Proiecte

Status Fundraising

Mai mult de 50% din copiii din Romania si mai mult de 60% din copiii din Romania rurala sunt lasati pe dinafara ​de societate si de sistem (ex. traiesc in saracie; nu au acces la servicii esentiale pentru viitorul lor - educatie de calitate, sanatate, locuinte si servicii sociale; sistemul de invatamant ii defavorizeaza pe defavorizati ceea ce duce la abandonul scolar al multora dintre ei; lipsa posibilitatii de a participa si de a-si exercita drepturile, etc.)

610 RON Suma stransa:
6 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Drumul de acasă la spital sau de la spital acasă ar trebui sa fie ultima grijă a parinților, însă nu de putine ori ori aceștia nu reusesc să ajungă din lipsa resurselor financiare, sau ajung sa plateasca sume de bani foarte mari pentru transportul in siguranta al copilului.

4,206 RON Suma stransa:
38 Donatii realizate:
4 Galantomi:
Status Fundraising

Prin acest  proiect dorim sa venim in intampinarea parintilor prin diagnosticarea si evaluarea copiilor cu TSA cu varste de la 6 luni pana la 7 ani.

5,915 RON Suma stransa:
39 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Știai că în România lipsa educației menstruale și a accesului la produse sigure de igienă reprezintă o reală problemă în rândul adolescentelor vulnerabile?

Înscrie-te ca fundraiser iele-sânziene pentru a face o diferență în comunitățile lor! 

3,157 RON Suma stransa:
44 Donatii realizate:
7 Galantomi:
Status Fundraising

Strângere de fonduri pentru fundația Mihai Neșu

24,040 RON Suma stransa:
64 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Pentru cei mai mulţi dintre noi, sportul este o plăcere.
Pentru micuţii cu nevoi speciale, sportul este o nevoie. 

13,686 RON Suma stransa:
112 Donatii realizate:
8 Galantomi:
Status Fundraising

Haideți să fim împreună familia extinsă a bunicii, a lui Elisei și a Oanei - și să-i ajutăm și fie oameni mari și buni

47,158 RON Suma stransa:
245 Donatii realizate:
4 Galantomi:
Status Fundraising

Cunoașterea științifică este fundamentală pentru dezvoltarea și evoluția unei societăți. Cu toate acestea, în țara noastră, din păcate, știința este adesea percepută drept obositoare și plictisitoare, iar nivelul general scăzut de educație științifică are consecințe nefaste în toate aspectele societății noastre.

505 RON Suma stransa:
7 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul Centru de Recuperare Neuropsihomotorie Copii, este un proiect menit să vină în întampinarea tuturor copiilor cu deficiențe medicale, de natură neuropsihomotorie.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

“Cocio” este ultraș al Peluzei Sud de la CSA Steaua, dar în primul rând un tată și soț care la 35 de ani are toată viața înainte. O simplă durere de umăr s-a transformat într-un diagnostic devastator: o tumoare foarte rară (leiomiosarcom), de dimensiuni enorme (20 cm), cu metastaze la ficat, intervențiile medicale necesare depășind suma de 100.000 euro.

1,295 RON Suma stransa:
14 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Fundraising

Healthy Athletes® (Sportivi Sănătoși) este un program destinat îmbunătățirii stării de sănătate și condiției fizice a sportivilor Special Olympics, cu efect în creșterea performanțelor sportive și a integrării lor sociale. Sportivii primesc servicii de sănătate gratuite prin consultațiile și recomandările oferite de către medici specialiști voluntari, cu ocazia competițiilor sportive Special Olympics.
Programul de sănătate al Special Olympics este cel mai mare astfel de program public din lume. 

2,600 RON Suma stransa:
21 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

În fiecare an, ASUR editează, tipărește și distribuie gratuit în școli un calendar cu informații științifice - câte una pentru fiecare zi a anului.

990 RON Suma stransa:
12 Donatii realizate:
2 Galantomi:
1316 rezultate