Ajutor Umanitar

Dezastre; Situații de urgență; Ajutor social.

Proiecte

Status Fundraising

Campanie națională de tricotat realizată cu implicarea și în beneficiul vârstnicilor singuri din România.

1,385 RON Suma stransa:
21 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Cazul unei familii din Ploiesti a venit in atentia noastra print-un galantom Oana Budurleanu

In urma cu aprox 2 saptamani,viata unei familii din Ploiesti s a schimbat in totalitate.

Un incendiu le-a mistiut tot ce aveau,intr o clipa au ramas fara nimic...

3 copii cu varste de 15,12 si 10 ani au ramas pe drumuri impreuna cu cei doi parinti si bunica materna...

Mai mult decat atat,cel mai mic dintre copii,a fost scos din casa in flacari de catre mama lui,Simona,o femeie modesta,muncitoare,care si a dedicat viata ingrijirii celor 3 copii,indeosebi fiului cel mai mic,Mario,care sufera de SD DOWN SI AUTISM!

Multi oameni cu suflet mare le au sarit in ajutor,s au mobilizat pentru refacerea locuintei ,dar drumul este lung si greu...

 

100 RON Suma stransa:
1 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

În România există mii de bătrâni invalizi și singuri, care nu-și mai pot găti mâncarea sau care să poată merge la cumpărături. De asemenea, exista zeci de mii de copii care se culca pe burta goala sau, mai rau, traiesc pe strazi.

10,210 RON Suma stransa:
101 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Asociatia Copii Daruiti isi propune sa schimbe viata celor mici din sat SAULIA,jud Mures.Aici, exista o scoala gimnaziala, cu aprox 70 copii.

Ne dorim ca in noul an scolar, copilasii sa paseasca in clasele primitoare, unde vor gasi un nou mobiler  si  fiecare dintre ei  va primi un  pachet cu rechizite (aprox 30 lei/copil)+ghiozdan 30lei

ASOCIATIA COPII DARUITI
RO43BRDE426SV78365354260 in RON
paypal.me/OngCopiiDaruiti

DETALIU:SAT SAULIA

Am intalnit educatori pasionati de munca lor si asta ne face sa credem, ca aici se pot intampla minuni!

Multi copii ce cresc aici,  vor  fi ghidati catre drumul ,ce ii implineste sufleteste si prin care , vor fi de ajutor  comunitatii (profesori ,medici,electricieni ,instalatri,voluntari, mecanici, tamplari....)

TOATE INCEP ACUM CU NOI SI O MICA DONATIE!

Toti cei interesati sa sustina aceste proiecte , ne pot scrie  pe adresa de mail [email protected]

Va multumim din suflet,pentru orice donatie,gand bun ,share!

 

 

 

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

COPIII MUNȚILOR este un proiect prin care în zonele în care ASOCIAŢIA MONTANĂ CARPAŢI realizează re-marcări de trasee, ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSBIL ajută la îmbunătățirea condițiilor de școală ale copiilor.

 

450 RON Suma stransa:
4 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Fundraising

Programul constă în a sprijini vârstnici care sunt imobilizaţi la domiciliu, nu au aparţinători si au o pensie mică. Beneficiarii noștri au astfel, prin programul maltez, o masă caldă asigurată zilnic, direct în casele lor. 

885 RON Suma stransa:
9 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Luptam cu limfomul Burkitt pentru Dominic si il ajutam sa zambeasca din nou

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul “Familii fericite cu bonuri daruite” isi propune ca lunar sa ajute o familie din judetul Timis prin oferirea de alimente, obiecte, cele necesare unui trai decent pentru o perioada de timp.

8,846 RON Suma stransa:
101 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

In 2019, Asociatia Prima Data ACASA implineste 20 de ani de existenta si vrem sa sarbatorim construind inca 4 case, ajungand la un total de 20 de casa in comunitatea Britta Sofia din Jucu. 

4,317 RON Suma stransa:
27 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Ajuta-ne sa ajutam!

1,260 RON Suma stransa:
19 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Fundraising

Ajută-ne să le oferim lunar fetelor și femeilor vulnerabile din București pachete cu produse de igienă menstruală și informații despre îngrijirea corectă!

20,523 RON Suma stransa:
270 Donatii realizate:
5 Galantomi:
Status Fundraising

În fiecare an, îl ajutăm pe Moș Crăciun să ajungă la copii de la sate.

 

550 RON Suma stransa:
5 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Cosmin este un adolescent minunat, rămas de mic fără tată, cu o mamă dedicată care, din păcate a fost foarte bolnavă și se chinuie tare în viața de zi cu zi. Locuiesc amândoi într-o garsoniera de 12 mp lipsită de condiții. Însă acest lucru nu l-a oprit pe Cosmin să învețe și să aibă rezultate excelente! Cosmin e de nota 10, și ca om, și ca elev. A intrat la unul dintre cele mai bune licee din București anul acesta și depune eforturi zilnice fără se gândească la ce nu are.

