Our Big Day Out

Our Big Day Out

Tabere la Munte pentru copii & tineri din instituții de plasament, cu afecțiuni intelectuale sau locomotorii.

Status: Fundraising

Ne-am propus ca, an de an, minimum 60 de copii si tineri cu dizabilități sau care trăiesc în instituții de plasament să se bucure, timp de 7 zile, de experiența taberelor la munte Our Big CAMPS Out.

[ Show more ]
68.472998137803% Complete

36,770 RON

Sumă:

4

Galantomi:

153

Donații:

53,700 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Alături de o echipă fantastică de ghizi autorizați si de vountarii, taberele Our Big CAMPS Out îi atrag pe copii într-un lanț de activități care îi captivează de dimineața până seara: inițiere în alpinism, tiroliană, cățărare, tras cu arcul, drumeții, orientare turistică, jocuri interactive și de echipă, cursuri de prim ajutor, ateliere de creație și îndemânare, plimbări cu barca, cursuri de olărit, cursuri de santo sau dans, karaoke, focuri de tabără și câte și mai câte.

Prima tabăra de 7 zile la munte, Our Big CAMPS Out a fost organizata în luna august, 2018. De atunci, cu ajutorul voluntarilor și susținătorilor noștri am organizat 29 de tabere și excursii, pentru 642 de copii și tineri din Bucuresti, Brasov, Cluj, Dambovita, Hunedoara,  Ilfov, Prahova, Maramures, Olt, Vaslui.

Alături de ei participa și educatori și asistenți de-ai instituțiilor. Costurile acoperă cazarea, mesele, transportul local, activităţile, taxele și comisioanele bancare, ale Galantom și ale procesatorului de plăti.
Our Big Day Out este un program 100% de voluntariat, astfel că nu exista costuri de organizare. Toate donațiile strânse (minus taxele & comisioane) merg către acoperirea costurilor taberelor.