Asociatia Aura Ion

Asociatia Aura Ion

Cadoul cu Zâmbete -Ediția a VII-a de Crăciun

Status: Fundraising

Asociația "Aura Ion" vă invită să faceți parte din echipa de spiriduși care ajută copii mai puțin privilegiați Crăciunul acesta.    

[ Show more ]

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În 2015 am demarat primul proiect “shoebox appeal”, în cadrul căruia am ajutat peste 200 de copii. Anul acest ne dorim să lansăm aceiași campanie, dar pentru mult mai mulți copii, astfel, cu ajutorul dumneavoastră, ne dorim să ajungem la peste 500 de copii. 

Pentru noi, membrii Asociației “Aura Ion”, este o deosebită plăcere să aducem bucurie, să transmitem emoția, semnificația și spiritul Crăciunului copiilor care trăiesc în sărăcie extremă și care suferă de excluziune socială.

Prin intermediul acestui proiect am adus bucurie pentru aproximativ 5000 de copii în ultimii 7 ani. Anul acesta, misiunea noastră este să continuam să aducem zâmbete de Crăciun copiilor din satele defavorizate, oferindu-le 500 de cadouri. Copiii aflati in situatii de risc provin din județele: Teleorman, Prahova, Giurgiu și Ilfov.

Alături de alți parteneri, colaboratori și voluntari contribuim la susținerea unei cauze sociale care oferă oportunități egale de dezvoltare, depunând eforturi constante pentru a reduce riscul de abandon școlar în unele din zonele cele mai defavorizate ale României. 

Cadourile vor conține produse specifice copiilor clasele 0-8: jucării, dulciuri, rechizite, articole vestimentare (șosete, fular, căciulă), produse de igienă personală (periuță de dinți, pastă de dinți, șampon etc.).

Orice contribuție, oricât de mică, poate să ne aducă mai aproape de misiunea noastră. Iar prin mobilizarea comunității, în astfel de proiecte ambițioase, oferim copiilor oportunități la șanse egale de dezvoltare, iar sponsorilor și donatorilor șansa la a face o diferență constructivă în societatea noastră, printr-o alocare corespunzătoare a resurselor disponibile, către cele mai nevoiașe cauze.

Poți fii și tu ambasadorul zâmbetului din cutie!

Donează cadouri sau bănuți și, împreună vom reuși să facem și mai mulți copii fericiți!  

Îți mulțumim că dorești să fii arhitectul educației copiilor si pentru interesul acordat proiectului nostru, ne bucurăm că doresti să participi.  

8267.dbbgtbimg  

Fii arhitectul educație copiilor.  

Voluntar Spiriduș de Birou în cadrul proiectului nostru, ajutându-ne să plănuim suprizele,

Voluntar Spiriduș Zbenguit - în cadrul evenimentelor din luna Decembrie sau Voluntar Spiriduș De Teren, ajutându-ne să colectam darurile Moșului. 

Oricine poate deveni Moș Crăciun pentru un copil mai puțin privilegiat.

Vă  invitam să faceți  parte din acțiune, să fiți in echipa Spiridușilor AAI care si-au propus o campanie dedicată oamenilor de bine, oameni care cred in puterea lui IMPREUNA.   

Ajută-ne să pregătim cadouri personalizate care susțin educația pe termen lung.  

Echipa AAI   #AuraIon #DăruieștePentruEducație #Hope #ArhitecțiiViitorului #ArhitecțiiEducației #ShareTheLove #Crăciun2020 #DoneazăDeCrăciun #AAI #Help #Vision