Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

DHL pentru Asociatia Magic

Status: Finantat
 

DHL as one împotriva cancerului

[ Show more ]
74.2% Complete

742 RON

Sumă:

1

Galantomi:

11

Donații:

1,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

 

La nivel mondial, două milioane de cazuri de cancer mamar sunt diagnosticate în fiecare an.

Diagnosticul are un impact emoțional de nedescris asupra fiecărui pacient, dar și asupra prietenilor, familiei și colegilor lui.

 

DHL Express dorește să sprijine fiecare persoană afectată de acest lucru și să facă cunoscut faptul că prevenirea și diagnosticarea precoce a acestei boli traumatice sunt critice.

Acesta este și motivul pentru care vă invităm să donați orice sumă de bani către Asociația Magic.

Magic nu mai este doar o tabără. Este o comunitate formată din voluntari și oameni care gândesc și simt la fel, lucrează împreună pentru a avea un impact semnificativ în viețile persoanelor bolnave de cancer și ale familiilor lor.

 

Dorim ca împreună să putem să creștem gradul de conștientizare în rândul colegilor, familiei, apropiaților noștri și să punem accentul pe importanța prevenirii și a diagnosticării din timp a acestei boli necruțătoare uneori. Știm că de fiecare dată când ne-am unit forțele AS ONE, am reușit să realizăm tot ceea ce ne-am propus și am contribuit la atingerea unui scop mai mare.

 

Așa că vă rugăm ca și de această dată să ne implicăm și să arătăm cât de importantă este uniunea, în special în lupta împotriva cancerului de sân.