Asociația Pastel

Asociația Pastel

La picior spre viitor

Status: Inchis

Ne propunem ca, timp de un an, să procurăm cel puțin o pereche de încălțăminte pentru copii proveniți din comunități rurale defavorizate. Încălțăm România împreună?

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

20,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Imaginea copiilor flămânzi și desculți este una omniprezentă în mass media din România, mai ales începând cu sezonul de toamnă și mult după ce primăvara își intră în drepturi. Știm că nu suntem singurii afectați de situația copiilor care împart o singură pereche de încălțări între ei ca să iasă, pe rând, afară. Normalitatea picioarelor care se simt confortabil și nu mereu înghețate și pline de răni nu este normală pentru toată lumea, iar copiii sunt cel mai des afectați de lipsurile de tot felul.

De aceea venim spre tine cu îndemnul și rugămintea de a dona pentru copiii desculți ai României. Noi ne ocupăm de identificarea comunităților și beneficiarilor și ne asigurăm că încălțămintea va ajunge și va bucura picioare de viitori oameni mari.

Orice contribuție financiară ajută și ajută copiii din comunitățile rurale să se joace și să alerge fără griji. Ne ajuți și tu cu o donație?