Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Dăruim ACASĂ unei familii cu 2 copii

Status: Finantat

„Nu vreau să simtă copiii că nu au părinți, că nu-i iubește nimeni.” 

[ Show more ]
82.502222222222% Complete

37,126 RON

Sumă:

11

Galantomi:

158

Donații:

45,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Într-o casă degradată, din Urlați, locuiesc 2 copii alături de părinții lor. Deși foarte veche, această casă este singura soluție a părinților pentru a le oferi celor mici un acoperiș deasupra capului. Au fost primiți aici de proprietar, cu condiția ca în următorii 4 ani să achite suma de 9.000 euro, bani ce ar acoperi doar achiziția casei, nu și renovarea ei.

Părinții provin din familii cu câte 7 frați, marcați de lipsurile pe care le-au avut în copilărie. Lipsuri pe care, prin mari eforturi, încearcă să nu le simtă și cei 2 copii ai lor, fetița de 6 ani și băiețelul care încă nu a împlinit un an. „Am avut multe lipsuri în copilărie și nu vreau să le aibă și copiii mei. Nu vreau să simtă copiii că nu au părinți, că nu-i iubește nimeni.” sunt cuvintele mamei depășită de greutățile prin care a trecut de-a lungul anilor.

Își doresc un loc al lor. Un ACASĂ în care copiii să simtă dragostea și grija pe care le-o poartă. Un loc care să le ofere condiții decente de trai și siguranța că cei mici vor crește mari lângă ei. Împreună cu Omid Ghannadi și echipa pe care o mobilizează ne vom uni forțele și îi vom ajuta să achite suma necesară cumpărării și renovării casei.