Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ

Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ

Dăruiește pentru Ana

Status: Fundraising

Ana, la doar 12 anișori, luptă pentru viață, nu de azi, nu de ieri, ci de peste un an de zile pentru a face să dispară din căpșorul ei atât de înfricoșătorul balaur numit cancer. 

[ Show more ]
93.29% Complete

27,987 RON

Sumă:

1

Galantomi:

248

Donații:

30,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Scut pentru Ana

Micuța Ana, la doar 12 anișori luptă cu toată ființa ei pentru viață, nu de azi, nu de ieri, ci de peste 1 an de zile. De un an de zile nu a mai ieșit din casă, nu s-a mai dat jos din pat. 

Bătălii intense, operații, tratamente peste tratamente pentru a face să dispară din căpșorul ei atât de temutul și înfricoșătorul balaur numit cancer. 

In mai, anul trecut, medicii au spus că nu se mai poate face nimic pentru Anuca, nu-și va mai reveni din comă, lupta este pierdută. Părinții Anei nu au vrut să renunțe, noi, nici atât. I-am montat Anei o unitate de terapie intensivă acasă, ne străduim să-i asigurăm consumabilele necesare lună de lună, iar Ana simte iubirea din jurul ei si face tot ce poate ea, iar azi face progrese spre bine, este din ce în ce mai bine.

Însă lupta asta are costuri imense pentru părinții ei, imposibil de acoperit pe un termen atât de lung. Doar medicamentele Anei au un cost între 3.000-5.000 euro lunar.

În lupta Anei și a părinților ei, mă regăsesc total, pas cu pas, parcă e trasă la indigo bătălia dusă de mine alături de Marinuș.

Așa că, vă implor, haideți să facem scut în jurul Anei, picătură cu picătură să- i asigurăm Anei tot tratamentul necesar pentru 2,3,5 luni.

Alergăm, urcăm munți, facem clătite, dăruim tablouri, facem orice, doar să reușim că împreună, să-i dăruim Anei șansa la viață.

Dăruim din puținul nostru, ne îndrumăm prietenii să o facă și ei, distribuim link-ul, ne mobilizăm cu toții și, cu siguranță, împreună vom reuși.

 

Vă mulțumesc și vă aștept alături de noi.

Mirel Dolofan, Asociația Marinuș Gălbenuș