Asociatia Zbor de Fluturi

Asociatia Zbor de Fluturi

Copiii cu autism se joacă

Status: Fundraising

Rezultatele terapiei copiilor cu autism sunt legate de nivelul de motivare și implicare activă a acestora. E nevoie de multă joacă și bună-dispoziție pentru a le menține atenția și motivația

[ Show more ]
100% Complete

2,039 RON

Sumă:

1

Galantomi:

21

Donații:

1,500 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

La Centrul Zbor de Fluturi vin 36 de copii cu autism cu vârste cuprinse intre 2 și 14 ani. Fiecare copil lucrează individual cu un terapeut, care urmărește să atingă abilitățile cognitive, comportamentale și sociale, potrivite vârstei copilului. Cheia succesului stă în motivarea copilului, care vine prin conectare și joacă. Este necesară schimbarea materialelor, jucăriilor și activităților în mod regulat pentru a menține atenția și motivația copilului.

De aceea la început de an, ne dorim să aducem în centrul Zbor de Fluturi jocuri și jucării noi. Am ales jocuri diverse potrivite pentru fiecare copil din centru. Sunt selecționate atent de către terapeuții noștri pentru a aduce bucurie și a motiva copii să interacționeze între ei.

Pe lista noastră de jocuri avem: jucării senzoriale, jocuri cauză-efect, jocuri de grup, jocuri pentru dezvoltare motricității și îndemânării,  jocuri de rol.