A.R.T. Fusion

A.R.T. Fusion

Viitor prin Acțiune

Status: Inchis

Credem în nevoia unei societăți sănătoase cu oameni sănătoși și mediul înconjurător protejat. Vrem să îi pregătim pe cei din jurul nostru pentru asta și am ales să începem cu tinerii și tinerele din țară.

 

 

 

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

49,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Protejarea mediului este una dintre prioritățile noastre; credem că oamenii trebuie să conștientizeze cât de importante sunt acțiunile lor de zi cu zi și ce efect au asupra planetei. Din grijă pentru planetă, am început derularea proiectului „Viitor prin Acțiune”.

Prin acest proiect am pornit la drum pentru a crea o rețea de 46 de profesori/profesoare, lucrători/lucrătoare de tineret cărora le-am ținut traininguri pentru a le împărtăși din cunoștințele noastre cu privire la protecția mediului și comportamente sănătoase de consum. Știați că există 17 obiectivele de dezvoltare durabilă pe care țara noastră și le-a asumat până în 2030?

15 licee din România și Republica Moldova s-au apucat deja de antrenament, dar avem nevoie de ajutorul tău. Mai avem nevoie de 10.000 de euro pentru a duce proiectul la bun sfârșit și pentru ca 1200 de tineri și tinere să participe la ateliere din care să învețe cum pot avea mai multă grijă de ei și de mediul înconjurător.

Din pasiune pentru ecologie am adunat o mână de oameni cu ajutorul cărora vrem să transmitem această pasiune și către tinerii din țară pentru că în ei stă cheia pentru un viitor mai curat și mai sănătos. În urma acestor activități, fiecare grup din fiecare oraș și-a asumat să dezvolte și să implementeze un plan prin care să își ajute școala din care fac parte sau localitatea în care trăiesc pentru a deveni mai verzi

Dacă și tu creziprotecția mediului ar trebui să fie o prioritate pentru sistemul educațional dăruiește-ți ziua sau acceptă provocarea noastră și timp de 14 zile încearcă să începi o viață mai sustenabilă folosind un ghid pe care l-am conceput special pentru a oferi informații simple și alternative sănătoase pentru comportamentele zilnice. 

Ia legătura oricând cu noi prin colega noastră Denise (matudenise27@gmail.com) care se ocupă de inițiativele de strângere de fonduri.