Asociația Dog Assist

Asociația Dog Assist

Sustine programele Dog Assist

Status: Fundraising

Cainii nostri de terapie si alpacalele noastre de terapie intra pe programe terapeutice, educative, programe de cercetare, activitati asistate de animale, dar si programe de formare alaturi de psihologi si kinetoterapeuti motivandu-ne beneficiarii spre progres.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

La Dog Assist promovam respectul, compasiunea si empatia pentru toate fiintele vii, integrand pozitiv animalele in viata comunitatii. Luptam cu mentalitati invechite punandu-ne in slujba bunastarii oamenilor dar si a animalelor

Cainii nostri de terapie in primul rand, dar incepand cu 2022 si alpacalele noastre de terapie intra pe programe terapeutice, educative, programe de cercetare, activitati asistate de animale, dar si programe de formare alaturi de psihologi si kinetoterapeuti motivandu-ne beneficiarii spre progres.

Avem singurii caini din tara ce au trecut de comisia de etica si au lucrat in spitale la noi in tara, am lansat mai multe programe in domeniul interactiunii om-animal in premiera la noi in tara. Alaturi de terapeutii nostri cu codita suntem prezenti in comunitate, oferim programe de terapie celor aflati in dificultate, dar si programe educative pentru ca stim ca schimbarile profunde au la baza educatia.

Astfel, la Prietenii cartilor - Reading for dogs ii incurajam pe copii sa citeasca intr-un mediu securizant. La Keep Calm With Dogs ii ajutam pe studenti si pe angajatii companiilor sa se relaxeze si sa comunice mai bine, La Atelierele Naturii cu ajutorul blanosilor si cu metode AGILE implementam programe educative de Humane Education. Prin programul Copiii iubesc animalele vizitam mai mult de 1500 de elevi de gradinita si scoala invatandu-i despre interactiunile pozitive cu aanimalele, nutritie dar si detinerea lor responsabila. Avem nenumarate workshopuri pentru parinti si apartinatori de animale de companie pentru a-i ajuta sa depaseasca provocarile din viata de zi cu zi. 

Suntem dedicati celor ce au nevoie de suport cat si prietenilor necuvantatori care au nevoie sa fim vocea lor militand pentru bunastarea acestra.

Credem ca legatura om-animal este una unica cu valente terapeutice, o legatura ce ofera dragoste si sprijin neconditinat.