Organizația Națională Cercetașii României

Organizația Națională Cercetașii României

Împreună ducem cercetășia mai departe!

Status: Fundraising

Prin donații ne poți susține activitatea și, astfel, te asociezi cu una dintre cele mai mari mișcări educaționale voluntare din lume și din România, recunoscută la nivel național atât de autoritățile publice naționale, cât și de mediul privat și comunitatea de părinți. Cu sprijinul tău, putem duce mai departe programul educațional cercetășesc în pandemie și dincolo de ea.

[ Show more ]
1.38% Complete

690 RON

Sumă:

1

Galantomi:

9

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Pe perioada pandemiei, majoritatea activităților pe care le organizăm recurent în cadrul cercetășiei au avut nevoie de multă adaptare, de ajustări și schimbări majore.
Activitățile pentru copii s-au mutat online, iar odată cu creșterea numărului de cazuria, nu am mai putut desfășura la fel de multe activități cercetășești. Ceea ce a însemnat un acces redus la educație non-formală pentru copii și tineri, numărul de membership-uri naționale având o scădere de 20%. Aceleași provocări au continuat în 2021.
Cu toate acestea, am reușit să ne mobilizăm și să construim anul acesta cercetășesc în jurul patrulei chiar și mai mult decât am fi făcut-o în mod normal, lucru în echipe mici fiind o caracteristică deja cunoscută a programului educațional cercetășesc. I-am spus anul patrulei și am valorificat punctele noastre foarte astfel încât să putem continua programul educațional și să le oferim copiilor și tinerilor ceea ce aveau nevoie cel mai mult în această perioadă: un mediu sigur, în care să interacționeze, să socializeze, să fie apreciați, să poate face activități în natură.