ASOCIATIA SACHE

ASOCIATIA SACHE

Sache Social hospital

Status: Fundraising

Medicina veterinara trebuie, conform istoricului, sa fie o parte integranta a socialului. Eforturile noastre in ultimii 5 ani au convers toate catre acest principiu. Spitalul va fi un pas important in ceea ce priveste cantitatea si calitatea serviciilor oferite.

O parte fundamentala este cea de training : Acest cadru de invatare profesionala este urmatorul pas in crearea unei comunitati puternice de medici veterinari, implicati si  activi social, care pot genera solutiile necesare atat grupului tinta economic, cat si celui social.

 

[ Show more ]
17.99% Complete

3,598 RON

Sumă:

2

Galantomi:

23

Donații:

20,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Sache infiinteaza un spital veterinar social.

Ne extindem si dorim sa oferim mai multor servicii unui numar mai mare de animalute care au nevoie de ele; In momentuld e fata nu mai facem fata numarului foarte mare de pacienti zilnic, proprietari sau iubitori de animale care fac apel la serviciile noastre. 

Spatiile noastre de gazduire si tratament sunt limitate, dar dorinta noastra de a face bine oriunde putem nu este :)

Asadar, incepem constructia unui spital veterinar de specialitate, care va oferi in plus fata de serviciile actuale : Radiologie, ecografie, anestezie inhalatorie, servicii ATI, etc.:)

In cadrul Spitalului, o parte extrem de importanta este Centrul de Pregatire: un spatiu special destinat sesiunilor de training , atat pentru studenti, prin parteneriatele cu universitati din Romania si Europa, cat si pentru medicii veterinari practicanti care isi doresc sa infiinteze un program de sterilizari gratuite.

Constructia acestui spital va ajuta peste 2000 de animale anual, va efectua peste 12.000 ( target atins in 2020) de sterilizari gratuite, va gazdui si reabilita peste 300 de animalute; 

Partea educationala este cruciala pentru noi, de aceea am decis integrarea in cadrul acestei constructii unei sali de training, specializata preponderent in chirurgie tesuturi moi- sterilizari, metoda keyhole. Aici asteptam studenti, medici care doresc sa se implice in proiectele de sterilziari gratuite .

 

Constructia acestui spital, la rosu, ne va costa 170.000 de euro, asadar va invitam sa ne ajutati sa infaptuim acest proiect:)