450 RON Suma stransa:
2 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Fundraising

Daca oamenii din Occident, o data cu pensionarea calatoresc mai mult decat in tinerete pentru ca au mai mult timp la dispozitie, in Romania, mai mult de jumatate din batrani asteapta moartea. Peste 40%ndin pensionarii romani nu au fost niciodata plecati intr-un concediu sau nu au vazut niciodata marea sau muntii. De asemenea, unul din doi batrani traieste singur.

3,300 RON Suma stransa:
20 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Periodic ,noi cei de la Asociatia COPII DARUITI vizitam pe cei din fam Iancu,com.Dascalu. Am observat  ca sunt muncitori, mama si fetele cele  mari se ocupa de gospodarie iar  tatal si baiatul cel mare  muncesc cu ziua si reusesc sa aduca cele necesare pentru toate cele 9 suflete .Au reusit sa renoveze o camera singuri , o alta camera ,am renovat-o noi cu ajutorul oamenilor buni si darnici.

Da !sunt muli copii si este o familie de etnie rroma - va spunem toate acestea de la inceput  pentru ca cei ce judeca sa se indrepte spre  alt proiect insa, cei ce aleg sa ii ajute si astfel sa isi depaseasca conditia vor fi  rasplatiti cu zambete de copii .

Chiar si in conditiile acestea, copii sunt ingrijiti ,fac baie in lighian si sunt fericiti pt ca ei nu cunosc alta varianta  dar noi le-o putem oferi:   O BAIE -TARGET 3000 LEI

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747/

 

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

  Codrut, Paul  viseaza cu ochii deschisi la: NOUA LOR CAMERA SI BAIA  ce va inlocui wc din curte.

Ei sunt doi copii ce au luat ce e mai bun de la viata: faptul ca sunt o familie unita, SUNT IUBITI, SUNT SANATOSI iar parintii lor sunt muncitori si le ofera ce pot ei mai bun.

  Parintii au inceput sa  renoveze in interiorul casei si sa construiasca o baie dar mai sunt multe de cumparat , si gasiti o lista mai jos

 -materiale de constructii (bca ,ciment ,osb,poliester ..etc)

- instalatii sanitare :chiuveta ,wc,dus - ferestra

Cei ce rezoneaza cu acets caz ne pot sustine cu o donatie ( fie si 10 lei )este  binevenita sau pentru a dona din produsele de mai sus,sau incheia contract sponsorizare ne puteti contactat la adresa de mail : [email protected]  

paypal.me/OngCopiiDaruiti


  Va multumim DIN SUFLET pentru ca ne-ati ales.    

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

Împreună pentru Carina Maria

Zilele trecute am primit acest mesaj :

"Bună ziua. Nu stiu daca știți de noi.. Am vorbit foarte mult cu , Cosmina Draghici ... As vrea sa va cerem ajutorul.. Am văzut ca sunt multi oameni cu suflet în grup. Am tot evitat sa vă scriu.. pentru ca pur si simplu îmi era rușine.. ! Dar am ajuns la capătul puterilor.. De vineri suntem pe terapie la Louis Turcanu.. Fetița mea suferă de neuroblastom stadiu 4 .. Are 2 ani si 9 luni.. De un an suntem tot prin spitale... aici la Turcanu.. Am trimis actele la o clinica in Viena.. Si am primit un răspuns pozitiv.. Cum ca se poate opera.. dar costurile sunt mari pentru noi 47 de mi.. De un an face chimioterapie.. Pur si simplu nu mai pot. Si nu stiu ce sa facem. Am toate dovezile.. si pozele.. Actele... Daca nu se poate nu este nici un fel de problema. Eu am incercat.. si mai încerc pe unde mai pot..!1f641.png in cel puțin o luna trebuie sa mergem .. avem banii dar nu toți..1f622.png.. V-am urmărit cazul dvs.. Imi pare rău..!! Dar sunt disperată..!"

Voi ce ati raspunde?

Imi doresc sa va doriti si voi la fel de mult ca si noi, sa o ajutam si sa mai salvam un copilas, o minune de fetita.

https://impreunapentrububu.ro/caz/impreuna-pentru-carina-maria/

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

De ziua mea, anul acesta, vreau să ofer cu ajutorul tău puțin mai multă căldură. Împreună vreau să facem cadou cât mai multe pături groase pentru persoanele care n-au adăpost și sunt nevoite să înfrunte frigul, viscolul, lapovița și ninsoarea în stradă, zi și noapte. Cu 50 de lei putem înveli un om. Spune-mi "La mulți ani!" donând pentru o iarnă un pic mai călduroasă pe străzi.

5,735 RON Suma stransa:
66 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Familia Nechita este din satul Luncani, jud. Hunedoara, și locuiește, împreună cu cei 4 copii ai săi, într-o garsonieră dintr-un vechi cămin muncitoresc din Călan, care nu are încălzire și apă caldă.

7,420 RON Suma stransa:
32 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Fondul de Burse ATOR Iași își propune să asigure 10 burse timp de un semestru, pentru 10 tineri cu posibilități materiale reduse, care oferă din timpul lor, din experienţa, dar şi din viaţa lor pentru alţi tineri. Ei fac parte dintre cei care spun „prezent” indiferent de oră sau situaţie.

60 RON Suma stransa:
3 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Mai mult sau mai puțin vizibile, persoanele fără adăpost sunt, din păcate, o realitate de necontestat în București. 

13,101 RON Suma stransa:
96 Donatii realizate:
6 Galantomi:
Status Fundraising

În urmă cu 2 ani, familia Florea formată din mama, 2 fetițe, fratele mamei și cei 2 bunici au fost evacuați dintr-o locuință închiriată și de atunci nu au mai găsit pe nimeni care să le închirieze un adăpost. 

2,265 RON Suma stransa:
16 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

“Orice facem are un efect – chiar și un simplu gest… și cu toate că s-ar putea să pară insignifiant, când îl înmulțim cu miliardele de oameni care s-ar putea să facă același lucru, putem obține un impact enorm.”

 

O minte luminată spunea: “uneori mi se pare că toate problemele lumii sunt uriașe… Totuși, cine creează aceste probleme? Omenirea este doar o sumă de indivizi, astfel că schimbarea trebuie să vină de la fiecare dintre noi. Și eu sunt una din cele șapte miliarde de ființe umane, de aceea am, deopotrivă, responsabilitatea morală și șansa de a aduce o contribuție, care începe la nivelul mental cu mai puține emoții distructive – și cu mai multe constructive.”     Uniți pentru ceea ce contează, având o direcție pozitivă, gândind la scară largă și acționând în perspectivă, nu doar pentru acum și aici, vocea colectivă va face diferența. Vă invităm alături de noi, pentru ca ÎMPREUNĂ să-i învațam și pe ceilalți să pescuiască: “Dă-i omului un pește și va avea de mâncare o zi. Învață-l să pescuiască și va avea de mâncare toată viața”.

3,007 RON Suma stransa:
20 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Orice copil are nevoie de clipe frumoase petrecute alături de părinții lui. Orice copil are nevoie să cunoască, să descopere lumea și tot ceea ce îl înconjoară.

Asociația Implică-te organizează o excursie de 2 zile, pe data de 1-2 iunie, pentru copiii și părinții din familiile defavorizate. Cu toții au nevoie să vadă și partea frumoasă a vieții, să fugă pentru câteva ore de probleme de acasă și să ia o gură de aer proaspăt, într-o atmosferă de familie, alături de oameni care împart aceleași gânduri.

1,085 RON Suma stransa:
13 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

 Ajută-ne să cumpărăm două aparate de cafea necesare celor două centre de zi pentru 60 de persoane vârstnice cu situație materială precară sau care au rămase singure. 

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Poți fi alături de bunicii comunității tale, cu cât poți. 10 lei pot ajuta, însă cu 25 de lei vom putea face mult mai repede cumpărăturile ce le sunt necesare acestora pentru a îi proteja în această perioadă atât de sensibilă pentru ei!

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

Bucovina Build & Travel este un program anual al Door to Home în parteneriat cu Asociația Bunul Samaritean, croit să informeze privitor la nevoia de locuire decentă și să promoveze soluții adecvate pentru familii cu venituri mici.

 

2,987 RON Suma stransa:
7 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

În România trăiesc în mediul rural, izolați de civilizație și uitati de copii și nepoți, buncii cu pensii mici sau fără niciun venit constant.

Este de datoria noastră să ne amintim că ei ne-au făcut oameni mari!

Prin intermediul proiectului GRIJĂ PENTRU BUNICI ne propunem să ajungem la persoanele în vârstă aflate în dificultate financiară și pate și izolați, fără posibilitatea de a-și procura nici măcar alimentele de bază.

4,625 RON Suma stransa:
37 Donatii realizate:
19 Galantomi:
Status Fundraising

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să dăruiesc ziua mea de naștere unei cauze dragi mie. Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 

Dintre proiectele asociației eu am ales să susțin campania COŞUL CU ALIMENTE.

În multe momente, situația unor familii este la limită.

Mai ales dacă familiile respective sunt numeroase (au 5-10 copii), iar părinții nu au posibilitatea de a mai merge la muncă.

