Proiecte

Status Fundraising

Mai mult de 50% din copiii din Romania si mai mult de 60% din copiii din Romania rurala sunt lasati pe dinafara ​de societate si de sistem (ex. traiesc in saracie; nu au acces la servicii esentiale pentru viitorul lor - educatie de calitate, sanatate, locuinte si servicii sociale; sistemul de invatamant ii defavorizeaza pe defavorizati ceea ce duce la abandonul scolar al multora dintre ei; lipsa posibilitatii de a participa si de a-si exercita drepturile, etc.)

610 RON Suma stransa:
6 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Drumul de acasă la spital sau de la spital acasă ar trebui sa fie ultima grijă a parinților, însă nu de putine ori ori aceștia nu reusesc să ajungă din lipsa resurselor financiare, sau ajung sa plateasca sume de bani foarte mari pentru transportul in siguranta al copilului.

3,536 RON Suma stransa:
35 Donatii realizate:
4 Galantomi:
Status Fundraising

Prin acest  proiect dorim sa venim in intampinarea parintilor prin diagnosticarea si evaluarea copiilor cu TSA cu varste de la 6 luni pana la 7 ani.

5,915 RON Suma stransa:
39 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Știai că, în România, lipsa educației menstruale reprezintă o reală problemă în rândul adolescentelor vulnerabile? Înscrie-te ca fundraiser iele-sânziene pentru a face o diferență în comunitățile lor. 

1,775 RON Suma stransa:
20 Donatii realizate:
4 Galantomi:
Status Fundraising

Pentru cei mai mulţi dintre noi, sportul este o plăcere.
Pentru micuţii cu nevoi speciale, sportul este o nevoie. 

6,578 RON Suma stransa:
79 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Haideți să fim împreună familia extinsă a bunicii, a lui Elisei și a Oanei - și să-i ajutăm și fie oameni mari și buni

40,176 RON Suma stransa:
205 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Fundraising

Cunoașterea științifică este fundamentală pentru dezvoltarea și evoluția unei societăți. Cu toate acestea, în țara noastră, din păcate, știința este adesea percepută drept obositoare și plictisitoare, iar nivelul general scăzut de educație științifică are consecințe nefaste în toate aspectele societății noastre.

505 RON Suma stransa:
7 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul Centru de Recuperare Neuropsihomotorie Copii, este un proiect menit să vină în întampinarea tuturor copiilor cu deficiențe medicale, de natură neuropsihomotorie.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Healthy Athletes® (Sportivi Sănătoși) este un program destinat îmbunătățirii stării de sănătate și condiției fizice a sportivilor Special Olympics, cu efect în creșterea performanțelor sportive și a integrării lor sociale. Sportivii primesc servicii de sănătate gratuite prin consultațiile și recomandările oferite de către medici specialiști voluntari, cu ocazia competițiilor sportive Special Olympics.
Programul de sănătate al Special Olympics este cel mai mare astfel de program public din lume. 

2,600 RON Suma stransa:
21 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

În fiecare an, ASUR editează, tipărește și distribuie gratuit în școli un calendar cu informații științifice - câte una pentru fiecare zi a anului.

990 RON Suma stransa:
12 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Fundraising

Abandonul școlar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă țara noastră. În familiile sărace, marginalizate, există mulți copii care ar vrea din tot sufletul să meargă la grădiniță sau la școală, dar nu pot din cauza faptului că nu au un ghiozdan, nu au rechizite sau măcar o pereche de pantofi cu care să se încalțe. De uniformă nici nu se pune problema.

5,855 RON Suma stransa:
43 Donatii realizate:
5 Galantomi:
Status Fundraising

Special Olympics încurajează incluziunea socială și implicarea activă a elevilor și profesorilor din școlile din România. Prin intermediul parteneriatelor cu aceste școli, aducem sportul și beneficiile acestuia mai aproape viața comunității, cu și pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.

6,679 RON Suma stransa:
45 Donatii realizate:
4 Galantomi:
1116 rezultate