Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

Jucării de suflet - O jucărie de suflet pentru fiecare copil grav bolnav

Status: Fundraising

"Jucării de suflet" este o ințiativă a Asociației Magic pentru a asigura o jucărie de suflet fiecărui copil bolnav aflat pe secțiile de oncopediatre. 

 

 

[ Show more ]
12.26% Complete

3,065 RON

Sumă:

12

Galantomi:

34

Donații:

25,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Păturica Pica, suzeta Tuca, ursulețul Nani, broscoiul Oacky, elefănțelul Dumbo, iepurica Violeta, cățelușul Titirică ... Zița- oița, păpușica Roz ... 

Că e o jucărie de pluș, o păturică, o suzetă, a existat, de când lumea, câte una de neuitat în viața fiecărui copil - din fragedă pruncie, până târziu, în preadolescență, apoi, este pusă la păstrare, în sertărașul sufletului, alături de cele mai tandre amintiri ale copilăriei.

Este primul prieten, jucăria-talisman care însoțește copilul peste tot și mai ales când îi este greu – adoarme cu ea, o ia la grădiniță și în vacanțe, o ține strâns la piept când merge la doctor, pentru vaccinuri și analize de rutină sau pentru internări și tratamente grele (inclusiv chimioterapie/ radioterapie), nu o lasă în urmă nici chiar când fuge din calea războiului. Este parte din familie.

Am împărțit, de-a lungul timpului, sute de ursuleți Iubire, Curaj și Speranță – ursuleții magici pe care îi dăruim copiilor internați pe secțiile de oncopediatrie. Mulți dintre ei au devenit jucăria de suflet, ”aleasa”.  Din păcate, nu reușim să ținem pasul cu numărul de internări noi. Boala nu ia pauze, nu, nici măcar la copii, secțiile de oncopediatrie sunt mereu pline.

Așadar, haideți, împreună să mărim gașca de prieteni a copiilor grav bolnavi aflați pe secțiile de oncopediatrie! Toate fondurile stranse se vor transforma în jucării de suflet pentru micuții cu diagnostice oncologice. Multe dintre ele vor alina dureri și spaime, vor șterge lacrimi și vor desena zâmbete pe chipurile copiilor magici. Vor deveni ”jucăria de neuitat”, despre care copiii de azi vor povesti cândva copiilor lor.