 

Prin intermediul proiectului COȘUL CU ALIMENTE asociaţia va ajunge la familii aflate în dificultate financiară extremă, fără posibilitatea de a-și procura nici măcar alimentele de bază.

 

În ce constă proiectul? Livrăm pachete cu alimente neperisabile esențiale în hrana zinică (ulei, făină, orez).

Un pachet conține aprox. 15-20 de produse și cântărește peste 10 kg, pe lîngă costul cu aprovizionarea alimentelor existând și componenta de cost logistic (transport).

 Buget: 150-200 lei / pachet

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine, iar în loc să îmi faci un cadou, să contribui pentru o cauză nobilă.

 

Te invit să fii alături de mine și să contribui la această cauză!

Susține campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau printr-o donație prin Revolut, la numărul: 0722446352

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, dăruiește și tu ziua ta! (trimite un e-mail la [email protected]).

 

***

 

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei, pe această pagină (prin card)

Contribuții alternative:

cont bancar: RO36BTRLRONCRT0386479601

Revolut: 0722446352

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii (inclusiv microîntreprinderile, care pot direcționa 20% din impozitul pe venit) interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii. Asociația este înscrisă la ANAF în Registrul Unităților de Cult.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: [email protected]

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANĂ DE CONTACT

Eliza Nițescu | [email protected]

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org

 

1,050 RON Suma stransa:
15 Donatii realizate:
5 Galantomi:
Status Fundraising

80 de copii fara sprijinul familiei, care cresc în casele de tip familial ale Organizației Umanitare CONCORDIA, au mare nevoie de sprijinul tău. Sunt copii care provin din familii cu probleme sociale dintre cele mai grave, în mijlocul cărora nu se pot dezvolta în siguranță. Ajută-i și tu!

DĂRUIEȘTE-LE COPIILOR SENTIMENTUL DE ACASĂ! DONEAZĂ!

-----

In Romania, there are approximately 17.000 children in the state residential protection system and one of three children has spent 90% of their life in this system.

This statistics are really sad and for my birthday, I want to support 3 brothers who live in Caroline Family Type House, from Aricestii Rahtivani – Lorena, Irina and Octavian.

They are the reason for which CONCORDIA exists, they are NOT statistics for CONCORDIA, they ARE a reality they see every day.

If you would like to see them in their home I invite you watch this short video.

13,360 RON Suma stransa:
153 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Scopul proiectului este acela de a strange suficiente fonduri incat Vlad sa beneficieze de de cei mai buni medici din centre recunoscute, analize medicale genetice costisitoare, urmate de tratament in funcie de diagnostic. Iar cum aceste analize si vizite medicale sunt facute in afara tarii, vor aduce dupa sine costuri de transport, cazare.

350 RON Suma stransa:
7 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Asociatia Magic ofera mamelor si copiilor cu diagnostic oncologic din spitale din Bucuresti scutece, lapte pentru nou-nascuti, produse de igiena personala pentru mame si copii, produse alimentare, apa plata, medicamente si cam tot ce fiecare dintre noi are nevoie pentru un trai decent.

14,148 RON Suma stransa:
126 Donatii realizate:
19 Galantomi:
Status Fundraising

Georgian este un tânăr de 14 ani, deși, în realitate, conformația lui este a unui copil mult mai mic. Mama l-a părăsit, tatăl este în pușcărie și singurul lui ajutor provine de la bunica. Georgian merge la școală și este pasionat de creșterea animalelor. În timpul liber este nevoit să muncească în sat să facă rost de bani, deoarece pensia de CAP a buncii nu este suficientă pentru a se întreține. Cu banii câștigați și-a cumpărat un cal, două oi și două capre. Nu se îndură să le taie, le crește pentru lapte.

310 RON Suma stransa:
7 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Scopul acestui proiect este să construim o casă pentru Alexandra și cei 6 copii ai ei care locuiesc intr-o locuinta improprie.

23,762 RON Suma stransa:
124 Donatii realizate:
6 Galantomi:
Status Fundraising

Scopul proiectului: să oferim celor care au dorința de a se implica mai mult în viața copiilor instituționalizați oportunitatea de a o face într-un mod plăcut și de impact, într-un loc de vis.

65,746 RON Suma stransa:
350 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Campania „Copiii au nevoie de mama” s-a născut din nevoia de a fi aproape de mamele și copiii aflați în situații dificile.

Scopul proiectului este sprijinirea mamelor aflate în situații de risc social în vederea prevenirii abandonului copiilor.

9,223 RON Suma stransa:
28 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul 'Renovarea casei pentru o familie din Calarasi'- are ca obiectiv repararea acoperisului si  amenajarea camerelor unei case locuite de o mama vaduva si cei 3 copii ai sai.

