters:
Status Financed

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

30,064 RON Raised:
304 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Începând cu anul 2010, absolvenţii Colegiului Naţional ”Samuil Vulcan” Beiuş promoția 1985, în parteneriat cu această şcoală acordă burse de merit elevilor străluciţi din clasele a XII-a, burse care să încurajeze meritocraţia şi să ajute la achitarea unor costuri mai mari legate de accederea la universitate.

24,740 RON Raised:
262 Donations:
21 Supporters:
Status Inchis

45 de copii dezavantajati de la gradnita din Comuna Glina, de langa Bucuresti, au nevoie de un nou loc de joaca.

In gradinita din Satul Catelu, Comuna Glina, la doar 2 pasi de Bucuresti, copii din familii sarace vin sa-si inceapa drumul in viata. Acestia gasesc aici un spatiu sigur, curat si calduros care ii ajuta sa isi doreasca sa mearga la scoala, dincolo de situatia familiiala precara.

Din pacate locul de joaca s-a degradat si va cerem ajutorul pentru a-l renova.

8,741 RON Raised:
58 Donations:
8 Supporters:
Status Inchis

MERCI After-school social este un proiect educaţional de prevenire a abandonului şcolar pentru copii din familii, cazuri sociale din Bucureşti şi copii cu afecţiuni oncologice de la Institutul Oncologic Bucureşti. 

 

1,996 RON Raised:
19 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Earthquake Engineering Research Institute prin Student Leadership Council organizează în perioada 5-8 aprilie 2016 un concurs internațional de inginerie seismică numit ”2016 Undergraduate Seismic Design Competition”. Asociația Studenților la Construcții din București a integrat această acțiune în proiectul HUB UTCB pe axa 2 ”Sporirea activității de cercetare a studenților”, formând o echipă de opt studenți ai Universității Tehnice de Construcții București pentru a participa la concurs.

3,307 RON Raised:
40 Donations:
10 Supporters:
Status Financed

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

36,531 RON Raised:
355 Donations:
33 Supporters:
Status Financed

Canina-masina isi doreste pensionarea. Ajuta-ne sa achizitionam o alta masina pentru asociatie, o masina pe masura nevoilor si proiectelor noastre.

2,168 RON Raised:
14 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

În câteva şcoli de la sat, situate în judeţul Mureş, cei mici au dorinţa de învăţare, dar lipsesc condiţii decente (de ex. grupuri sanitare) şi multe dintre materialele necesare învăţării.

Ne dorim să le oferim acestor copii strictul necesar pentru a învăţa.

6,595 RON Raised:
67 Donations:
4 Supporters:
Status Financed

100 de copii din comunitatea Negrești, județul Vaslui sunt parte dintre cei 5400 de copiii din comunitățile vulnerabile în care activăm care nu au acces la educație cu ajutorul tehnologiei.  

18,647 RON Raised:
137 Donations:
6 Supporters:
Status Inchis

MagicMakers este un nou proiect al Asociației MagiCAMP cu scop educațional a cărui misiune  este una simplă: să îi ajutăm pe alții să ajute!

Astfel, devenim cu toții mai buni, împreună.

MagicMakers ii invață pe tinerii din Romania cum sa facă bine prin evenimente de fundraising pe care le vor organiza chiar ei pentru a ajuta un membru al comunitătii lor care se confruntă cu o problemă de sănătate și care are nevoie de sprijin finaciar pentru tratamente, analize medicale sau deplasări la spitale din străinatate.

Sumele stranse se vor DUBLA la final cu ajutorul platformei MagicMakers.

Proiectul acesta este magie, pentru că magia este in fapte.

 

 

5,830 RON Raised:
30 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Școala de Meserii CONCORDIA din cadrul Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA oferă oportunități incluzive de formare profesională pentru 50 de tineri defavorizați social, anual.

2,130 RON Raised:
28 Donations:
3 Supporters:
Status Financed

Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației ne dorim să recompensăm copiii și tinerii cu cele mai bune rezultate la învățătură – olimpicii.

Avem copii care sunt vârfuri nu doar la nivel național, ci și în Europa și lume, la discipline școlare complexe.

În perioada 7-9 octombrie vom organiza o mini-tabără cu 20 de olimpici naționali și internaționali, tineri cu vârste cuprinse între 10-16 ani, tineri care după ani de zile de efort intelectual intens, merită o deconectare în natură pentru a simți că le este admirată munca depusă, apreciată valoarea și mai ales stimulată atitudinea față de școală pe care ne-am dori-o replicată la nivelul fiecărui elev din România.

960 RON Raised:
14 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Scopul proiectului Cei de IERI pentru cei de AZI este dezvoltarea abilităţilor de viaţă independentă a unui grup de 20 de adolescenți prin instruirea a 4 tineri, care au aparținut de Sistemul de Protecție a Copilului și care și-au depășit condiția, ajungând modele de succes pentru cei care sunt cum au fost și ei. 

1,500 RON Raised:
14 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Prin proiectul “1 iunie – o jucarie, un copil fericit” ne propunem sa oferim bucurie celor 17 scolari din Zlagna.

1,595 RON Raised:
16 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Pana in prezent am ajuns cu proiectele noastre la peste 4000 de copii din 24 de judete. 

Pe termen scurt aducem bucurie in procesul de invatare si incurajam exprimarea creativitatii copiilor.  Pe termen mediu proiectele noastre aduc mai multa motivatie si dezvolta abilitatile de comunicare, cooperare.  Pe termen lung avem un bun impact in reducerea abandonului scolar in mediul rural, reducerea analfabetismului functional si dezvoltarea inteligentei emotionale - in mod special cresterea increderii in sine in randurile copiilor beneficiari.

 

70 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Ponorâta este una dintre cele mai sărace comunități din România.

Din cauza lipsei de educație și a oportunităților de angajare, cele peste 650 de persoane, dintre care peste două treimi sunt copii, trăiesc din ajutorul social, alocațiile copiilor și munci sezoniere.

99% dintre adulți sunt analfabeți sau analfabeți funcțional. Încercăm să schimbăm acest lucru printr-o abordare integrată centrată pe educație, astfel încât copiii din aceste familii să spargă cercul vicios al sărăciei în care trăiesc și să aibă șanse la un viitor mai bun.

Din 2015, masa calda oferită zilnic copiilor care frecventează grădinița și școala a contribuit semnificativ la creșterea prezenței zilnice. Valoarea mesei calde per copil este de 7 lei, astfel pentru 220 de copii, pentru cele 23 de zile din octombrie, vom avea nevoie de 35.420 de lei.

20,967 RON Raised:
137 Donations:
3 Supporters:
Status Financed

În cei opt ani de activitate (2008-2016), Asociaţia MaiMultVerde a desfăşurat mai multe proiecte de împădurire la nivel naţional. Acum ne implicăm și în prevenirea risipei de hrană în România. Proiectul „România împotriva risipei de hrană” are ca obiectiv general creşterea rolului şi a gradului de informare şi implicare a societăţii civile şi publicului larg în procesul de realizare şi implementare a politicilor publice din România în domeniul reducerii risipei de hrană. 

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters: