ASOCIATIA ON EDUCATION-DESPRE EDUCATIE-CASA CURCUBEU

ASOCIATIA ON EDUCATION-DESPRE EDUCATIE-CASA CURCUBEU

Centrul educational On Education-Casa Curcubeu, Maia

Status: Fundraising

"Educatia ta aduce schimbarea in lume" 

Va invitam sa luati parte la schimbarea educatiei rurale prin implicarea in campania de strangere de fonduri pentru terminarea amenajarii centrului educational On Education-Casa Curcubeu, din comuna Maia, Ialomita.

[ Show more ]
6.3333333333333% Complete

380 RON

Sumă:

2

Galantomi:

5

Donații:

6,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Acum un an ne-am mutat din Bucuresti in comuna Maia, judetul Ialomita, situat la 60 de kilometri de Bucuresti.

Ne-am dorit sa gasim un loc linistit, cu aer curat, multa verdeata, unde sa organizam activitati educationale.

Am gasit acest loc minunat, foarte putin cunoscut, cu toate ca a fost locul unde si-a avut resedinta primul prim ministru al Romaniei, Barbu Catargiu si unde odinioara veneau oameni importanti din toata lumea sa il viziteze la conac.

Conacul nu mai exista astazi. Nici institutul de fete pe care il infiintase familia Catargiu. A mai ramas o mica bisericuta ce sta sa cada si ea.

Cand am venit aici nu stiam nici noi toate aceste lucruri dar ne-am indragostit de zona.

Locul unde vom face centru educational se afla pe malul lacului si are o priveliste foarte frumoasa.

Am renovat din fonduri proprii o parte din proprietate si mai avem nevoie de cateva amenajari pentru a putea da drumul activitatilor.

Am amenajat camera pentru cursuri si ateliere, camera pentru biblioteca si spatiul de jocuri educative, o mica bucatarie in care sa gatim bunatati cand ne intalnim si mai avem nevoie sa amenajam baia si terasa de unde sa admiram lacul impreuna.

Ne-ar ajuta sa achizitionam si un videoproiector pe care sa il folosim in activitatile noastre educationale.

Ne dorim sa organizam cursuri pentru copiii din zona, ateliere de lucru, sa le oferim posibilitatea de a se dezvolta asa cum o fac si copiii din zone mai dezvoltate. Copiii de aici nu au o librarie, biblioteca sau activitati extrascolare.

De asemenea, ne dorim sa organizam activitati si pentru cei care isi doresc sa ne viziteze din Bucuresti si sa se bucure de relaxare si aer curat.

Avem 18 pisicute si 6 caini care ii asteapta pe toti la mangaieri si afectiune, avem un lac cu o priveliste minunata, aer curat, liniste si un cer plin de mii de stele, avem mancare sanatoasa, crescuta in gradina, fara chimicale, avem prajituri delicioase, veselie, optimism, si va asteptam pe toti cu drag la Casa Curcubeu din Maia