TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

ZIC (ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CARITĂȚII)

Status: Fundraising

Caritatea ne apropie unii de alții şi ne ajută să trăim mai bine. Anual, la 5 septembrie, este sărbătorită Ziua Internaţională a Carităţii. Este promovat gestul nobil de a oferi sau a dona benevol lucruri și bunuri celor nevoiași sau de a petrece o parte din timpul nostru pentru a-i ajuta pe alții fără a cere recompense.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Caritatea ne apropie unii de alții şi ne ajută să trăim mai bine.

 

Anual, la 5 septembrie, este sărbătorită Ziua Internaţională a Carităţii, o sărbătoare care a fost stabilită cu obiectivul de a sensibiliza şi a mobiliza oameni, ONG-uri şi părţile interesate din întreaga lume pentru a ajuta prin voluntariat şi activităţi filantropice. Este promovat gestul nobil de a oferi sau a dona benevol lucruri și bunuri celor nevoiași sau de a petrece o parte din timpul nostru pentru a-i ajuta pe alții fără a cere recompense.

 

Ziua Internațională a Carității a fost celebrată pentru prima dată la nivel mondial în 2013, data de 5 septembrie fiind aleasă pentru a comemora trecerea în nefiinţă a Maicii Tereza.

 

În intervalul 28 august – 5 septembrie te invităm la gesturi simple de ajutor: oferă hrană unui bătrân, ajută cu rechizite un copil, citește cuiva o poveste, dă un telefon să mulțumești sau să ceri iertare pentru ceva ce nu ai făcut tocmai bine, oferă un buchețel de flori, trimite un bilet de încurajare unei persoane descurajate...

“Oricine poate face ceva mic, cu multă dragoste” – Maica Tereza

 

Vom celebra și noi această zi alături de tine și alți oameni de bine.

 

CUM CELEBRĂM ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CARITĂȚII?

▶ donăm pentru o persoană aflată în nevoie: https://tinyurl.com/ZIC-donatii

▶ înscriem pe formularul de ajutor o persoană / familie / comunitate / instituție: https://tinyurl.com/ZIC-inscrieri

▶ facem fapte bune și ducem vestea mai departe