Protecția animalelor

Animale domestice; Animale sălbatice; Grădini Zoo și acvarii.

Projects

Status Fundraising

Fii alături de noi și participă activ la strângerea de resurse pentru construcția primei platforme online de adopții și ajutor financiar pentru animalele din adăposturi.

2,970 RON Raised:
35 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

«Există vreo șansă să organizați o campanie de sterilizare a câinilor din satul Beliș, județul Cluj? Noi mergem acolo regulat și ajutăm puii pe care-i găsim, dar cu cei mari nu am reușit niciodată. Cel mai adesea îi găsim uciși. Împușcați, spânzurați, tăiați, nu știu dacă mă credeți. Sau, pur și simplu, dispar ca și cum n-ar fi existat. Puii sunt aruncați la gunoiul de la ieșirea din sat sau lăsați aiurea. În fiecare duminică, acolo se face un târg. Și mulți aduc câini pe care-i părăsesc la târgul ăsta, cu gândul că au mai multe șanse să supraviețuiască, că vin mulți oameni și cine știe. Cei cu care am mai vorbit despre asta au cerut bani pentru sterilizarea câinilor, bani pe care noi nu-i putem strânge singuri, din păcate.»

6,150 RON Raised:
70 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Asociația ROBI funcționează doar cu ajutorul donațiilor și datorită unei echipe restrânse de voluntari mărinimoși.

4,947 RON Raised:
50 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Mulți ani au trecut peste tronsoanele cu padocuri care adăpostesc câinii speranței! A venit momentul să le refacem căminul. 

10,496 RON Raised:
121 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Sterilizarea este singura solutie pe termen lung pentru a preveni inmultirea cainilor de pe strada.

Zonele rurale sunt cele mai afectate si numarul de caini abandonati in crestere, lipsa de informatie si educatie fiind factorii cei mai importanti care au condus la acest fenomen de abandon si inmultiere necontrolata.

7,306 RON Raised:
94 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Unul din lucrurile ultra-necesare in adapost este deparazitarea interna a cateilor, ce din motive de prioritizare a nevoilor a tot fost amanata. Am dori sa deparazitam intern toti cateii si de aceea am avea nevoie de aproximativ 325 pastile  Drontal (12 lei/pastila) . Valoarea totala necesara  este de 3.900 RON . Deparazitarea interna este importanta pentru starea de bine a animalelor si pentru mentinea sanatatii lor

205 RON Raised:
3 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

 

Daruiește-ți ziua de naștere
Primul pas este simplu: iei decizia de a-ți dărui ziua de naștere creîndu-ți un formular de donator pentru Animal Life Sibiu, pe platforma Galantom.

Începe o campanie
Când se apropie ziua de naștere, promovează-ți pagina de donator și încurajează-i pe cei dragi să doneze pentru a ajuta animalele din grija Animal Life.

Animăluțele beneficiază de ajutorul tău!
Vom folosi 100% din banii pe care îi donezi pentru a a finanța proiecte pentru animăluțele pe care le avem în grijă, sau pentru a ajuta și alte animale care au nevoie d ajutorul nostru, al tuturor.18,344 RON Raised:
154 Donations:
18 Supporters:
Status Fundraising

Robin Hood Joint Project RHJP își propune:

1. Salvarea câinilor fără stăpâni, care sunt în continuare uciși în masă în ROMÂNIA, precum şi reducerea numărului acestora prin metode umane, civilizate, altele decât exterminarea.

2. Respectarea dreptului la viaţă al tuturor speciilor.

3. Refacerea habitatelor seminaturale degradate în urma impactului antropic sau crearea biotopului şi a biocenozei specifice zonei, pe un teren agricol.

4. Conştientizarea populaţiei asupra faptului că este direct răspunzătoare, fiind principala cauză a existenţei animalelor fără stăpân, precum şi a degradării habitatelor naturale.

200 RON Raised:
2 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Why Surviving Behind the Enemy Line?

In Romania continue a brutal campaign of mass capture and killing of stray dogs, led by the government. Romania is a HOSTILE ENVIRONMENT for those souls:

1. Authorities kill stray-dogs (law no. 258/2013). Any dog without owner will be killed after 14 days in public shelter, if they do not want to keep them alive.

2. People have no education to castrate and they abandon dogs and cats. Even by the killer law this is not allowed, but authorities do not take actions against those people, they are focus only in killing animals.

3. People are ignorant and does not care about animals which struggle to survive in hostile conditions (dog-catchers, hunger, and illness). They only call after dog-catchers.

750 RON Raised:
3 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a oferi un minim de confort animalelor gazduite in adapostul Robi. 

7,602 RON Raised:
58 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

In grija Asociatiei ROBI se afla in prezent aproximativ 300 de catei, iar majoritatea lor sunt cazati in adapostul asociatiei. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a-i putea hrani si ingriji cum se cuvine.

