Ajungem Mari

Ajungem Mari

Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați

Status: Fundraising

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

[ Show more ]
45.6395% Complete

91,279 RON

Sumă:

50

Galantomi:

713

Donații:

200,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Fiecare ieșire din centru este o nouă experiență, iar timpul pe care îl petrec voluntarii alături de ei este mult mai apreciat şi mai valoros decât jucăriile şi hainele pe care le primesc drept donații. Fiecare experienţă de acest fel îi ajută pe copiii instituţionalizaţi să se dezvolte armonios şi să prindă aripi.

Voluntarii organizează ieşiri cu copiii la film, la muzee, în diferite spații de joacă, la teatru, în parcuri, la escape room, laser tag, la diferite festivaluri şi evenimente. Aceştia îi însoțesc pe copii şi participă alături de ei la activități, îi încurajează pe tot parcursul desfăşurării acestora, le explică ce au de făcut, discută cu ei despre diverse teme precum prietenie, valori morale, carieră, pasiuni şi emoții. De asemenea, voluntarii le explică și cum trebuie să se comporte și le oferă modele de urmat.

Cu 600 de lei susții un copil să participe timp de 1 an la 12 ieșiri prin care învață, se dezvoltă şi se bucură de experiențe minunate! Costul mediu al unei ieşiri alături de voluntari este de 50 de lei şi include biletele de acces, transportul şi gustările pentru copii şi însoţitori, voluntari şi educatori de la centre.

Fiecare fundraiser îţi poate propune să strângă fondurile necesare pentru unul sau mai mulți copii!

Cum devii fundraiser pentru acest proiect?

Te înscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completând acest formular FORMULAR FUNDRAISER GALATOM – AJUNGEM MARI şi ne trimiţi o poză cu tine pentru pagina de Galantom la adresa de e-mail galantom@ajungemmari.ro. Noi îţi creăm o pagină pe platforma Galantom şi tu promovezi pagina în rândul prietenilor şi colegilor, care te vor susţine cu donaţii online.

Pentru detalii şi mai multe informaţii ne poţi contacta la: galantom@ajungemmari.ro

____________________________________________

Beneficiile proiectului pentru copii și tineri:

- dezvoltă o relație mai apropiată cu voluntarii care le devin prieteni şi modele de urmat, capătă încredere în aceştia şi reuşesc să-şi exprime sentimentele cu mai mare ușurință;

- capătă mai multă încredere în sine și sunt mai deschiși să încerce experiențe noi;

- își dezvoltă abilitățile de socializare, de comunicare și de lucru în echipă; 

- învață cum să se poarte în societate, cum să reacționeze în anumite situații;

- învață să se orienteze în oraș, să folosească mijloacele de transport în comun;

- se dezvoltă și se relaxează în afara centrelor;

- descoperă și devin mai conștienți de lumea din jurul lor.