AGENT GREEN

AGENT GREEN

INVESTIGATE*EXPOSE*CHANGE

Status: Fundraising

Proiectele de investigații își propun să descopere crime de mediu și să le expună cu scopul de a genera schimbări pozitive. Într-o țară atât de bogată natural precum România, ne confruntăm cu situații care necesită o gama largă de investigații, și avem, în medie, 3 investigații pe lună.  

Investigațiile au fost afinitatea organizației încă de la înfiintare, pe care contăm pentru fiecare obiectiv propus. Credem cu tărie că doar văzând cu ochii noștri și aducând dovezile necesare putem convinge mai departe atât autoritățile, cât și oamenii, că e nevoie de implicare și schimbare. 

[ Show more ]

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

 

Lucrăm cu colaboratori, jurnalișți, echipamente performanțe și nu în ultimul rând, cu multă discreție. 

Colaborăm la nivel național  cu parteneri vechi, însă nevoia este mare, orice resursă pentru departamentul de Investigații este binevenită, pentru că avem în permanentă subiecte pe care nu le putem acoperi.

Anumite cazuri se întind pe perioade lungi. Expunem doar atunci când suntem siguri că putem construi un caz solid, care are impact major asupra conservării biodiversității, și produce un beneficiu considerabil naturii.

Avem nevoie de suma de 30 000 lei pentru acoperirea cheltuielilor investigatiilor in curs. 

Cheltuielile includ echipamente, deplasari si colaborari.

Îți mulțumim pentru că-ți pasă și te așteptăm și pe ține în echipa de Agenți!