Vatra cu Idei

Vatra cu Idei

Adoptă un... Pădurici!

Status: Fundraising

Campania ”Adoptă un Pădurici” se realizează pentru completarea sumei necesare la organizarea ”Școlii de vară pentru adolescenți de la țară”. Pădurici este o păpușă croșetată manual, chiar în comunitatea locală.

[ Show more ]
40.625% Complete

3,250 RON

Sumă:

1

Galantomi:

16

Donații:

8,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

 

Asociația VATRA CU IDEI, din comuna Nicolae Bălcescu, județul Vâlcea, ajută tinerii din mediul rural să se informeze, să se descopere, să se dezvolte și să se conecteze la viața comunității lor prin participarea la proiecte educaționale.

Anul acesta se împlinesc 10 ani de implicare în comunitatea rurală de tineri. Pentru aceștia, în urma unor proiecte, Vatra cu idei a dezvoltat  un spațiu non-formal pentru activități educaționale, de conectare cu natura, de terapie silvică, relaxare și evenimente outdoor. Pentru că educatia în pădure contribuie la dezvoltarea unei relații apropiate cu aceasta, fiind o adevărată ”sala de clasă”, cu lumină naturală, fără pereți, cu muzica păsărelelor și frunzelor copacilor, unde oportunitățile de învățare sunt create de elemente naturale. Astfel, copii vor respecta și ocroti natura pentru că vor iubi ceea ce cunosc!

Și pentru ca ”lecțiile” lor să fie și mai captivante, s-a născut Pădurici, care-i însoțește pe copii în pădure, vorbindu-le pe înțelesul lor. Dar un singur Pădurici nu a fost de ajuns, așa că au apărut mai mulți… Croșetați manual, chiar în comunitatea locală, puii lui Pădurici sunt gata să ajungă în cele mai îndepărtate colțuri ale țării, să bucure și alți copii.

El va ajunge într-o cutie-cadou, alături de o farfurie personalizată, din ceramică, realizată la Horezul Vâlcii. Iar donația dumneavoastră – 400 RON - va ajuta ca un tânăr de la țară, elev în clasa a IX-a, să participe în tabăra  ”Școala de vară pentru adolescenți de la țară”, de la Voineasa, din luna august.