Asociatia Zambetul Evei

Asociatia Zambetul Evei

Eva zambeste!

Status: Inchis

Cu totii ne dorim sa o vedem iar mergand, razand! Dar are nevoie urgenta de un transplant renal si de continuare a terapiilor de recuperare neuro-motorie.

[ Show more ]

34,456 RON

Sumă:

27

Galantomi:

189

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Eva a o fost un copil sanatos, cu o dezvoltare normala pana la varsta de un an. Povestea detaliata http://zambetulevei.ro

La trei ani dupa diagnosticare a inceput sa rosteasca iar silabe si cuvinte (nu clar, dar poate fi inteleasa daca o asculti atent). 

A avut etape in care a progresat bine si frumos. Au fost momente in care luni de recuperare s-au dus intr-o seara ( cand a facut pareza faciala in decembrie 2019).

Merge zilnic la recuperare (kinetoterapie, masaj, logopedie, terapie ocupationala). Face dializa peritoneala automata (DPA) in fiecare noapte, timp de 13 ore, din decembrie 2017. Anterior DPA a facut dializa peritoneala la interval de 3 ore, timp de 2 luni jumate. 

Banii pe care incercam sa ii strangem ii folosim la plata terapiilor, a alimentelor speciale, consumabile pentru igiena si tratamente, combustibil pentru deplasari acasa - terapii si control la Fundeni-dializa pediatrica.

Cheltuielile aproximative sunt: 450 lei - 10 sedinte kineto; 500 lei - 10 sedinte de logopedie; 400 lei - alimente speciale; 500 lei - consumabile igiena si tratament (seringi, comprese sterile, dezinfectant, medicamente ce nu sunt compensate sau gratuite); 700 lei - combustibil 

In ceea ce priveste transplantul, va fi nevoie sa ne mutam pentru cateva luni - un an. La Roma, chiria poate ajunge si la 1500 eur/luna intr-o zona apropiata spitalului. Eva, asa cum este acum, are nevoie de doi adulti langa ea pentru mese, igiena corporala, dializa peritoneala. Iar David, fratiorul Evei, nu poate fi lasat acasa si nici noi nu am putea sta fara el o perioada atat de mare. Pentru Transplant inca asteptam raspuns din partea spitalului, pandemia ne tine in tara.