Organizatia Suedeza

Organizatia Suedeza

O masa calda si sanatoasa!

Status: Finantat

Ajuta-ne sa strangem 10.000 ron pentru a dota si mobila aceasta bucataria, astfel incat sa putem gati o masa calda pentru copii si tinerii cu dizabilitati severe ce vin zilnic la noi in centru.

[ Show more ]

580 RON

Sumă:

2

Galantomi:

5

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Pentru toata lumea este important ca macar o data pe zi sa manance o masa calda si sanatoasa!

Acest lucru este esential pentru copii si tinerii cu dizabilitati severe care vin la noi la centru de zi.

De putina vreme am construit o bucatarie in care ne dorim sa pregatim zilnic pentru copiii  si tinerii care vin la noi la centru de zi o masa calda si sanatoasa.

Momentan aceasta bucatarie nu este mobilata si utilata pentru a putea primi avizele de functionare, ceea ce ne impiedica sa gatim acolo. Acum apelam la o cantina din Bucuresti pentru a oferi masa, insa ne dorim sa pregatim mancarea la noi in bucatarie, sa putem sa gatim cat mai sanatos, mai proaspat si mai diversificat in functie de nevoile lor.

Folosirea propriei noastre bucatarii ne va ajuta sa micsoram si costurile cu mancarea, reusind astfel cu aceste mici economii sa investim in alte programe de stimulare senzoriala, kinetoterapie, logopedie, arta reciclata, modelaj prin care sa ii ajutam pe acesti copii si tineri sa invete lucruri noi si sa aiba o viata mai buna.

Costurile pentru mobilarea si utiliarea acestei bucatarii se ridica la 10.000 ron!

Doneaza pentru a amenaja aceasta bucatarie, astfel incat sa putem oferi zilnic copiilor si tinerilor cu dizabiltiati severe bucuria unei mese calde!