Plantam fapte bune in Romania

Plantam fapte bune in Romania

Plantam fapte bune in Romania - 2022

Status: Finantat

Unii cred despre noi ca suntem un fenomen in materie de schimbare in bine in randul societatii civile, dat fiind interesul voluntarilor pentru actiunile noastre. Altii apreciaza impactul pe care il avem asupra mediului.

[ Show more ]
18.63% Complete

3,726 RON

Sumă:

4

Galantomi:

32

Donații:

20,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Unii cred despre noi ca suntem un fenomen in materie de schimbare in bine in randul societatii civile, dat fiind interesul voluntarilor pentru actiunile noastre. Altii apreciaza impactul pe care il avem asupra mediului pentru ca schimbam in bine soarta unor comunitati si ne punem amprenta asupra calitatii aerului.

Noi ne mandrim insa cu perseverenta si cu puterea de a ne reinventa, in functie de context. Cu ajutorul voluntarilor si, ulterior, in anii de pandemie, cu ajutorul echipamentelor mecanizate si al zilierilor, am reusit sa plantam 2.525.000 de puieti pe o suprafata de 619 hectare, in localitati din 35 de judete din tara.

Ca sa crestem aceste cifre, avem nevoie de implicarea voastra. Cat si cum vreti sa contribuiti, decideti singuri – noi va spunem ca pentru plantarea si ingrijirea unui puiet, pana la stadiu de masiv, avem nevoie de 15 lei.

Dorintele voastre vor deveni obiectele voastre!