AGENT GREEN

AGENT GREEN

FOREVER FOREST

Status: Fundraising

Forever Forest este un concept inovator de îngrijire a pădurilor – altele decât ariile protejate – dezvoltat în urmă cercetării în numeroase zone de bună practică de pe întreagă planetă. În beneficiul biodiversității și al comunităților locale și nu numai, invităm toți proprietarii de pădure să-l urmeze pe termen lung, și invităm restul societății să-l susțină și promoveze, dacă își dorește că peisajele dezolante, odată cu toate dezavantajele lor, să rămână o amintire.

[ Show more ]

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

PRINCIPII
Pădurea nu se taie niciodată la ras – este permis doar tipul de tăiere selectivă, adică anumiţi arbori. Natură știe cel mai bine iar omul trebuie să o urmeze. 

Speciile native de arbori adaptați local oferă performanțe superioare speciilor exotice. Urmează procesele naturale: protejează și restaurează speciile native, încurajează regenerarea și selecţia naturală.

Profit mai mare mulțumita cheltuielilor mai mici.


Pădurile seculare și lemnul mort stochează mai mult carbon.


Nimeni nu pierde. 

Am implementat FOREVER FOREST într-o pădure din România până acum, tu ne poți ajută să continuăm. 

Avem nevoie de 15 000 de lei pentru a continua campania de promovare Forever Forest. Vom intra in legatura cu proprietarii de paduri si le vom prezenta beneficiile noului tip de management forestier mai aproape de natura, apoi vom promova impreuna mai departe peisajele de poveste pe care natura le creeaza singura, in timp ce suplineste nevoia de lemn a omului.