Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

O tabara poate deschide usa spre o alta viata

Status: Fundraising

De ziua mea imi doresc sa trimit min 10 copii sarmani intr-o tabara!

[ Show more ]
80.85% Complete

4,851 RON

Sumă:

2

Galantomi:

22

Donații:

6,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Sunt prea multi copii in jurul meu pe care parintii nu au absolut nici o sansa sa ii duca vreodata sa vada marea sau muntele...

Sunt aproape de mine, ii cunosc, ii iubesc si vad cat de important este pentru ei sa vada si sa inteleaga ca lumea are si alte culori. Ca exista locuri in care e frumos, e bine, e cald, e curat, au de mancare, si singura lor grija e sa se joace in siguranta cu alti copii. Nu trebuie nici sa aiba grija fratilor mai mici (chiar daca nici ei nu au mai mult de 10-11 ani), nici sa le pregateasca masa , si nici sa se ascunda prin vecini atunci cand incepe un scandal in casa.

Pentru ca atunci cand vad si alte fete ale lumii in care traiesc, mai frumoase, ei incep sa creada ca sunt cu adevarat fiinte care conteza, care pot face ceva in aceasta lume si ca intr-o zi vor putea si ei sa isi trimita copiii intr-o tabara! :)

Asa incat imi doresc mult ca de ziua mea sa pot strange bani sa trimit macar 10 copii intr-o tabara de 4-5 zile. Centrul din Corbeanca are 42 de copii din familii cu mari greutati, asa incat orice se strange peste cei 5000 de lei sunt mai mult decat bineveniti.

Asa incat sper sa nu fiu nevoita sa aleg pe care din cei 42 o sa ii trimit in tabara... :)