Autism Voice

Autism Voice

Hai sa rescriem deznodamantul povestii impreuna! ~ 2017

Status: Finantat

170 copii sunt integrați în programe de terapie, în cele 2 centre ATCA. 15 dintre aceștia sunt copii orfani sau proveniți din familii nevoiașe. 

[ Show more ]

30,940 RON

Sumă:

1

Galantomi:

342

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ți-ai imaginat vreodată că poți schimba vieți? Te-ai gândit cum ar fi să fii TU cel care își pune amprenta asupra unui destin? Îți dorești să lași o urmă valoroasă de moralitate în această lume?

Dacă ai răspuns afirmativ, avem nevoie de tine

139 copii sunt integrați în programe de terapie, în cele 2 centre ATCA. 15 dintre aceștia sunt copii orfani sau proveniți din familii nevoiașe. Pentru ei, ATCA strânge fondurile necesare pentru a putea asigura, pe termen lung, terapia salvatoare. Ajută-ne să facem minuni!

Terapia ABA este esențială pentru un copil cu autism. Îl învață să cunoască lumea, să relaționeze și să se dezvolte.Te-ai întrebat până acum cum funcționează terapia 1-la-1 în centrele ATCA?

Primul pas este cel mai important! Ne cunoaștem, apoi formăm o echipă care să asigure copilului cea mai potrivită intervenție. 

Poți afla de pe site-ul nostru care sunt pașii următori, cât durează programul de terapie și ce materiale folosim în Centrele ATCA: http://atca.ro/terapie/

https://www.youtube.com/watch?v=DiIQoLQ6ea4