10,038 RON Raised:
77 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

In Romania abandonul animalelor este un fenomen greu de oprit. Lipsa de educatie, saracia, proasta gestionare a problemei animalelor fara stapan a autoritatilor, legile neaplicate, duc la scaparea de sub control a acestei probleme. Sterilizarea/castrarea animalelor cu/fara stapan este singura solutie de a stopa acest fenomen.

15,769 RON Raised:
169 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Asociatia Youth for Neamt prin intermediul paginii Ham Piatra Neamt - facebook.com/HamPiatraNeamt -  are ca scop găsirea unor familii pentru câinii și pisicile abandonate, informarea și sensibilizarea cât mai multor persoane cu privire la abandonul și situația animalelor de pe străzi.

1,399 RON Raised:
18 Donations:
9 Supporters:
Status Fundraising

Pentru a putea ajuta animalele de companie abandonate avem nevoie de un centru în care acestea să fie primite, spălate, consultate și cazate. 

5,528 RON Raised:
60 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Targetul nostru in acest proiect este de a steriliza un minim de 100 de blanosi, pisici/catei, cu sau fara stapan, din zonele rurale! In acest fel o sa reusim impreuna sa salvam 25.600 de viitori pui ce pot ajunge abandonati, bolnavi, accidentati, maltratati.

2,795 RON Raised:
33 Donations:
23 Supporters:
Status Fundraising

Numărul de sterilizări/vaccinări/tratamente/animale îngrijite de depind direct de finanțările pe care le primim. Ne dorim să strângem fonduri suficiente pentru a putea oferi aceste servicii către toate animalele care ar putea beneficia de ele.

Ne bucurăm de contribuția ta și îți mulțumim!

10,035 RON Raised:
97 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

De ce cabiTACul e mândria asociației TAC

E primul cabinet veterinar de acest fel din România. Mulți dintre colegii noștri făceau deja un efort caritabil, acordând preţuri mai mici cazurilor deosebite sau lucrând constant cu organizaţii nonguvernamentale. Noi am ales să facem un pas în plus, transformând caritatea într-un gest permanent, oficial şi public;

5,634 RON Raised:
75 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Dupa salvarea calutilor viata continua sa se desfasoare ... Ca sa traiasca bine, sanatosi si sa se dezvolte armonios, calutii au nevoie de mancare buna, vaccinuri si deparazitari periodice, curatat de copite, suplimente alimentare pe timp de iarna plus un grajd curat si calduros!!!

1,255 RON Raised:
15 Donations:
55 Supporters:
Status Fundraising

Arpagic e un program medical creat de echipa TAC. și dedicat pisicilor comunitare aduse la cabinetul nostru din Cluj de persoane particulare. Cu acordul doamnei Ana Blandiana, programul poartă numele motanului Arpagic, eroul literar al anilor optzeci, devenit, fără voia lui și cu demnitate, disident. Dacă doriți să-i dedicați lui musiu ziua dumneavoastră de naștere sau să organizați aici un eveniment ghiduș, Arpagic va fi cucerit. Când e cucerit, trimite depeșe parfumate. Încercați, o să vedeți. 

2,515 RON Raised:
35 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Program medical de sterilizare, vaccinare și înregistrare a câinilor.

Pentru câinii comunitari: sterilizare, vaccinare antirabică, marcare cu tatuaj și crotalie (dacă animalul se întoarce acolo de unde a fost luat), microcip înregistrat (dacă e cazat temporar până la adopție sau chiar adoptat). 

Pentru câinii cu proprietari aflați într-una din situațiile descrise mai jos: sterilizare, vaccinare antirabică (dacă nu s-a făcut), microcip înregistrat (dacă nu există sau dacă nu poate fi asigurat de proprietar).

1,000 RON Raised:
15 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul are ca obiectiv sterilizarea animalelor fara stapani si a celor cu stapani care nu au posibilitati financiare.

12,539 RON Raised:
154 Donations:
21 Supporters:
Status Fundraising

Prin proiectul CAII NOBILI, ne propunem să oferim o viață mai bună pentru cât mai mulți cai și să îi aducem împreună pe iubitorii acestora, pentru a reuși să facem o schimbare în bine în viața acestor animale care ne învață atât loialitatea, cât și libertatea.

Cazurile pe care le vom promova sunt cazuri de abuzuri, accidente, situații critice (lipsă hrană, apă, exces de efort în munci agricole).

La ce va ajuta implicarea fiecărui contribuitor? Achiziția de hrană, plata îngrijirilor medicale, chiriei & utilităților adăpostului.

 

930 RON Raised:
6 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Prolog: „Nu s-a descurcat singur pe câmp, lângă șosea. De ce l-ați aruncat? Sunteți prea lași să-l omorâți cu mâna voastră?”

