AUTISM ROMANIA-Asociația Părinților Copiilor cu Autism

AUTISM ROMANIA-Asociația Părinților Copiilor cu Autism

Cafeneaua A

Status: Fundraising

Dezvoltăm un program pentru adolescenți și tineri autiști, prin care oferim oportunități de socializare, dezvoltare personală și sprijin pentru tineri să devină o VOCE pentru nevoile și drepturile lor. 

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

40,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Bullyingul, izolarea și marginalizarea adolescenților și tinerilor autiști, fie că sunt elevi, studenți, absolvenți,  lasă urme adânci în sufletele acestora, dar și în ale părinților lor.  Autoizolare, neîncredere în sine, în potențialul lor, anxietate, depresie, stres posttraumatic, tulburări comportamentale, psihice..

Cafeneaua A este în primul rând un loc de întâlnire cu tineri care au trecut sau trec prin aceleași experiențe, oameni care îi înțeleg, nu îi resping, îi sprijină. Se sprijină reciproc, socializează. Este și un loc de învățare, dezvoltare personală, inclusiv învățare despre cine sunt, nevoile, drepturile lor, despre cum să le afle, afirme, promoveze.

Organizam diferite alteliere și Cluburi, în care tinerii cu aceleași interese si preocupări să își poată dezvolta aceste interese, abilități, învăța de la ceilalți participanți, dar și socializa.

Cafeneaua este un loc -pansament peste durerea cauzată de excludere, izolare, adesea lipsa de speranță pentru tinerii autiști și pentru părinți. 

Loc în care voluntarii ajută, pot deveni prieteni, mentori ai tinerilor autiști.

Fii alături de noi, sprijină și tu acest program să prindă rădăcini, să se dezvolte și să devină model sau inspirație pentru alții. 

Mulțumim!