Asociația Pastel

Asociația Pastel

Dragă eu

Status: Inchis

Scop proiect- Ghidarea adolescenților spre o mai bună înțelegere a lumii, dar și a propriei persoane, prin organizarea de workshop-uri conduse de psihoterapeuți cu experiență, în cadrul liceelor din București.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

5,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Adolescenții. Tinerii aflați la vârsta vulnerabilității, a neîncrederii și a debusolării. Tinerii în formare, ce încep să își contureze personalitatea și caracterul ce vor dăinui toată viața. Cei ce trăiesc toate evenimentele la intensitate maximă, profund influențabili și sensibili la factorii externi. Cei ce manifestă un raport dezechilibrat între percepție și realitate, având la bază o emotivitate sporită.

Statisticile amplifică nevoia acestei îndrumări și ilustrează conflictul interior al adolescenților într-o manieră alarmantă: la nivel mondial, 7 din 10 tineri cred că nu sunt suficient de buni. Aproximativ 20% dintre adolescenți vor experimenta depresia înainte de a ajunge la maturitate. În rândul elevilor de liceu, 44% dintre fete și 15% dintre băieți încearcă să piardă în greutate.

Având în vedere aceste lucruri, ne dorim să oferim adolescenților din România, cu ajutorul specialiștilor, intrumentele necesare pentru a cerne cumulul de emoții, de gânduri și trăiri, iminente schimbărilor fiziologice și psihologice prin care trec, pentru a le facilita călătoria spre autocunoaștere.

Oferă generației de tineri suportul de care și tu ai fi avut nevoie în etapa adolescenței. Alături de tine, creștem tinerii de azi, ce își caută ezitanți vocea și forța interioară, în oamenii puternici de mâine!  Ne ajuți și tu cu o donație?