Am luat fotografia asta și cuvintele de pe pagina prietenilor, RIN TIN TIN - Asociatia Pentru Protectia Animalelor Sannicolau- Mare, unde mergem să sterilizăm. Sterilizăm câini pentru că ăsta e singurul fel de a feri câinii de umilință, durere și sânge pe blană. Sterilizăm câini ca să rămână mai multă omenie în om și mai mulți bani în bugetele primăriilor. Din fericire, avem ceva bani pentru sterilizări, adică vom primi 120 lei pentru fiecare pacient femelă și 96 lei pentru fiecare pacient mascul, de la asociația germană Wir retten Hunde e.V. Din păcate, nu avem bani pentru întregul cost al sterilizării și restul tratamentelor, nici pentru alte cheltuieli: transport, instrumentarul de înlocuit, echipamente și toată logistica unei campanii, comunicare și așa mai departe. 

 

710 RON Raised:
5 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

"Cine hraneste un animal flamand, isi hraneste sufletul"

- Charlie Chaplin

15,392 RON Raised:
214 Donations:
78 Supporters:
Status Fundraising

Până în prezent, Fundația Visul Luanei a reusit să ajungă la aproximativ 27 de mii de sterilizări.
Anul trecut, Fundația a pierdut un enorm ajutor, Autospeciala cu care transporta animale în condiții de siguranță spre locațiile speciale în care au fost eliberate, clinica mobilă pe care au fost nevoiți să o folosească pentru transportarea echipamentului și organizarea unor mici campanii de sterilizare acolo unde nu a existat nici măcar o încăpere de care să se poată folosi.
De atunci activitatea lor s-a desfășurat mai greu, mai puține animale au putut fi ajutate și de multe ori asta a însemnat diferența dintre viață și moarte a acestora. Din toate aceste motive considerăm că acesta ar fi cel mai frumos dar pe care îl putem oferi acestor oameni și animale: orice sumă care poate începe un nou vis, o nouă speranță.

7,401 RON Raised:
36 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Fii alături de noi si participa activ in strângerea de resurse pentru a susține continuitatea misiunii noastre. 

33,852 RON Raised:
506 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

De 22 de ani, dăm o șansă câinilor pe care alții îi abandonează. Mai jos veți putea citi o mica incursiunea in lumea lui Tinu, unul dintre câinii salvați de noi.  

 

20,875 RON Raised:
261 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Zilnic sunt abuzate enorm de multe animale care nu au puterea de a-și exprima suferința. Uneori, oameni de bine le găsesc și vor să le salveze. Această salvare înseamnă însă în multe cazuri un cost de care depinde viața prietenilor necuvântători.

3,205 RON Raised:
37 Donations:
5 Supporters:
Status Financed

UPDATE 22.06.2020

Mulțumită vouă, celor care ne-ați susținut picătură cu picătură, și a unei donații incredibile și a bunăvoinței celor de la Free Mioriţa, zilele trecute echipa de la e-acumulatori.ro ne-au montat un sistem fotovoltaic de 10kWh. Acest sistem promite că va acoperi necesarul Centrului, ceea ce ne va oferi posibilitatea să amplasăm camere de supraveghere în țarcurile și volierele animalelor și să putem să vă împărtășim ''live'' procesul lor de recuperare.
________________________________________________________

Odată cu creșterea Centrului, apar noi consumatori (precum incubatoarele pe care le-am putut achiziționa datorită ajutorului vostru) pe care nu îi putem susține în condițiile actuale.
Proiectul își propune strângerea de fonduri pentru asigurarea alimentării cu Energie Verde a Centrului, dezvoltarea sa în condiții de siguranță fiind dependentă de acest aspect.

Puteți găsi mai multe informații și rezultate ale Centrului de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice în această prezentare: https://drive.google.com/file/d/1pcAQs2IwadVnV9URa9NZIJHaBdobbxnw/view?fbclid=IwAR184wPn9mQwrEatVjIWH5grhMToW4xs2CWQgHZQQTbMzHF4UlTxKJtKLT8

7,286 RON Raised:
67 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Sterilizarea previne nasterea a mii de animale nedorite. Animalele ce se nasc in fiecare zi, se chinuie sa supravietuiasca pe strazi...

1,690 RON Raised:
19 Donations:
2 Supporters:
Status Inchis

Dupa o toamna ploiasa si o iarna geroasa si cu multa zapada, adapostul nostru are nevoie URGENTA de renovare si reparatii.

After a rainy autumn and a cold snowy winter, our shelter need URGENT to to enter into a process of renovation and repairs. 

Nach einem verregneten Herbst und einem eiskalt und harten Winter sind im Shelter dringend Reperaratur -und Renovierungsarbeiten notwendig. 

4,361 RON Raised:
38 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

In Romania abandonul animalelor este un fenomen greu de oprit. Lipsa de educatie, saracia, proasta gestionare a problemei animalelor fara stapan a autoritatilor, legile neaplicate, duc la scaparea de sub control a acestei probleme. Sterilizarea/castrarea animalelor cu/fara stapan este singura solutie de a stopa acest fenomen.

 

3,498 RON Raised:
42 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Proiectul își propune să acopere costurile dotării Centrului de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice din București cu trei unități de terapie intensivă destinate îngrijirii pacienților aflați în stare critică și a orfanilor din diverse specii de animale sălbatice.

4,481 RON Raised:
40 Donations:
1 Supporters: