Centrele ROUA

Centrele ROUA

Caravana „Sprijin pentru femei însărcinate și mame”

Status: Inchis

Caravana „Sprijin pentru femei însărcinate și mame” ajută femei din localități în care nu există centre sau rețele locale de sprijin.

Ajutorul pe care îl oferim are trei componente de sprijin: psihologic, educațional și material.

[ Show more ]
5.3846153846154% Complete

700 RON

Sumă:

2

Galantomi:

6

Donații:

13,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ce ne propunem?

Obiective generale:

construim o punte între cei care doresc să ajute și femeile însărcinate și mamele care au nevoie de sprijin; colaborăm cu autoritățile locale și reprezentanții locali (primari, consilieri locali, asistenți sociali, medici, profesori, preoți) pentru a îmbunătăți calitatea vieții femeilor însărcinate și a mamelor.

Obiective specifice:

1. Sprijin material:

sprijinim femeile însărcinate și mamele cu alimente, scutece, haine, produse de îngrijire a copiilor nou-născuți, pătuțuri, cărucioare, alimente, jucării și cărți. O parte dintre acestea provin din donațiile materiale primite la cele două centre ale Asociației pentru sprijinirea femeii și a familiei.

2. Sprijin psiho-emoțional:

oferim consiliere și sprijin emoțional femeilor însărcinate și mamelor din județele menționate;

3. Sprijin pentru informare și educație:

oferim sesiuni de informare și materiale educative despre sarcină, naștere, creșterea și educarea copiilor.

Cum ne organizăm?

identificăm femeile însărcinate și mamele care au nevoie de sprijin, în colaborare cu reprezentanții din comunități, și realizăm liste cu nume, vârste, măsuri etc.; primim donațiile dumneavoastră la Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa” și la Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena”. Cu ajutorul voluntarilor sortăm produsele, le dezinfectăm, le grupăm pe măsuri, grupe de vârstă și nevoi; căutăm psihologi, asistenți sociali sau consilieri voluntari, care să ofere sprijin psiho-emoțional; pregătim sesiunile de informare și materialele educaționale cu ajutorul unor specialiști; formăm voluntari care să susțină sesiunile de consiliere și informare dedicate femeilor însărcinate și mamelor din localitățile în care mergem; o dată pe lună pornim Caravana „Sprijin pentru femei însărcinate și mame” către una sau două destinații. Transportăm produsele, oferim educație, informare și sprijin.