Asociația ONEKIND

Asociația ONEKIND

Fii parte din poveste ! Construiește o casă și un viitor mai bun pentru familia Trofin

Status: Finantat

Familia Trofin inseamna sotii Ana si Petru, 34 si 35 ani si 3 copii de 10, 13 si 16 ani Gabi, Diana si Ionela

[ Show more ]

1,650 RON

Sumă:

1

Galantomi:

2

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Acesta este un apel la solidaritatea umană. Soții TROFIN - Ana (34), Petru (35) - și cei trei copii ai lor - Gabi (10), Diana (13) si Ionela (16) - au nevoie de ajutorul nostru pentru a avea un acoperiș deasupra capului.

Amândoi sunt oameni muncitori, din satul Popricani, la 20 km de Iași. Au venit la oraș pentru studii și au rămas aici după terminarea studiilor, în căutarea unui loc de muncă.

Mama lucrează ca vânzătoare la o alimentară pentru 800 de lei, iar tatăl în constructii, salariul lui fiind asemanator, variabil, însă, în funcție de perioadă, de starea vremii sau chiar de bunavoința patronului.

Deoarece tatal se ocupa acum de constructia casei, venitul lunar al familiei este de doar 800 de lei, salariul mamei.

Situație disperată  - au nevoie de o locuință

Familia nu are o casă a lor și nici bani destui ca să își permită o chirie. Cei 5 au locuit ceva vreme într-o garsonieră mai ieftină, dar cum copiii au crescut și merg la școală, au fost nevoiți să caute un apartament în care să poată locui. Nu iși pot permite decât minimul de conformt. Cu toate astea, ar fi dispuși să locuiască și într-o garsonieră, dar nici un proprietar nu a acceptat să îi primească pe toți 5 într-o singură cameră.

Rude sau alți prieteni care să îi poată ajuta nu s-au găsit. Singura lor șansă a fost un teren primit de la parinți pe care noi, un grup de inițiativă, am început să îi ajutăm să își construiască o casă.

Cine suntem noi și cum vrem să ajutăm?

Dorim să îi ajutăm pe acești oameni. Vrem să aibă o casa, un cămin pentru un trai decent și apelam la ajutorul oricarui suflet altruist.

Orice gest conteaza!

Vă mulțumim!