Asociatia S.O.S. - Solidari, Oferim Sprijin

Asociatia S.O.S. - Solidari, Oferim Sprijin

O altfel de Psihiatrie

Status: Fundraising

Asigurarea continuitatii activitatilor desfasurate in cadrul proiectului „O altfel de Psihiatrie” pentru pacientii Spitalului de Psihiatrie „Eftimie Diamandescu”.

[ Show more ]

100 RON

Sumă:

1

Galantomi:

1

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Proiectul "O altfel de Psihiatrie" a inceput cu organizarea unor ateliere de creatie ca forma de tratament in cadrul terapiei ocupationale, acestia realizand decoratiuni/accesorii, dezvoltandu-si astfel abilitatile manuale, de socializare si apartenenta la un grup. Aceste creatii sunt expuse in interiorul spitalului sau la diverse expozitii organizate de catre Asociatia Solidari, Oferim Sprijin prin colaborare cu alte organizatii.

Proiectul a continuat cu o gradina terapeutica unde pacientii ingrijesc plantele din sera sau socializeaza si desfasoara diverse activitati de creatie/invatare/terapie in aer liber in foisorul din curtea spitalului. Dar, pentru a putea desfasura aceste activitati in continuare, avem nevoie de fonduri pentru a intretine gradina terapeutica si pentru a asigura materialele necesare pentru atelierele de creatie.

Bugetul proiectului: 3000 lei