Asociația Benefacto

Asociația Benefacto

Zambete pentru Dominic

Status: Fundraising

Luptam cu limfomul Burkitt pentru Dominic si il ajutam sa zambeasca din nou

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

600 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Dominic are 4 ani si 10 luni. Dupa aproape o luna de dureri de cap, fiind internat in repetate randuri in diverse spitale din Bucuresti, intr-un final, in urma unui RMN in data de 29 iulie 2020, a fost depistata o formatiune tumorala la nivelul maxilarului superior, in profunzime, care se intinde in sus spre creier si in jos pana spre gat. Specialistii din Romania au recunoscut ca inca nu au vazut asa ceva de mare la un copil atat de mic si ca interventia se poate face doar in strainatate.

Astfel, in data de 1. august 2020 Dominic a ajuns la Kinderklinik Freiburg. Biopsia i-a pus diagnosticul final de Burkitt Lymphoma, stadiul III din IV, deoarece au mai gasit o tumora mica si in pancreas. Tratamentul ar putea dura intre 6 si 9 luni, poate chiar spre un an.

Numai costurile de spitalizare + tratament sunt de o dimensiune pe care putini oameni o pot sustine (in jur de 150.000 EUR, poate chiar mai mult). Din acest motiv, facem apel la toti cei care doresc sa ajute si au posibilitatea financiara sa se implice. Intreaga povestei a lui Dominic o gasiti aici https://zambetepentrudominic.wordpress.com/

Incepe o lupta grea si de durata pentru micutul Dominic si un mic efort financiar al fiecaruia dintre noi poate contribui la insanatosirea lui. Vrem zambete, cat mai multe zambete de la Dominic, iar tu ne poti ajuta.