Asociatia Împreună pentru Bubu

Asociatia Împreună pentru Bubu

Ajungem in Polonia pentru Amelia

Status: Inchis

Ajungem in Polonia, la RallyPoland , Central European CUP, unde reprezentatii nostri sunt mesagerii care au fost alaturi de noi inca de la inceput.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

1,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ajungem in Polonia, la RallyPoland , Central European CUP, unde reprezentatii nostri sunt mesagerii care au fost alaturi de noi inca de la inceput. Doamna Setyar si Setyar Cristian Alexandru, mama si fiul la un raliu in Polonia vor sa ne duca cu ei pana acolo, astfel sprijinind cazurile noastre.

Vor dedica acesti km-i  pentru Amelia, fetita noastra din asociatie care are nevoie de peste 2 milioane de euro, ca sa primeasca tratamentul salvator.

V-om pune la vanzare 50 de km-i , un raliu memorabil in Polonia. Si iata asa ajungem din Romania in Polonia.

Am decis sa dedicam acesti km-i fetitei , Amelia pentru ca are nevoie de atat de multi bani pentru viata ei. Imi doresc sa vindem acesti km si sa impartim ajutorul primit, astfel ii sprijinim si pe ei si pe Amelia.

Dragilor , 1 km= 20lei , 10lei vor merge catre familia Setyar ca si sprijin pentru cheltuieli  si 10lei catre Amelia.

Amelia, in varsta 1 an si 5  luni, suferă de Atrofie musculară spinală tipul 1( SMA1), forma cea mai grava, o boală genetică rară care îi atrofiază toți mușchii corpului și o lasă fără puteri.

Tratamentul care înlocuiește gena defectă, astfel incat fetita sa poata avea o viata normala și care poarta denumirea de Zolgensma, costă 2.1 milioane Euro.

Este cel mai scump tratament genetic din lume la momentul actual.

Fetita  a avut o evolutie normala dupa nastere insa de la varsta de 2 luni a devenit hipotona, ne mai putand sa-si miste manutele si piciorusele la fel ca inainte.

Medicii zic că mușchii ei vor fi din ce în ce mai slăbiți până când nu va mai putea nici respira și cel mai probabil va urca la cer în primii ani de viață, daca nu primeste tratamentul acesta.

Avem nevoie de fiecare dintre voi , sa cumparati 1 km , 2km, 10km ….haideti sa ii vindem pe toti sa ii ajutam pe acesti eroi.

Calcul: 50km X 20 lei= 1000lei  , de aici 500vor merge catre raliu si 500lei catre Amelia.

Va atasez link-ul pentru a putea cumpara km-i , iar dupa finalizarea donatiei veti primi o surpriza pe email, de aceea va rog sa verificati si in SPAM email-ul de la noi.

LINK donatii pentru km-i:

https://impreunapentrububu.ro/cumpara-km/?mesager=13670

Impreuna facem minuni si ajungem in Polonia , New York si cine stie unde mai putem ajunge!