AGENT GREEN

AGENT GREEN

AVOCATUL PĂDURII

Status: Fundraising

Avocatul Pădurii este vocea societății civile pentru pădurii în instanță. Avem în acest moment peste 50 de procese pentru păduri, cu statul român, și două plângeri depuse la Comisia Europeană, pentru care așteptăm rezultatele. 

În urmă investigațiilor pe teren, scoatem ce este mai bun din legislațiile română și europeană, apoi mergem în instanța pentru a face dreptate pădurilor, și de cele mai multe ori reușim. 

În urmă primei plângeri la Comsia Europeană, autoritățile române au primit avertizarea deschiderii procedurii de infrigement și obligația de a interveni în distrugerea ariilor protejate. 

[ Show more ]

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Pe lângă procesele pe care le deschidem, facem și sesizări oficiale, cu ajutorul Avocatului Pădurii, care a reușește să facă instanțele din România să înțeleagă legislația de mediu. 

Ajută-ne să susținem onorariul avocatului și cheltuielile de judecată, pentru că pădurile au nevoie de o voce în instanță!

Avem victorii recente si pe langa cele 50 de procese, urmeaza altele noi, si avem nevoie de tine sa le sustinem. 25 000 lei acopera cheltuielile pentru 50 de procese in medie pe luna, plus o marja de cheltuieli de judecata. 

Iti multumim ca vrei sa te alaturi comunitatii Agent Green!