Asociatia Club Sportiv Sport and Friends

Asociatia Club Sportiv Sport and Friends

Score for Life

Status: Inchis

In noaptea de 15 spre 16 noiembrie, lumea handbalului a suferit o lovitura cumplita si o pierdere absurda. Microbuzul cu care echipa Clubului Sportiv Universitar Targoviste se intorcea de la un meci a fost implicat intr-un grav accident rutier ce a rapit viata a trei jucatori: Daniel Manda (25 de ani), Daniel Bârloagă (20 de ani) si Robert Bucă (19 ani).
Antrenorul Aurel Iancu are fisura craniana. Alți zece pasageri au fost raniti.
Implica-te alaturi de noi, facand o donatie sau devenind fundraiser.

[ Show more ]

2,400 RON

Sumă:

5

Galantomi:

28

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

In noaptea de 15 spre 16 noiembrie, lumea handbalului a suferit o lovitura cumplita si o pierdere absurda. Microbuzul cu care echipa Clubului Sportiv Universitar Targoviste se intorcea de la un meci a fost implicat intr-un grav accident rutier care a rapit viata a trei jucatori: Daniel Manda (25 de ani), Daniel Bârloagă (20 de ani) si Robert Bucă (19 ani).
Antrenorul Aurel Iancu are fisura craniana, fiind internat la spitalul Pantelimon. Alți zece pasageri au fost raniti.
Implica-te alaturi de noi, facand o donatie sau devenind fundraiser.

Pentru ca suntem handbalisti si impartasim aceeasi pasiune, dar mai ales pentru ca suntem oameni, ne propunem sa oferim sprijin familiilor jucatorilor decedati duminica, Daniel Manda (25 de ani), Daniel Bârloagă (20 de ani) si Robert Bucă (19 ani), cat si antrenorului Aurel Iancu, colegilor de echipa, pe care ii astepta un drum lung catre o recuperare completa.

Ne-am propus sa strangem cel putin 1000 de lei pentru fiecare dintre victimele accidentului de duminica de pe E85. Pentru cei decedati, sprijinul va fi oferit familiei, sub forma de donatie. Pentru cei spitalizati, vom aloca sumele, in functie de necesitati, pentru interventii medicale. Sumele ramase vor fi utilizate pentru a acoperi costul tratamentelor si procedurilor de recuperare sportiva, la clinici de specialitate. Fondurile vor ajunge in conturile Asociatiei Club Sportiv Sport and Friends, de unde ii vom redirectiona in mod transparent catre beneficiari, respectiv spitale. 
Impreuna, putem demonstra ca fair play-ul si solidaritatea traverseaza barierele arenei sportive si pot alina o durere nedreapta si salva vieti tinere!

Mai multe informatii aici.
Credit foto: Victor Eugen Mihai, via http://sport.bacaul.ro si http://www.mediafax.ro