Let`s Do It, Romania!

Let`s Do It, Romania!

Let's Do It Again @ World Cleanup Day 2018!

Status: Finantat

Let's Do It, Romania! organizează cea mai mare Zi de Curățenie Națională de până acum - 15 septembrie 2018 - Ziua de Curățenie Globală!

[ Show more ]

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

In 2018, organizăm o nouă Zi de Curățenie Națională, în care ne propunem să mobilizăm românii pentru o cauză comună: o Românie curată. Proiectul punctual pentru care dorim să strângem bani în acest moment este organizarea Zilei de Curățenie Națională în București. LET`S DO IT AGAIN!

Povestea “Let`s Do It, Romania!”  începe în toamna anului 2009, când o echipă curajoasă de voluntari se întâlnea pentru prima dată și punea la cale cea mai ambițioasă inițiativă de voluntariat din țara noastră. 9 ani mai târziu, comunitatea “Let`s Do It, Romania!” înseamnă peste 1.400.000 de voluntari, care au susținut ideea cu tot ce au avut mai valoros: timp, energie, resurse financiare, experiență, și, cel mai important lucru, cu încredere și pasiune.

De la participarea la Ziua de Curățenie Națională, la implicarea în echipa de organizare, de la susținerea cu experiență relevantă în domenii ca IT, publicitate, HR, finance, gestiunea deșeurilor, media, logistică, la resurse financiare dedicate, “Let`s Do It, Romania!” s-a bucurat de foarte multă susținere.

În cele 5 ediții de proiect (2010, 2011, 2012, 2013, 2016), voluntarii au reușit să strângă peste 2.200.000 de saci de deșeuri, reprezentând 18.000 de tone.

De ce să alergi pentru “Let`s Do It, Romania!” la Bucharest Half Marathon?

- Pentru că suntem cea mai mare mișcare socială din România, care a arătat ca lucrurile mari și bune sunt posibile și în România

- Pentru că pe 15 septembrie ne propunem să mobilizăm un număr record de voluntari - 5% din populația României la World Cleanup Day

- Pentru că promovăm educația și grija față de mediu - 2 componente esențiale pentru o viață frumoasă

- Pentru că vrem ca spiritul de Doer să fie ceva obișnuit în cultura românească

Avem nevoie de ajutorul tau! Donează pentru ca Let`s Do It, Romania! să se întâmple din nou!