Asociatia GO-AHEAD

Asociatia GO-AHEAD

MyPDP- Ajutorul de Dezvoltare Personala de la Gradinita la Facultate

Status: Fundraising

MyPDP ( My Personal Development Plan ) este prima platforma de Dezvoltare Personala care poate insoti parcursul unui elev de la gradinita la studii universitare, ajutandu-l sa se dezvolte la nivel personal.Aceasta platforma a fost implementata in licee din tara cu rezultate foarte bune si acum dorim sa testam eficienta ei pentru fiecare ciclu de invatamant: prescolar, primar, secundar inferior, secundar superior, universitar prin echipe de Consilieri Scolari.Scopul final este acela de a avea un instrument online adaptat fiecarei varste pentru lucrul in domeniul Dezvoltarii Personale.

Conform cercetărilor realizate in tari care folosesc această procedura de lucru, realizarea si urmarirea unui plan de dezvoltare individuala, a condus la cresterea nivelului de:
-motivare si implicare in randul acestora;
-intelegere a optiunilor pe care le au dupa finalizarea facultatii si importanta obiectivelor pe termen lung;
-constientizare a punctelor forte si slabe;

- interes pentru parcurgerea materiilor care ii ajuta sa-si indeplineasca obiectivele stabilite.
In plus, a fost demonstrat ca persoanele care au stabilite obiective, dar nu in scris (aprox. 13%) castiga in medie de două ori mai mult decat 84% din cei care nu isi stabilesc niciun fel de teluri. Iar persoanele care au obiective clare, scrise (aprox. 3%), castiga in medie de zece ori mai mult decat restul de 97%, luati impreuna. Singura diferenta dintre grupuri consta in claritatea telurilor propuse (Mark McCormack).

 

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

25,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

MyPDP ( My Personal Development Plan) este prima platforma digitala de Dezvoltare Personala care poate insoti parcursul unui elev de la gradinita la studii universitare, ajutandu-l sa se dezvolte la nivel  personal.

Cum ajuta? Poti deveni fundraiser pentru acest proiect!

Te inscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completand acest formular https://forms.gle/U5bDd4PzjxSYmzKJ9  si ne trimiti o poza cu tine pentru pagina de galantom la adresa de e-mail office@go-ahead.com.  Iti vom crea o pagina pe platforma Galantom si tu promovezi pagina in randul  colegilor si prietenilor, care te vor sustine cu donatii online cu cardul!

Pentru detalii si mai multe informatii ne poti contacta la office@go-ahead.ro

Beneficii: incepand cu 2017, unitatile de invatamant au putut accesa fonduri de la Banca Mondiala prin Programul ROSE ( MEN) pentru proiecte din sfera dezvoltarii personale. Astfel MyPDP a fost implementat in 13 licee din tara, iar dupa 4 ani de Program rezultatele globale ale scolilor care au accesat ROSE sunt: promovabilitatea la clasele terminale la final de an scolar a crescut cu 4%, rata de abandon scolar in an terminal a scazut cu 1.2%,  participarea la bacalaureat a elevilor din an terminal a crescut cu 17%, promovabilitatea la bacalaureat a crescut cu 2.9%. Vazand aceste rezultate incurajatoare a celor care au participat la programe de dezvoltare personala dorim sa testam eficienta platformei MyPDP pentru fiecare ciclu de invatamant: prescolar, primar, secundar inferior, secundar superior, superior. Din banii stransi vom organiza echipe de proiect formate din Consilieri Scolari si membrii ai Asociatiei GO-Ahead, care vor lucra cu elevii pe fiecare ciclu de invatamant, urmand ca la final sa facem studii de caz diferentiate in vederea optimizarii platformei MyPDP de Dezvoltare Personala.