3,433 RON Suma stransa:
23 Donatii realizate:
9 Galantomi:
Status Fundraising

Cantina sociala oferă servicii sociale gratuite persoanelor aflate în situații socio-economice deosebite (persoane aflate în dificultate, vulnerabile, marginalizate social sau cu risc de marginalizare socială), prin pregătirea și asigurarea unei mese calde zilnice.

25 RON Suma stransa:
1 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Impreuna pentru familiile afectate de COVID19 !

30 RON Suma stransa:
1 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

MagicBOX este un colet care pleacă în fiecare lună spre familiile în viața cărora a pătruns un diagnostic nemilos.

27,864 RON Suma stransa:
216 Donatii realizate:
17 Galantomi:
Status Fundraising

Platforma România 100 și Asociația Help The People împărtășesc un scop comun: SCHIMBAREA!

Și pentru că ne dorim să schimbăm România împreună, prin fapte, am hotărât să ne aliem într-un proiect ambițios: achiziția unui microbuz pentru transportarea persoanelor cu dizabilități, de la domiciliu la centru și înapoi. 

Pentru mulți dintre noi, educația este o normalitate în România anului 2020, dar copiii cu dizabilități nu au șansa la educație prin terapie din cauza lipsei unui mijloc de transport. Cei mai mulți dintre noi ne bucurăm când mergem în concediu într-un loc de mult visat. Pentru copiii cu dizabilități cea mai mare bucurie este să își vadă zi de zi, prietenii de la centrul Help The People.

 

 

10,815 RON Suma stransa:
71 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Fundraising

Organizatia Umanitara CONCORDIA este alaturi si de 48 de familii in nevoie, care traiesc la marginea Ploiestiului, in saracie extrema. Sunt 236 de suflete, care stau in niste case derapanate, dintre care 140 sunt copii care cresc tare greu.

Doneaza-ti ziua de nastere sau alt eveniment din viata ta si ajuta-i pe acesti copii sa nu mearga la culcare flamanzi!

4,665 RON Suma stransa:
52 Donatii realizate:
4 Galantomi:
Status Fundraising

Dacă un copil nenăscut își pierde viața acum, ca urmare a faptului că mama lui nu a avut unde să primească sprijin în criza de sarcină, el nu va putea fi înlocuit de nimeni, niciodată.

Când am decis înființarea Centrului Sfânta Elena am fost conștienți că pandemia a generat o criză economică ce a afectat mulți oameni. Și că această criză ar putea fi un impediment pentru asigurarea finanțării centrului, care se face exclusiv din donații, căci toate serviciile oferite beneficiarilor sunt complet gratuite, dar motivul acela este unul suficient să nu renunțăm.

Ținta campaniei este strângerea a 100.000 RON, necesari pentru a deschiderea și funcționarea până la 31 octombrie 2020 a Centrului Sfânta Elena.

2,885 RON Suma stransa:
23 Donatii realizate:
6 Galantomi:
Status Fundraising

Centru de consiliere și sprijin pentru părinți și copii are drept scop sprijinirea și asistarea familiilor aflate în situație de risc pentru a face față dificultăților sociale. 

810 RON Suma stransa:
10 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Norbert Papp Dragomir, un tânăr în vârstă de 31 de ani, are cancer în cavitatea bucală şi, de câteva luni, trece printr-un chin greu de imaginat. Tumora de dimensiuni mari îl împiedică să se hrănească normal, să vorbească, să respire aşa cum ar trebui.

810 RON Suma stransa:
6 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Asociatia Umanitara Stefanos s-a nascut din dorinta de a ajuta si a lupta pentru drepturile si visele persoanelor cu dizabilitati locomotorii, deci inclusiv ale lui Stefan.

7,085 RON Suma stransa:
23 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Casa Sus Inima, ofera cazare pacientilor si apartinatorilor lor, care vin in Sibiu pentru radioterapie si care nu isi permit cazarea in apartamente in regim hotelier sau la pensiuni, dar si celor carora le este teama sa stea singuri in astfel de spatii de cazare si prefera sa stea alaturi de oameni care trec in acelas timp, prin aproximativ aceleasi experiente.

8,395 RON Suma stransa:
83 Donatii realizate:
4 Galantomi:
Status Fundraising

Madalina este o fata ce merita un viitor luminos, este eleva  clasa a 8 -a  la o scoala din jud ILFOV si ne dorim sa strangem banii necesari pentru o pregatire intensa (rechizite,manuale,culegeri) dar, si pentru a-i oferi lunar o zi in care sa isi incarce bateriile (activitati permise in aer liber,o zi de cumparaturi..) astfel  incat anul viitor sa putem sarbatori impreuna noua etapa din viata ei :cea de LICEEANA.

