TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

URGENȚE UMANITARE | RAREȘ-GEORGIAN DRAGOMIR

Status: Fundraising

Rareș-Georgian (data nașterii 20.04.2020) s-a născut orb, cu diagnosticul de OS Cataractă Congenitală și Pseudofachie de CP. Băiețelului i-a fost făcut implant de cristalin la ambii ochi, dar urmează alte intervenții chirurgicale pentru ca el să-și îmbunătățească vederea. Toate operațiile trebuie făcute la timp, pentru a-și produce efectele și îl vor ajuta pe Rareș să vadă în proporție de 50%.

[ Show more ]
30.27% Complete

3,027 RON

Sumă:

13

Galantomi:

24

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Mă numesc Teodor Dragomir, am 29 de ani și sunt din Județul Călărași, iar aceasta este povestea mea.

Din păcate, eu nu sunt apt pentru a munci. În anul 2015 am primit gradul de handicap accentuat pe viață, deoarece sufăr de Cataractă Congenitală, iar angajatorii nu doresc să mă primească în câmpul muncii din cauza problemelor cu vederea. Nu sunt operat și nici nu pot fi operat, iar medicii au avertizat că până la 50 de ani îmi voi pierde complet vederea.

 

Sunt căsătorit și am doi copii minunați: o fetiță de 2 ani și 8 luni, Bianca-Lavinia, care la moment este bolnavă de anemie severă și nu mănâncă nimic în afară de lapte și un băiețel minunat, Rareș-Georgian (data nașterii 20.04.2020), care s-a născut orb, cu diagnosticul de OS Cataractă Congenitală și Pseudofachie de CP, efectuându-se operații curente la ochișori din ajutorul donațiilor oamenilor buni. Băiețelului i-a fost făcut implant de cristalin la ambii ochi, dar urmează alte intervenții chirurgicale pentru ca el să-și îmbunătățească vederea. Toate operațiile trebuie făcute la timp, pentru a-și produce efectele și îl vor ajuta pe Rareș să vadă în proporție de 50%, iar boala astfel nu o să mai avanseze.

 

Până în august 2021 Rareș a suferit 4 intervenții chirurgicale. Vă rugăm din tot sufletul să fiți alături de noi pentru cele care vor urma.

Vă mulțumim!