Asociația Politeia

Asociația Politeia

Fondul pentru Solidaritate Politeia

Status: Fundraising

Fondul va fi folosit pentru a răspunde nevoilor comunității defavorizate din satul Dârvari cu scopul de a sprijini parcursul școlar al copiilor.

[ Show more ]
13.659444444444% Complete

24,587 RON

Sumă:

4

Galantomi:

155

Donații:

180,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În 2020 am pornit Fondul pentru Solidaritate, prin care ne propunem să adresăm cheltuielile mari dar cu impact mare. Fondul este gândit pentru cheltuielile mari care vin atunci când încerci să oferi condiții mai bune copiilor să învețe acasă.

Pandemia ne-a demonstrat, din nou, cât de importante sunt condițiile de acasă și din familie pentru succesul educațional al copiilor. Prin fond ne asigurăm că în afara orelor de curs, copiii ce provin din familii defavorizate au o șansă mai bună să învețe și să se dezvolte.

Astfel, am sprijinit o familie care a reușit, după 35 de ani, să se branșeze la rețeaua de curent electric. Din același fond am ajutat alte familii să își achiziționeze o mașină de spălat și calorifer electric.

În 2021, am început să renovam două săli din școala nr. 2 din Dârvari unde vom organiza programe de tip afterschool. Am reușit, prin Fond, să completăm suma inițială pentru a putea acoperi și o serie de cheltuieli neprevăzute iniția. 

Ne propunem mai departe să sprijinim și alte familii să se racordeze la curent electric și să își îmbunătățească condițiile în care învață copiii. Totodată, vom continua lucrul cu elevii și la școală, atât cât va permite contextul actual al pandemiei.