Asociaţia Dieta keto medicală

Asociaţia Dieta keto medicală

Budinci care aduc bucurie!

Status: Inchis

Achiziționarea de budinci keto, pentru copiii cu epilepsii rezistente la tratament, care urmează dieta ketogenica ca formă de terapie nutrițională. 

[ Show more ]
81.92% Complete

8,192 RON

Sumă:

1

Galantomi:

64

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Cum se îndulcesc clipele amare 

Eu sunt Rebeca, lumea copiilor ca mine are uneori mai multe vizite la doctor decât ieșiri în parc. Nu știu cum e să te dai în leagăn până sus de tot, dar știu că e bine să am mai puține descărcări pe EEG.

Mami zice că pentru mine fiecare masă e un medicament. De fapt pentru toți copii cu epilepsie rezistentă la tratament e așa. Și mai spune că dieta ketogenică e o șansă pe care am primit-o, un fel de cadou.

M-am obișnuit să mănânc numai anumite alimente și să-mi cântărească mami tot ce-mi pune în farfurie. Nici înțepătura din deget din fiecare seară nu mă mai deranjează. Dacă îmi ies bine corpii cetonici, pot să mănânc câteva grame de măr.

Pentru dieta mea există alimente speciale. Se găsesc greu și nu toți copiii care au nevoie de ele le pot avea. Aș putea să-ți povestesc mai multe, dar o să rămâi cu un gust amar, și nu vreau asta. Vreau doar să mă fac bine.

Nu ți-am spus că în decembrie e ziua mea, e cea mai frumoasă lună a anului, luna cadourilor. M-ajuți să le fac un cadou copiilor ca mine? Vreau să primească ceva dulce din partea mea. O budincă pe care știu că o adoră, dar care ajunge mai rar la ei. Știu că cel mai dulce desert e îmbrățișarea mamei, însă cu siguranță că se vor bucura și de acest mic cadou.

Îți mulțumesc!🙏