Asociația Pacienților cu Boli Cronice "Restart la Viață"

Asociația Pacienților cu Boli Cronice "Restart la Viață"

Reconstrucția mamară - Recapătă-ți feminitatea! 2021

Status: Inchis

Proiectul are ca scop să le redea viața și feminitatea femeilor care au învins diagnosticul de cancer mamar, prin strângerea de fonduri și facilitarea operației de reconstrucție mamară pe care multe paciente nu și-o permit.

 

[ Show more ]
35.9375% Complete

5,750 RON

Sumă:

1

Galantomi:

40

Donații:

16,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Rodica locuiește în Constanța și este mamă a doi copii. În urmă cu doi ani, a fost diagnosticată cu cancer mamar la sânul stâng. După tratamentele de chimioterapie și radioterapie, Rodica a trecut printr-o operație de mastectomie, iar în urma analizelor, rezultatele au arătat că există un risc de recidivă a bolii și la sânul drept. Aceasta are nevoie de o reconstrucție mamară și de o mastectomie profilactică cu reconstrucție, iar astăzi vă prezentăm povestea ei:

“Diagnosticul a fost neașteptat și mi-a schimbat total viața. A fost o perioadă grea din viața mea, care m-a afectat atât fizic, cât și psihic și i-a afectat și pe cei din jurul meu. Cel mic a acceptat foarte greu aceste schimbări, nu putea să înțeleagă ce se întâmplă, de ce îmi cade părul, de ce mă simt slăbită, ce se întâmplă cu mine. Mă bucur însă ca am avut parte de sprijinul și suportul familiei și a celor apropiați, care au fost mereu alături de mine. Totuși, simt ca o parte din mine lipsește. Efectele tratamentului și operația de mastectomie mi-au scăzut încrederea de sine, feminitatea. Cu ocazia operației de reconstrucție, le voi putea redobândi! Doresc să-i mulțumesc din toată inima d-nei dr. Ina Petrescu, doctor în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, pentru implicarea, efortul depus și posibilitatea oferită de a mă opera pro bono. Totodată, doresc să mulțumesc Asociației Restart la Viață pentru inițiativă, ajutor și implicare în strângerea de fonduri. Datorită dumneavoastră voi reuși să mă bucur de viață alături de familie!”

Pentru a îndeplini dorința Rodicăi, strângem fonduri pentru a acoperi costurile necesare pentru materiale, spitalizare și consumabile. Vă invităm să ne susțineți cauza și implicit, pe Rodica! Astfel, ne dorim să îi redăm feminitatea și încrederea în sine, bucuria de a fi femeie! Cu ajutorul dumneavoastră, al dnei Lidia Ceterchi, al dnei doctor Ina Petrescu și al Clinicii Zetta, suntem cu un pas mai aproape de a ne împlini acest vis! Vă mulțumim!