Asociația Împreună pentru Ștefan și Răzvan

Asociația Împreună pentru Ștefan și Răzvan

Să dăruim voce copiilor cu Autism

Status: Fundraising

  Proiectul vizează strângerea de fonduri pentru susținerea terapiei copiilor cu Autism și ADHD, întârziere în dezvoltare și nonverbali, Ștefan Alexandru și Ionuț Răzvan.

[ Show more ]
1.5036231884058% Complete

830 RON

Sumă:

6

Galantomi:

7

Donații:

55,200 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Autismul este o afecțiune care poate afecta orice copil. Nu exista metode de diagnostic precoce pentru a preveni părinții. Deasemenea, nu exista nici tratament pentru autism. Recuperarea copiilor afectați se face prin terapie, cat mai multe ore de terapie zilnic. Fără vacanțe cum au ceilalți copii. Este o luptă permanentă.

  Stefan Alexandru și Ionuț Răzvan sunt doi copii gemeni de 8 ani care suferă de Autism, ADHD- fiind în continua mișcare, întârziere în dezvoltare si nonverbali. Ei au intoleranță la gluten necesitând alimentație specială și deficit de IgA fiind foarte des răciți și necesitând tratamente îndelungate cu medicație specifică.

   Stefan și Răzvan nu înțeleg in totalitate lumea noastră. Ei nu ne înțeleg pe noi și noi nu îi înțelegem pe ei! Este groaznic de greu! Dar vor sa vorbească, sunt atenți și repetă după terapeuți. Asta ne dă o rază de speranță! 

   Cum s-a schimbat viața părinților lor? "Totul este schimbat. Am renunțat la serviciile noastre și ne-am angajat că asistenți personali ai copiilor noștrii pentru a fi în permanenta cu ei. Vacante nu avem de 8 ani. Nu am mai ieșit cu prietenii, nici nu ne mai sună. Suntem doar noi patru !"   

    Cum singura metodă de recuperare este prin terapie, Asociația Împreună pentru Stefan și Răzvan dorește să strângă fondurile necesare pentru a susține acești copii cu suflete frumoase, la terapie. Astfel vor învăța să vorbească, vor fi mai puțin frustrați și vor scădea tantrumurile, vor înțelege pericolele din jurul lor și vor învăța să socializeze cu ceilalți copii. Costurile terapiei ABA se ridica la suma de 55.200 lei anual, suma imposibil de platit din veniturile familiei.

      Ștefan și Răzvan vor să vorbească!

     Haideți să arătăm că mai există oameni de bine și să-i ajutăm! Pentru ei contează fiecare donație, oricât de mică!

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

1. Persoanele fizice pot dona prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină
sau direct în contul ASOCIATIEI ÎMPREUNĂ PENTRU ȘTEFAN ȘI RĂZVAN deschis la Banca Românească
RO11BRMA0999100091263513

2. Entitatile juridice pot redirectiona parte din impozitul pe profit.
În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea ASOCIATIEI ÎMPREUNĂ PENTRU ȘTEFAN ȘI RĂZVAN un formular de contract de sponsorizare. 

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: madya7@yahoo.com

 

3. Distribuie campania noastră

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

4. Mediatizeaza proiectul

Dacă lucrezi în mass-media poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (acest proiect merită să fie făcut cunoscut cât mai multor persoane).

Persoana de contact:
Racoviță Mădălina
madya7@yahoo.com