 

1,648 RON Suma stransa:
19 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Fundraising

Doi străbunici din judeţul Botoşani au impresionat o întreagă comunitate, după ce s-a aflat că, deşi sunt bătrâni şi bolnavi, îşi cresc singuri, fără niciun ajutor, doi strănepoţi.

Băieţii, unul de 5 ani, celălalt de 12 ani, au fost lăsaţi de mama lor în grija străbunicilor în urmă cu câţiva ani. Iar de atunci, femeia nu s-a mai interesat de ei. Tatăl celor mici nu se ştie cine este. Bătrânii şi copiii trăiesc într-o baracă din lut şi carton, iar destinul lor i-a impresionat pe reprezentanţii unei asociaţii caritabile, şi pe o politista de frontieră, care vor să-i ajute.

sursa stirile protv

500 RON Suma stransa:
5 Donatii realizate:
5 Galantomi:
Status Fundraising

Doneaza orice suma si ajuta acesti oameni sa nu mearga la culcare flamanzi!

Sunt 14 familii nevoiase din 2 sate din Dobrogea, Satul Calfa si Gradina, la care am ajuns si anul trecut in perioada Craciunului. In aceste familii sunt 35 de copii care se confrunta dintotdeauna cu numeroase lipsuri materiale, care locuiesc in niste case darapanate si care traiesc tare greu.

5,300 RON Suma stransa:
35 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Fundraising

Unul din proiectelele ce a ramas prioritar, in desfasuarea activitatii noastre este: distribuirea de alimente .

 Proiectul acesta se adreseaza celor 25 familii dn judetul Teleorman carora dorim  sa le  acoperim o parte din nevoile de baza constand intr-un pachet cu alimente  aprox 100 lei

ASOCIATIA COPII DARUITI
RO43BRDE426SV78365354260 in RON

https://www.paypal.com/paypalme/my/profile

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

Educatia  este al doilea lucru foarte important, in  ajutorarea copiilor pe care ii vizitam ,

si pentru aceasta, incepem prin a le oferi si anul acesta scolar, pachete cu rechizite:

  50 lei -pachet gradinita-clasa 3 ;    100 lei pachet clasa a 4 a - a 12 a

ASOCIATIA COPII DARUITI
RO43BRDE426SV78365354260 in RON

https://www.paypal.com/paypalme/my/profile

detalii rechizite Calarasi

 

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

Cazul umanitar, prioritar pentru noi vara asta, este cel al unei mame vaduve cu 3 copii!!!

Acestia locuiesc  intr-o casa, al carui  acoperis este infiltrat cu foarte multa apa.

Impreuna cu voi , ne dorim din suflet  sa facem o schimbare în viata lor, greu încercată.

 TARGET  12 000 LEI

ASOCIATIA COPII DARUITI
RO43BRDE426SV78365354260 in RON

REVOLUT 0730445511

https://www.paypal.com/paypalme/my/profile

 

3,765 RON Suma stransa:
36 Donatii realizate:
5 Galantomi:
Status Finantat

Scopul proiectului este sa ajutam 13 copii din 3 familii sa beneficieze de condiții adecvate de trai si sa le facilitam accesul la apă curenta în casă. 

***

The goal of the project is to help 13 children from 3 families benefit from adequate living conditions and to facilitate them the acces to running water in their houses.

14,475 RON Suma stransa:
111 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Ne-am alăturat inițiativei Dianei Oncioiu, susținător Ajungem MARI și al copiilor din medii defavorizate și vrem să aducem o schimbare majoră în viața acestei familii prea sărace să își facă o casă pentru copii.

11,564 RON Suma stransa:
58 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Asociația Mămici din Vâlcea, infiintata in 2015, este unul dintre cele mai active ONG-ul din județul Vâlcea. Acțiunile mămicilor sunt numeroase, pe mai multe ramuri de activitate, printre care salvarea vieților copiilor aflați în stare gravă de sănătate, ajutorarea familiilor defavorizate, organizarea de evenimente interactive pentru copii, conferințe educative, dar și suportul informativ al unui grup cu peste 7.000 membre.

1,075 RON Suma stransa:
13 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Ciobanu Rebeca şi soţul  Marius în vârstă de 27 şi 28 de ani au trecut printr-o situaţie greu de imaginat, cu atât mai puţin de trăit.

1,225 RON Suma stransa:
6 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Ce-ar fi daca am reusi impreuna sa construim o casuta? O casa mica, dar adevarata pentru David, Cristi, Edi, Gheorge, Cristina, Maria si Mihaita? Sapte copii saraci lipiti pamantului de langa Crevedia. Casa in care locuiau a ars din temelii si au ajuns sa locuiasca in aceasta casa darapanata, a unor rude.

