FUNDAȚIA ZURLI

FUNDAȚIA ZURLI

Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule

Status: Fundraising

Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule, o companie care își propune să creeze un program dedicat copiilor internați în secțiile de oncopediatrie cu scopul de a le reda puterea în lupta cu cancerul

 

[ Show more ]
3.4226% Complete

17,113 RON

Sumă:

3

Galantomi:

100

Donații:

500,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Fundația Zurli și-au propus să construiască un program prin care, în fiecare zi, copiii din aceste secții să aibă parte de mesaje de iubire - de o surpriză care să le crească speranța de viață.

Împreună cu animatorii prieteni din România, cu toate persoanele publice, artiștii și sponsorii care au ceva de dăruit, vrem să aducem veselia în sectiile de oncopediatrie din România în fiecare zi.

”În fiecare zi, copii vor avea parte de o surpriză pregătită de noi, ca să aibă astfel un motiv să aștepte cu nerăbdare ziua de mâine și să se gândească: “Oare mâine ce mesaje de iubire primim? Astăzi cine vine la noi?”. Într-o zi o să vină un clovn, într-o zi un magician, într-o altă zi un actor care le citește o poveste, în alte zile creăm happening-uri sau le trimitem cadouri. 

Noi facem asta de câteva ori pe an, dar ce am înțeles eu de foarte mult timp: cancerul se trăiește în fiecare zi în secțiile de oncopediatrie, nu doar de Paște, de Crăciun, de 8 martie și de 1 Iunie. Împreună facem Roata Binelui să se învârtă!” - Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli.

Pentru mii de copii din România, salonul de spital este ACASĂ. Pentru sute de alți copii diagnosticați anual cu cancer, patul de spital devine noul ACASĂ, iar pentru părinții lor ACASĂ se transformă în scaunul de la căpătâiul copiilor, un purgatoriu continuu în care se afundă zi de zi, lipsiți de susținere, speranță, de o vorbă bună ori de încurajare.

Fundația Zurli are misiunea să-i facă pe Copiii cu Branule să se simtă ACASĂ oriunde ar fi.

CUM NE POȚI SUSȚINE

 

✅ DONEAZĂ 2 euro lunar prin SMS la 8845 cu textul ACASA

✅ DONEAZĂ  prin CARD BANCAR dpe site-ul fundației - https://fundatiazurli.ro/doneaza

✅ DONEAZĂ direct în contul fundației, prin TRANSFER BANCAR, folosind datele de mai jos:

Benficiar: Fundatia Zurli

❇️Cont LEI: RO70INGB0000999906701090

❇️Cont EURO: RO67INGB0000999910896976

Banca – ING Bank. Detalii tranzacție: Campanie Mesaje de Iubire

✅ DONEAZĂ prin PAYPAL la adresa de e-mail ➡️ ➡️ fundatia@zurli.ro, detalii tranzacție Campanie Mesaje de Iubire

 

✅ DONAȚII FIRME ➡️ ➡️  Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta, te rugăm să ne scrii pe email la fundatia@zurli.ro datele companiei.