Fight for Life Charity

Fight for Life Charity

Construim viitor

Status: Finantat

Ce-ar fi daca am reusi impreuna sa construim o casuta? O casa mica, dar adevarata pentru David, Cristi, Edi, Gheorge, Cristina, Maria si Mihaita? Sapte copii saraci lipiti pamantului de langa Crevedia. Casa in care locuiau a ars din temelii si au ajuns sa locuiasca in aceasta casa darapanata, a unor rude.

 

[ Show more ]

8,450 RON

Sumă:

1

Galantomi:

40

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Dupa ce le-a ars casa, familia Serban din Crevedia, judetul Giurgiu, a fost nevoita sa se mute intr-o asa zisa casa, a unei rude indepartate. Tatal a plecat in Anglia, la munca, sa faca rost de bani sa-si reconstruiasca locuinta, dar a avut un accident de munca si a trebuit sa se intoarca, invalid, acasa.

Asociatia noastra i-a vizitat si le-a oferit incaltaminte groasa, geci, haine noi noute, mancare si jucarii.

Copiii traiesc intr-o saracie lucie. Niste copii care statu la geamul unui grajd. Nici grajd, defapt nu putem numi casa lor, ca si acela arata mai bine... Cu toate astea, in casuta era curat, iar copiii erau curati. Nu am cuvinte sa va povestesc cum se bucura de absolut orice. S-au bucurat toti, mai putin Cristi, unul dintre baietei care este orb din nastere nu si-a putut admira si el hainutele cele noi.

Haideti sa punem mana de la mana, sa donam fiecare cat avem. Poate mai avem materiale de constructie ramase.... Haideti ca in primavara sa facem o gasca mare de voluntari si sa mergem cu totii sa le construim o casuta.