Bikers for Humanity

Bikers for Humanity

Bikers For Humanity

Status: Inchis

Bikers For Humanity merge mai departe! Nu știm încă unde ne va duce drumul, însă un lucru este clar! Fără voi toți, oamenii de bine, voluntari și nu numai, orice demers ar fi sortit eșecului. 

[ Show more ]
44.5% Complete

4,450 RON

Sumă:

11

Galantomi:

40

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Bikers For Humanity a început în toamna anului 2015. Organizația Habitat for Humanity a invitat atunci diferite personalități publice pentru a se alătura echipelor sale de voluntari, în proiectul Big Build de la Bacău. Printre ei se afla și omul de radio și televiziune Cristian Hrubaru, cunoscut și pentru pasiunea sa legată de motociclete, el fiind foarte activ în comunitatea moto din România (prezentator al întrunirilor, întâlnit deseori la evenimentele caritabile inițiate de motocicliștii români).

Ideea de a aduna laolaltă o mână de motocicliști i-a venit în timp ce punea țiglă pe una din casele ridicate la Big Build 2015.  A fost suficientă o întrebare pe FB, ca mai apoi să strângă 400 de bikeri voluntari din toate colțurile țării,  pentru ceea ce avea să devină prima ediție Bikers For Humanity.

Bikers For Humanity sunteți voi, motocicliști și nu numai! An de an ați dovedit că împreună putem face viața mai bună celor mai puțin  norocoși dintre noi. Ați muncit enorm, ați venit la fiecare ediție încărcați cu haine, rechizite, jucării, mobilier, orice a fost nevoie pentru ca  familii întregi să aibă mai puține lipsuri și mai multă speranță.”

Acesta este începutul unei povești frumoase, cu motocicliști, cu oameni minunați ce au o inimă uriașă.