ASOCIATIA LIFE CALL

ASOCIATIA LIFE CALL

Sprijină femeile în criză de sarcină și pruncii lor

Status: Fundraising

LifeCall înseamnă o comunitate a vieții – o comunitate de oameni care ne sprijină să fim alături de cât mai multe femei în criză de sarcină.

Vino și tu în comunitate LifeCall!

[ Show more ]
20.396666666667% Complete

6,119 RON

Sumă:

11

Galantomi:

34

Donații:

30,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Zilnic, în România, 153 de femei aleg să nu dea naștere pruncului din pântece. Ajung la acest deznodamânt pentru că partenerul de viață nu le este alaturi, le amenință că le vor părăsi, le bat și le manipuleaza emoțional să facă avort. În alte cazuri, condițiile materiale par a nu le fi favorabile. Ele nu știu că pot primi ajutor specializat - de la consiliere psihologică la suport material. În aceste circumstanțe de viață, femeile se află în criză de sarcină.

Asociația Life Call oferă servicii femeilor însărcinate aflate în situație de criză. Misiunea Life Call este de a oferi consiliere de înaltă calitate și ajutorul material necesar.

Majoritatea femeilor însărcinate care solicită ajutor nu are un venit stabil, un loc de muncă și uneori nici măcar o locuință sigură. Astfel, ele nu sunt autonome și au nevoie, pe lângă consilierea psihologică susținută, și de sprijin financiar temporar.

Fiecare caz necesită o abordare individualizată, în funcție de situația particulară a femeii în nevoie.

Asociația oferă ajutor financiar în timpul sarcinii și până când copilul împlinește 2 ani, vârsta la care copilul poate începe grădinița iar mama se poate angaja.

Fiți alături de noi, sprijiniți VIAȚA!