Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București

Bursa pentru educatia lui Cosmin

Status: Inchis

Un inceput bun la liceu pentru Cosmin

[ Show more ]

7,693 RON

Sumă:

1

Galantomi:

54

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Cosmin are 14 ani si locuieste impreuna cu mama lui intr-o locuinta de 12 metri patrati intr-un bloc de nefamilisti in Ferentari. Tatal lui a murit de cancer in 2018 iar mama lui a reusit sa supravietuiasca tot cancerului in urma multiplelor operatii. 

  Cosmin a terminat clasa a 8-a cu zece pe line pentru toti anii scolari. In timpul pandemiei, in camaruta lui din ghetou a continuat sa invete sarguincios si a luat 9,74 la Evaluarea Nationala , ceea ce practic i-a asigurat optiunea de a alege orice liceu si-a dorit. Iar el si-a dorit si a fost acceptat la Colegiul Sf Sava - sectia filologie, liceul cu cea mai mare medie de intrare din Bucuresti.

 Cosmin si mama lui traiesc din pensia de urmas primita in urma decesului tatalui, din munca ocazionala de curatenie a mamei si dintr-o pensie pentru boala. In toamna va incepe liceul si va avea nevoie de rechizite, carti, haine si multe altele pentru a-l ajuta sa se descurce cat mai bine in noua sa viata de licean la Sava.  cleardot.gif

Prin acest proiect, vrem sa il ajutam pe Cosmin sa aiba un inceput bun la liceu si sa se bucure de aceasta perioada, asa cum orice adolescent ar trebui, fara a isi face griji financiare.

Mai multe detalii despre Cosmin pot fi gasite in acest reportaj Press One:  https://pressone.ro/patru-povesti-despre-scoala-si-lipsuri-i-ventilatorul-de-la-etajul-4