 

8,450 RON Suma stransa:
40 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Prin programul de construire de locuințe noi pentru familiile cu venituri reduse (HAB- Healthy and Accesible Building), Habitat for Humanity România construiește și reabilitează case în parteneriat cu familii cu venituri mici din întreaga țară, care locuiesc în spații improprii sau în case supraaglomerate, dar și centre de utilitate publică care servesc comunitățile vulnerabile (ex: centre comunitare, centre medicale sau școli). 

 În cei 24 de ani de activitate, am reușit să ajutăm peste 91.000 de români să aibă un cămin primitor sau să își îmbunătățească condițiile de locuit, și am construit sau reabilitat 2.500 de locuințe. 

 

 

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Inchis

Gabriel Popa este din Campina, are 40 de ani si este tatal unui copil minunat, de 11 ani, Stefan. In urma cu doi ani a aflat ca are cancer. Neoplasm rectal cu metastaze hepatice multiple, mai exact. Cand a crezut ca a scapat de cancer, acesta a recidivat si s-a extins la oase. Salvarea lui este un tratament inovator pe care trebuie sa-l inceapa in Germania. Pentru asta are nevoie de 35.000 de euro.

830 RON Suma stransa:
9 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Shh! Seara, pe innoptat, de departe-departe, vine Mos Craciun cu tolba incarcata.

Copiii cu autism din centrele de terapie ATCA ii asteapta cu lapte si biscuiti.

Bine ai venit, Mos Craciun!

2,575 RON Suma stransa:
21 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Proiectul "O cameră pentru copiii unei familii cu 13 membri" are ca obiectiv amenajarea unei camere și a unei băi pentru copiii familiei Șerban din comuna Vernești, județul Buzău.

1,420 RON Suma stransa:
9 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

https://autismvoice.ro

138,189 RON Suma stransa:
868 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Violeta Vinogradof se lupta cu doua boli cumplite: cancerul de col uterin, care o macina zilnic, si autismul baietelului ei de 12 ani.

2,555 RON Suma stransa:
20 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Familia Gaina locuieste la sat in judetul Timis.

1,025 RON Suma stransa:
9 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Bucovina Build & Travel va ajuta 15 familii în nevoie să aibe o locuință decentă cu ajutorul donatorilor și voluntarilor în septembrie 2017.

5,710 RON Suma stransa:
18 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Erik Gulacsi, cel mai bun aplinist tânăr al României, cu două recorduri europene la activ, a pierit în avalanșa din Retezat, la sfârșitul lunii Aprilie 2017. 

4,565 RON Suma stransa:
35 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

 

“Orice facem are un efect – chiar și un simplu gest… și cu toate că s-ar putea să pară insignifiant, când îl înmulțim cu miliardele de oameni care s-ar putea să facă același lucru, putem obține un impact enorm.”

 

O minte luminată spunea: “uneori mi se pare că toate problemele lumii sunt uriașe… Totuși, cine creează aceste probleme? Omenirea este doar o sumă de indivizi, astfel că schimbarea trebuie să vină de la fiecare dintre noi. Și eu sunt una din cele șapte miliarde de ființe umane, de aceea am, deopotrivă, responsabilitatea morală și șansa de a aduce o contribuție, care începe la nivelul mental cu mai puține emoții distructive – și cu mai multe constructive.”     Uniți pentru ceea ce contează, având o direcție pozitivă, gândind la scară largă și acționând în perspectivă, nu doar pentru acum și aici, vocea colectivă va face diferența. Vă invităm alături de noi, pentru ca ÎMPREUNĂ să-i învațam și pe ceilalți să pescuiască: “Dă-i omului un pește și va avea de mâncare o zi. Învață-l să pescuiască și va avea de mâncare toată viața”.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Finantat

Mitran Eric Florin are doi ani si este singurul copil al unei familii modeste din Alexandria. Este grav bolnav de o forma rara de encefalita. Medicii romani i-au dat copilului sanse foarte mici de supravietuire. Parintii si-au pus toate sperantele in Spitalul de copii din Catania, Italia, loc unde, pana acum, s-au tratat multe cazuri de encefalita autoimuna.

400 RON Suma stransa:
3 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

In perioada urmatoare vom strange donatii pentru a le veni in ajutor cu pachete cu alimente, produse de igiena si materiale educative copiilor nostri din centrele de zi, centre care sunt acum inchise.

16,962 RON Suma stransa:
100 Donatii realizate:
10 Galantomi:
Status Inchis

In perioada urmatoare vom strange donatii pentru a le veni in ajutor cu pachete cu alimente, produse de igiena si materiale educative copiilor nostri din centrele de zi din Timiș, centre care sunt inchise in aceasta perioada.

5,325 RON Suma stransa:
33 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

200 de copii (clasele 0-VIII) de la sate din comuna Bahnea, Mureș îl vor primi pentru prima dată pe Moș Crăciun - Moș Om Bun încarcat cu cadouri (cozonaci, alimente, jucării, hăinuțe noi, rechizite).

 

 

150 RON Suma stransa:
1 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

In perioada urmatoare vom strange donatii pentru a le veni in ajutor cu pachete cu alimente, produse de igiena si materiale educative copiilor nostri din centrele de zi din IAȘI, centre care sunt acum inchise.

7,004 RON Suma stransa:
67 Donatii realizate:
5 Galantomi:
Status Inchis

In perioada urmatoare vom strange donatii pentru a le veni in ajutor cu pachete cu alimente, produse de igiena si materiale educative copiilor nostri din centrele de zi din CLUJ, centre care sunt acum inchise. 

1,380 RON Suma stransa:
19 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Poate l-ai ascultat cântând cu sufletul pe scenă, la bassul lui preferat, în trupele Amberskin, Moonfellas și cu Gențiana Ganea. Și de fiecare dată, te-ai bucurat și tu alături de el, de pasiunea și bucuria pe care le punea în fiecare acord.Acum are nevoie disperata de ajutor ca sa traiasca. Sufera de cancer, are o tumora rară retroperitoneală gigant si are nevoie disperata de 30.000 de euro pentru a se opera in Germania.

595 RON Suma stransa:
8 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

12.000 de euro. Aceasta suma poate face diferenta dintre viata vsi moarte pentru Simona Copil, o tanara mama de 36 de ani. A fost diagnosticata cu tumora rinofaringiana de grad III. Una din putinele ei salvari vine din Germania, de la o clinica de on cologie din Koln, unde ar trebui sa se interneze la sfarsitul lunii februarie pentru tratament.

 

 

410 RON Suma stransa:
7 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

In noaptea de 15 spre 16 noiembrie, lumea handbalului a suferit o lovitura cumplita si o pierdere absurda. Microbuzul cu care echipa Clubului Sportiv Universitar Targoviste se intorcea de la un meci a fost implicat intr-un grav accident rutier ce a rapit viata a trei jucatori: Daniel Manda (25 de ani), Daniel Bârloagă (20 de ani) si Robert Bucă (19 ani).
Antrenorul Aurel Iancu are fisura craniana. Alți zece pasageri au fost raniti.
Implica-te alaturi de noi, facand o donatie sau devenind fundraiser.

2,400 RON Suma stransa:
28 Donatii realizate:
5 Galantomi:
Status Inchis

Strângere de fonduri pentru vaccinul Zolgesma, în valoare de 2.1 milioane de dolari.

Alexandra este o fetiță minuntă, are 10 luni, iar diagnosticul ei este Amiotrofie Spinală tip 1, iar pentru a oprii evoluția acestei boli, are nevoie de un vaccin numit Zolgesma, în valoare de 2.100.000 milioane de dolari.

Vaccin care se face până la vârsta de 2 ani, insă cu cât îl face mai repede cu atât suferința ei ar fi mai mică.

Orice sumă donată, o duce cu un pas înainte spre VIAȚĂ!

Doar ÎMPREUNĂ putem reuși!

 

 

 

 

3,025 RON Suma stransa:
41 Donatii realizate:
15 Galantomi:
Status Inchis

Dumnezeu i-a binecuvantat cu 4 copii in aceeasi si cu 4 inimi si mii de lacrimi de bucurie.

Bucuria lor nu a tinut mult, pentru ca parintii la scurt timp au aflat ca doi dintre ei sunt incercati de viata.

Galina si Mihail , sufera de amiotrofie spinala tip 1, iar singura lor sansa la viata este vaccinul ZOlgesma , in valoare de 2.1 milioane de dolari.

Pentru amandoi suma se dubleaza si viata lor este in mainile noastre.

Haideti sa fim alaturi de ei,

Intreaga poveste o aflati pe site-ul asociatiei Impreuna pentru Bubu.

https://impreunapentrububu.ro/caz/gemenii-ciutacu/

4,105 RON Suma stransa:
30 Donatii realizate:
13 Galantomi:
Status Finantat

Bucovina Build & Travel, ediția a 2-a va ajuta15 familii în nevoie să aibe o locuință simpla, decentă și accesibila ca preț. Cu ajutorul donatorilor și voluntarilor în septembrie 16-21, 2018 se va lucra la finalizarea celor 15 case noi costruite, acoperite și finisate pe exterior anul trecut și se vor începe lucrările la câteva locuințe noi. 

500 RON Suma stransa:
1 Donatii realizate:
1 Galantomi: